Jag kan allt

Alla inlägg under maj 2014

Av Isabella - 12 maj 2014 10:06

Jag har suttit i typ en timme och lagt upp bilder och skrivit och berättat til ler läsare. Nu när jag är klar med inlägget så ska jag bara skicka det och vad fan händer ??!!!    Jo det som NÄSTA händer jämt eller iallfall ofta !!!

Internet hoppar off och on, och detta inne bär att när jag just skickar inlägget hoppar det off !!

 OCH då försvinner allt jag gjort !!!!! Jag blir fan galen och jävligt arg. Så nu lägger jag upp sur bilderna igen med inte alls lika rolig tex under !!!!   


             

Jag börjar med Valborgs bilder. Vi hade det jävligt trevlig efter en middag med både bajs och kräkningar. Men kvällen piggnade alla barn till och dom kunde delta och barnarbeta lite. Givet vis fick dom en form av lön (som var godis) som om godtog!


 

Detta att fotas tillsamans med Micke är något som inte häder ofta! Så därför passadejag på när han var trött och inträngd i ett hörn på planet !


 

Denna blåa bil är för mig livs njutning. Att få röka,sola och dricka en JÄVLIGT god drink! Har för övrigt köpt hem saker så jag kan blanda den på hemma plan oxå. Så välkommen till mig i sommar!


 

Att kunnat genoföra en resa med min bror är något jag kommer att komma ihåg länge. Jag hoppas verkligen jag kan spara ihop nya pengar till han så han kan följa med någon mer gång!


 

Denna kille Billy var och hälsade på en gång. Han ver super taggad på att prova spikmatan. Men stor späning så la han sig med lite hjäl och var jävligt duktig.

Och han avslutade det hela med att små skrika

-NUUU VILL jag komma upp !!!!


 

Denna Guld cola zero hittade jag i Spanien. God som bara den och min fråga är nu

VARFÖR har vi inte denna i SVERIGE? Den är utan coffein och den var god och fin burk. Är vi tråkiga i Sverige ELLER innehåller den något livsfarligt?


 

Mellan  alla promenade och kocksande, så kunnde även Micke slappna av i Solen och det var ett under!







Av Isabella - 9 maj 2014 07:22

God morgon på er. Redan Fredag och jag sitter bara och myser i soffan. Rebbe är vaken och fikar frukost och är västa pratkvarnen just nu ? Jag försöker skriva till er mellan svaren jag ger henne   

Iallfall igår hände det något som gör mig välldigt stolt över mig.

Jag tog inte efterrätt!    Igår på dagen hade jag fikat en macka, ätit en super god lunch som förövrigt jobbet bjöd på, en banan och surströming till middag.

Min älskade mamma har ju fyllt år och jag har inte firat henne pgr av att vi var i Spaninen. Så nu äntligen passade det. Till fika hade jag slängt ihop en sockerkakak med äpple och kanel i . Den lukade JÄTTE gott. Men jag bestämde mig redan när jag baka den att ,näää jag har ätit tillräckligt idag och jag skanog inte ut och motioneraidag, så jag behöver inte den där biten.

Jag serverade glass till och mina gäster om var  riktigt njöt och frågade om recept. Den var tydligen jätte god. Men jag kännde verkligen inte ett sug efter den. Jag satt snällt och drack vatten ur min flaska och kände mig bara kissnödig!  

Jag kickade oxå min "lata del av mig " i röven igen igår.

Först på morgon hade jag tänkt fara och träna, jag fasnade i soffan och lyckades inte ta mig upp. Sedan tänkte jag hela dagen att, nä men jag tar en vilo dag idag för jag kommer inte att hinna ut på en runda. Men efter mor hade åkt hem så gjorde jag det jag inte gjort på flera år. Gick ut med MICKE !

Jag har medvetet inte gått med han pgr av att han har mycke längre ben och vi har HELT olika i takterna när vi promenerar.

Men igår tänkte jag att NU JÄVLAR gör jag det. Och det gick ganska bra. Vi till och med joggade  vi med varandra och hade ganska trevligt på prommisen. Detta kommer nog att hända igen.   

Jag avslutar inlägget med några tänka värda meningar!

 

 


Av Isabella - 8 maj 2014 06:53

God morgon på er alla morgon pigga   

Torsdag redan , gud vad veckan sprang iväg. Iväg mot en jobbar helg som består av jobb 12-21 hela helgen. En bra tida att jobba, men en mycket dåligt  tid för att få in motion i helgen.

Måste allså försöka få mig motion före jag börjar jobba och det kan bli lite tajt. Men har tagit beslutet att idag ta en runda ikväll, i morgon blir det före jobbet och lördag vilo dag och söndag hoppas jag på att hinna på morgonen.

Jag förbereder mig mentalt just nu på att jag ska försöka genomföra detta.

Idag har jag mitt första personalmöte som jag ska få vara med på!

Sweetatt efter nästan 2 år inom vården att få börja vara med och kanske påverka lite. Idag kommer vi att disutera schema och schema läggning.

Det är ju som en stor jungel av regler och pusslande när man lägger sitt schem. Som ni tidigare blivit infomerade om hatar jag allt som har med papper att göra. I veckan skulle jag försöka DIFFA. Diffa innebär att man har allså lagt ett önske schem som jag vill jobba, sedan ska man gå in igen och se på vilka dagar det fattas peronal och tider och ändra lite så man täcker upp alla luckor.

Jag genomförder detta med stor möda och stort besvär och en hjälpande hand av min kollega Malin som skrattade åt mig. Hon är så gullig för hon såg nog att jag tycte det var svårt och att jag kanske ändrade för mycket. Men till slut fickade vi det och jag är jätte nöjd.   Tack  älskade Malin   

Mitt vatten drickand går framåt. Detta med att sköta sig i mat och motion innebär oxå att man ska dricka en jävla massa vatten. Det finns vissa nackdelar med detta.

Det största är att jag gillar verkligen inte vatten, den andra är att man är kissnödig i tid och otid, den tredje är att man ska försöka komma ihåg att dricka när man inte är hemma oxå.

.Jag har ju köpr en super fin grön glasflaska som jag dricker ur hela tiden när jag är hemma(lite som en vatten alkohlist). Jag börjar så smått vänja mig att dricka. Jag har jätte svårt för att dricka vatten men jag kämpar med det för att det är bra för mig. Tror jag kanske kan lära mig att gilla vatten jag oxå.

Tänka sig att man kan lära sig nya saker fast man blir äldre.   

Nä nu ska jag förbereda mig mentalt på att fara på mitt möta!

Hej hej på er !


Av Isabella - 7 maj 2014 13:40

 SWEET !

Jag klarade av att kicka "latmasken i röven idag oxå ! Känns ortoligt skönt att ha gjort bort det. Nu sitter jag svettig och röd i anskikt här framför datorn och glor.

Egentligen skulle jag ha rensat min garderob, tvätta och farit och handlat !

JÄVLAR !!!!!   

Jag måste ta fram kyckling från frysen det har jag glömt bort !!

Idag ska jag servera Cecarsalla till middag.

Det är ju super gott men oj vad hungrig man blir efter två timmar igen. Sallad i all sin ära men man  håller sig då inte mätt på det så länge.

Nä jag har ju inget vettigt att skriva så varför skriver jag till er ?

Jag tar min cyckel och handlar och gör någon nytta istället !

Kanske jag hittar någon delikat frukt jag kan trycka in i munnen   

Hoj på er tills nästa gång !



Av Isabella - 7 maj 2014 08:59

Hej hopp på er alla läsare   

Idag är det Onsdag och jag håller på att tappa greppet lite om min motivation till motion. I Torsdags så började min aktion mot mig själv.

Ni kanske tycker jag tjatar om detta men jag gör det för att jag själv ska försöka komma ihåg varför jag gör detta.

Motivationen har varit på en bra nivå, men idag när jag vakande vackalade den igen. . . . .

Nää jag orkar inte idag, fan vad tråkigt, jag var ju på gymet i går ???

Ja så där låter det i min hjärna just nu. . . . . . . .

Men jag måste ta mig i kragen och göra något idag. Om jag inte gör det så vinner "latmasken" och han gottar sig som fan sedan.   

Hade funderat på att vänta tills ikväll och fara ut med Micke. Men vet inte om jag vågar vänta?? Om jag gör det nu snart så hinner kanske inte "Latmasken växa sig stor och fet.

Iallfall så har jag nyss intagit frulle, så jag måste då vänta i ca 30 min.

Idag är det min lediga dag och jag harde som vanligt typ 200 olika saker jag ville idag. Men jag har bestämt mig nu för att bara chilla. Städa bort det som behövs och sedan bara slöa och laga mat. Men funderar på om jag ska ta och baka lite limp. Det var längesedan och jag längtar efter min limpa.   

Hela dagen igår så hade jag typ 5:ans huvudvärk. Jag brukar nästan aldrig ha ont i huvudet förutom när jag är bakis. Jäkligt jobbigt när man ska försöka vara trevlig och allert på jobbet. Men jag jobbade mig igenom kvällen och tack vara mina fina kollegor kan man faktiskt kämpa sig igenom kvällen.

Det slog mig, undra om det är ett typ av abstinens? Jag har ju inte tagit in en godisbit sedan lördag. Bara morötter och frukt??    Huvva vad ett socker beronde kan spela en ett spratt   

Men jag ska fan visa det att nu är det slut med att det ska kräva av mig, utan att jag själv ska bestäma när jag vill ha det.

Kontroll och ordning i ledet "beronde"   

Nu ska jag börja bälja i mig ett ton med vatten så jag kan springa på toa hela dagen!





Av Isabella - 6 maj 2014 08:02

I helgen var jag ju i Umeå. När vi checkade in på hotellet så fick jag syn på något märkligt. En kvinna som hade skador på halsen. Jag glodde inte så mycket men lite och tänkt, men huva vad har hänt henne? Och varför döljer hon inte märket?

Efter vi lämnat grejorna så skulle vi in på stan och kolla läget. När vi komme in på huvudgatan så upptäcker jag att det är något som händer. Det står ca 100 st kvinnor uppradade i tre led och dom bara står där, helt tysta. Folk sammlas runt dom och jag ser att det springer fotografer och tar kort.

När jag kollar mer nogrant så ser jag att ALLA är misshadlade på olika sätt. Allså då föll poletten ner. Det var en demostration, en demostation mot kvinnovåldet som finns i det tysta. En sak vi medmänniskor är dåliga på att möta, så även jag.

 

Varför är vi så dåliga på att bemöta detta våld? Känslan jag fick var konstig. En delad känsla.

Ena delen kännde skön, skön för att folk som misshndlat ska fan veta att vi ska inte gömma oss och våra skador och att vi ska fan börja hjälpa åt med detta bekymmer.

Men andra känslan var obehaglig, och jobbig, för att detta är en jobbig sak och vad ska man säga till misshandlade kvinnor? Jobbigt för en själv att se våldet rakt i ögat! jobbigt för att man kanske behöver dras in i något så stort och jobbigt. Men varför ska man tycka det är jobbigt , det som är så fel?

Dom flesta människorna som även jag har fram kallt ett bekvämt sätt att slippa ta i sådanna problem. TYSNAD ! Att bara tiga ihjäl situationen och hoppas det går över av sig själv. Gör det de??

NEJ verkligen inte. Våld har alltid förkommit och vi måste sluta tiga ihjäl detta ämne. Börja prata om det och förska hjälpa dom kvinnor som blir utsatta, att dom känner att detta är så fel att dom VÅGAR säga det och VÅGAR ta hjälp av andra. Inte att det blir pinsmat för oss andra och jobbigt.

Vi måste hjälpas åt med detta och se till att alla får en chans att berätta och ta hjälp!


Av Isabella - 6 maj 2014 07:12

Poooww    Jag är tillbaka! Nästa en vecka har gått och jag har hunnit vara på bootcamp igen igår ! Förbannat trevligt, och jag lurade med mig dottern oxå. Kan säga direkt att denna gång har jag inte lika ont som förra gången. Känns riktigt bra och jag ska idag försöka ta mig till gymmet och löpa lite så jag lättar upp lite i benmusklerna.. Jag har nu starta en tävling!

En tävling mot mig själv, mitt oreoligt dåliga betende.

Jag har förstått att mitt snacks beronde är så starkt att jag måste försöka se mig som två personer. Jag den goda som vill sluta och bli lite nyttig och hurtig, men sedan tar nästan alltid det "dumma" behovet över och säger till mig att det är bara denna chokladbit elle bara denna dag gör ingeting !   Men denna enda dag dag blir ofta varje dag och så står man där efter en vecka ,månad och tänker varför man inte bara kan sluta.

Så nu har jag börjat bli skitsofren. Men på ett bra sätt. Jag mot Mig och jag ska verkligen försöka prat med mig själv (HÖGT) och behöver jag slå mig själv på käften så kommer jag att göra det !

Nu nog pratat om detta ämne. Till vad som hände i helgen.

Jag och Micke hoppade in i super bilen och drog mot Umeå.

Vi hade som uppdrag att äta gott , sova på hotell och fara på en jätte loppis   

Tre enkla skaer att genomföra och det gick PERFEKT. Vi började lördagen med lite seconhand butiker.

Jag fyndade jävligt mycket. Ett par jeans,blus och en stickad tröja för  hela 85 kr   

Det blev nog helgens fynd. Sedan var vi och åt på kvällen på ALLSTAR. Jäkligt gott, men min köttbit var lite för mycket stekt. Den blev lite för torr. Men dåligt blir det ju aldrig.

Efter middagen hände något som vi gärna hade kunnat skippa !

Micke beställde in en " BloodyMary" för att han ALDRIG hade smaket en. Men herre gud !!!

Nu vet vi varför han ALDRIG hade smakat en. Direkt kan fick den och drog ett litet sipp ur sugröret fick jag detta. . . .

-Om vi säger så här. . . . .detta kommer att ta tid !   

Jag sippade oxå och HERRE GUD så jävla dålig drink? Jag vet inte riktigt varför man har kommit på denna drink? Och vid vilket tillfälle det är tänkt man ska dricka den? Den smakade tomatpure, med lite tabaco och salt ! FY FAN !! och det var som att dricka en tjockare soppa !

Så mina uppmaning till er alla är att beställd då inte en BloodyMary för det smakar rent ut av

BAJS    

Sedan blev det sängen och dagen efter var vi på STOR loppisen.

Jag hittade inte något specielt, en fin flaska som jag ska dricka vatten ur, limpa ,mjukbröd och hallonsylt.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards