Jag kan allt

Alla inlägg den 15 mars 2014

Av Isabella - 15 mars 2014 17:28

God afton på er.

Lördag är det idag och det är den lovliga dagen för att äta godis. Givetvis gör jag det. Gubben har jag skickat till "ladan" för att kolla in SAIK. Troligen kan det tänkas att han kommer hem alldeles röd i ansikte av ilska. Just nu ser det då inte ut som dom kommer att ta hem detta.   

Igår var jag till vetrinären och blev 900kr fattigare, men det var det värt! Lilla Tussen som hela livet har fått ta imot stryk av stora tjocka katter hade ju då blivit spöad igen och "kattJÄVELN hade lyckats klösa henne under hakna. GIVETVIS så blev det en infekion och vi var tvugna at besöka kisse doktorn. Dom drogade henne ,skar upp bölden, tömde och rengjorde, kllirr kllirr så vart det typ 900kr.

Idag mår hon mycket bättre och hon är otoligt kelsjuk idag. Känns som hon är superglad över att hon inte har en käke full med var?   

Kvällen spenderade vi hos Stina och Nicke. God mat och jävligt trevligt hade vi. Kan då och passa på att skryta med att vi SPÖADE SKITEN ur killarn i "Med andra ord" man kan säga med hästlängder!

Just nu har jag jätte mycke saker i mitt huvud, saker jag skulle vilja ta upp skriva om. Men jag skulle behöva mer tid till att blogga. mer inlägg per dag, mer ställnignstagande i olika saker mer åsikter.

Jaghar ett tag läst en blogg om en tjej som har haft et himmelens jobbigt och tufft liv. hon skriver nu om hennes resa påväg tillbaka till sig själv. Jag ska lägga upp hennes blogg , för det är en blogg som är väl skriven och hon är JÄVLIGT bra på att beskriva och skriva. Den berör och man kan verkligen känna hennes känslor ibland.

Den kommer att kommer att komma upp senare.

Nu mina fina läsare ska jag dricka zero och glo på tv.

Pöss på er så syns vi sedan.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards