Jag kan allt

Alla inlägg den 10 mars 2014

Av Isabella - 10 mars 2014 06:48

Oj vilken härlig helg vi har haft, god mat, äventyr och stor städning. MEN . . . . . . den slutade i oro. Igår till middag varmin lilla kisse ute och skulle troligen kissa och bjasa. Så hör Rebbe att hon skriker   

Snälla som vi är med våran kisse så går Rebbe ut för att rädda henne.

Men oj oj oj vad stryk hon hunnit få   När Rebbe komme in så var Tussan ordentligt till tuffsad och det var på många ställen det lossnade hår. hon gick och lasig i Rebbes rum. På kvällen komme hon upp till mig i soffan och oj hur hon ser ut. Hon har troligen blivit klöst i halsen och fåt en klo i ögat och bak på ryggen. Hon är jätte stilla och gillar inte att röra på sig för mycket, det rinner ur ögat och igår blödde det under halsen.   

Igår gick jag ut och läste och googlade och alla sider ville ju att man skulle tvätta upp såret. Men det är inte så lätt. on vill liksom inte att man pillar på henne. Men jag ska avakta till i morgon och se hur det börja se ut. Det som är tur i oturen är att det är en katt som hon bråkat med, för dom har samma bakterieflora och kissar bruka lösa detta själv. Men min magkänsla är att jag kommer nog att få uppsöka vetrinären inom kort.

Så i natt har jag sovit oroligt och lite. Jag hatar verkligen när min lilla Tussan har ont. Kanske löjligt men jag vill inte att hon ska lida.    Jag älskar nämligen min lilla Tussan !

Idag ser det likadant ut och det har då inte svullit något mer. men hon ligger och vilar och är rätt stilla. Idag ska jag köpa lyx mat (mjuk mat) till Tussan om hon har svårt tugga.

 

Vill oxå göra DÅLIG reklam oxå. igår köpte jag en Bea sås på Lidl spom var smaklös, blaskig och inte god. Tänkte att ni läsrae skulle ta och passa er för denna och inte köpa den.

 

Ni mina vänner ska jag ta mig till gymmet på en stund. Sedan komma hem igen och bara ta hand om min lilla Tussan.

Vi hörs sedan


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards