Jag kan allt

Alla inlägg den 4 mars 2014

Av Isabella - 4 mars 2014 13:28

Tjo ho på er alla läsare. Tisdag idag och man har hunnit bli ett år äldre. I helgen fylle jag nämligen 36 år.

Jag började morgonen med att invänta Micke som for upp som ett skott, för att hänga på låset när Coop öppnade. Han skulle nämligen inhandla en "brunch" till oss ! Så min uppgift i allt det var att lika kvar snällt i sängen.

Efter mycket om och men så serverades det LYX frukost. Det fanns allt man kunde tänka sig. Frukt, kokta ägg, äggröra, skinka,ost, jucie,te, bacon, färsktbröd . . . .

Helt otroligt gott. Efter den starten så var det ju bara tt gå och lägga sig igen så man fick vila till maten. Just innan 11 så ringde det på dörren. då tittade min bästaste vän Stina in med en present till mig. Så himmla gulligt och ibland udrar jag om dom har placerat en avlyssningsutrustning här hemma. Bara dagen föra sa jag till Micke att jag måste nog snart gå och köpa ny body lotion på Body Shop, för den jag har håller på ta slut. och vad kommer inte Stina med   Jo just den lukten jag gillar mest !

Tanke överföringe eller avlyssning?

Sedan var det dagx att dra sig mot jobbet. Jag hade ju varit duktig och bakat en tårta till mina kollegor.

Men när man har riktigt bra kollegor så behöver man tydligen inte det. För min gulle vän Malin hade ju OXÅ köpr en tårta dagen till ära. Pluss att mina andra kollogor hade fått fnatt och handlat på Lidl en massa chips, kakor, kex , nötter och popcorn   

så denna jobbar helg bestod av lite jobb, mata god saker, lite jobb, mata god saker, lite jobb ,mata god saker. . . . . . . Hela helgen lång.

Söndag hade jag timmar och på dom timmarna hade svärfar bjudit oss på resturang. Så det var en förrbakskad trevlig helg trotts jobb.

Idag har jag och Rebbe haft en tjej dag. Vi var till stan och fixade lite saker, köpte toa papper för ett år framåt, käkakde lunch, for till Stina och dogsen med semlor.

så nu sitter jag här i min lugnan ror och funderar på att jag måste snart plocka bort här hemma, och börja se hur jag ska laga dagens maträtt. vi ska prova något nytt idag så det blir lite spännande.

vi ska nämligen göra en JÄTTE RULLAD kan man väl säga.

Kommer att lägga ut bilder senar på detta om den är god.  

Ha det nu så bra så hörs vi senare.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards