Jag kan allt

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Isabella - 29 februari 2012 13:42

Vill bara skriva och säga att det är ett fantastiskt väder ute. Idag har jag blivit bjuden på lunch av Linda i stan. Tog min cykel och cyklde in och vad upptäcker jag.

För det första ,det är varmt och solen värmer skönt i ansiktet. Sedan på bron över till stan så har ASFALTEN smällt fram....

Allså när den gör det då vet man att vi går mot varmar tider och sommar. Vilken lycka.

 



Av Isabella - 29 februari 2012 06:51

Uppvtäckte just ens sak på facebook. När jag var i Chile tog jag lite bilder på alla mina syskon, mamma och jag, pluss att jag tog på dom en och en oxå, ja ni har säkert sett dom på min fotoblogg. Iallafall så har jag skickat alla bilder ner till dom, för dom ville ha dom.

Nu ser jag min bror har lag ut en bild på han och syrrorna och skrivit att han typ älskar sin två systrar?

Det skar till faktiskt lite i mitt hjärta att jag inte fanns med på foto.

Men som jag har sakt så denna gång känndes det inte riktigt som jag passade in i deras familj/ min familj.

Konstig känsla att veta att dom här människorna är mitt kött och blod men man är ändå inte lika och vi tänker olika.

Just nu känns det lite som vem är min familj och vart hör jag hemma? Nog vet jag att jag hör hemma här och jag har Micke och Rebbe och trivs bra med det, men just detta med en mamma och pappa har som förändrats för mig.

Min mor här har ju alltid funnits och nu är det likson jag som ska finnas för henne( med all rätt) när hon har blivit sjuk, men ibland saknar jag mamma som hon var förut. En pappa har jag men, men kanske inte mer än att han hälsar på någon gång.

Just nu känns det som det inte finns några föräldrar kvar och att jag är helt själv på denna stora jord, och att jag ska försöka styra upp allt själv jämmt.

Men allt handlar säkert om att jag just nu sörjer denna fantastiska kvinna ( mamma) som inte längre är sig själv och att jag måste snart innse att denns sjukdom kommer att vinna över oss.

För folk som inte levt med Alzaimers kanske det ser ut som att det bara blir minnes flörlust, men det är så mycke mer än så. Dom blir typ en annan människ, någon som man inte är van, dom blir jobbig, tjatiga, beronde av en, hjälplösa och i det stora hela som ett barn. Ett barn i en vuxen kropp. Konstig och onaturligt......

Måste fundera vidare tror jag......

Av Isabella - 29 februari 2012 06:22

God morogn alla sjöborrar  

Idag har morgon börjat dumt. Hela eller kanske halva natten har jag haft en förbaskad skit huvudvärk ! Och den ger sig inte verkar det som. Till råga på allt ska jg på lunch med Go Linda, hon ska tydligen bjuda mig för att jag fyller år i morgon. Så jag hoppas på att jag hinner typ vila i en , två timmar med en alvedon kroppen så ganske den ger med sig.  

Nu är jag ledig fram till fredag kväll, och jag kan väl säga att jag behöver som vanligt inte fundera på vad jag ska göra. Idag lunch, baka två tårtor, tvätta och förmodligen stupa i säng. I morgon lunch med Camilla, överaska broder som oxå fyller år i morgon på han jobb med tårta, äta middag med mamma, föräldra möte med fotbollen, tv och stupa i säng.

Så vad mer kan jag önska mig..... jo att min man i huset skulle vilja mysa med mig hela fredagen  

Igår föresten fick jag ett trevligt mess från min vän Moa. Tydligen har hennes kille Glenn (som bor i Chile) fått sitt uppehållstillstånd nu och kan få komma nu. Så himmla roligt för dom, pluss för deras lilla bebbe Vincente ( tror han hette så) inte Vincent. Jag ska verkligen öva in namnet på han så jag säger rätt när jag ska fara och hälsa på dom kanske på fredag och dom är hemma.

Kom på mig i går när jag åkte på jobbet att jag inte har haft något sug efter en cigge på flera dagar nu. I början kan man ju som ibland känna en typ av panik och som man verkligen BEHÖVER en cigge. Men nu har jag inte kännt det och det känns bra. Tror verkligen denna gång att jag kommer att lyckas att inte börja om. Men faran är inte över än och jag fortsätter att traggla min rammsa varej dag i mitt huvud


"JAG SKA ALDRIG MER RÖKA I HELA MITT LIV"   

I dag är det tre veckor sedan jag slutade och jag känner snart att jag ska försöka belöna mig själv. Men jag vet inte med vad?

Är ju lite av en pryl tjej och giller lite prylar, men jag vet inte.

Nä ska surfa runt lite nu men vi kan ju höras en anna dag.

Kram på er och sköt om er   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards