Jag kan allt

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Isabella - 9 mars 2014 19:03

God afton folket.

Sitter nu här i soffan med magen full av GRILLAT KÖTT   Helvetets så gott det är att grilla . Tror verkligen att det kan vara den godaste maträtt i världen.

Men såser, sallad och som pricker över i:et är ju majskolven. Mums fillibaba kan man säga ränt ut av !

Till våran ära så komme Mys Moa, Glenn och lill Vicente och hälsade på. Jätte trevligt.

Moa tacka så mycket för maten typ 3 gånger fast hon hade tagit med sig den själv ? Snäll tjeje det där   

Idag har jag och Micke gjort något vi egentligen ska göra varje vecka.


STOR STÄDA

Allså så ingrott det blir av lathet. Sprejade hela duschen med starkt rengöringsmedel och sedan klädda jag av mig och skurade som bara fan. Micke tittade in och undrade hur det kändes att städa naken?

-Ja det slänger och hänger här inne men renare blir det   

Sedan har jag idag tvättat 7 maskiner med tvätt. VARFÖR tvättar jag inte oftare?? Vi har rensat i skåp och garderober, dammsugit, dammtrokat och skurat hela lägenheten. Så nu börjar vi med ett renare liv i morgon.


Jag klappar mig på axeln och känner mig glad för att vi gjorde detta idag.

Jag funderar ibaln om jag har typ en diagnos. Jag undrar om jag ska börja måsta skriva upp vissa städ och tvättdagar för att jag ska börja göra det oftare ? Är man så förbannat lat att man orkar inte brys sig om det inte är ett måste?

I veckan ska jag försöka ta mig på gymet minst tre gånger. Dricka en massa vatten och INTE ÄTA GODIS på veckan!

Allså ett renare star helt enkelt!

Let the new week begin !


Av Isabella - 9 mars 2014 07:14

God morgon alla läsare av bloggen.

Söndag idag och jag är galen som vanligt. Jag har idag pallrat mig upp kl 6 för att tvätta. Egentligen har vi tvätt tid kl 19 ikväll, men för det första så har vi typ ett jätte berg av tvätt, och för det andra så är jag absolut ingen kvälls människa.Jag vill bara ligga i min soffa och små sova och snegla på tv på kvällarna. Jag är lider inte så mycket av att stiga upp på morgonen.

Igår hade vi en himmelens trevlig dag jag och mina allierade.

  

Vi skulle nämligen utföra Mickes pressent som han fick av mig. Så kl 8.30 satte vi oss i bilen och åkte mot norr till PITEÅ !

Där skulle vi nämligen stiga ombord på en isbrytare och få åka med den ut tillhavs för att bryta is , fika ,och bada med överlevnadsdräkter i det iskalla vattnet   

Och så art det. Allså jag hade verkligen inte förväntat mig att det skulle vara så roligt som det var. Och ganska coolt när båten bryter is.

Solen sken , men det blåste typ stormvindar hela tiden. Men vi var klädda för detta och man kunde gå in i båten mellan åt och värma sig.

Vi fikade oxå där inne (typ väldens dyraste fika) för ca 185 kr. Nu tror ni säkert vi fikade ihjäl oss, men för den sora slanten fick vi 2 minder smörgåsar, två drickor, en kaffe och en kexchoklad.

Men det var trevligen en då.

Jag har ju gått runt och skrytit att jag skulle hoppa i de kalla vattnet. Men så vart inte fallet. För att det var typ en grupp uppjagade Italienare ombord på ca 20 pers plus andra oxå som var jävligt snabba på att roffa åt sig dräkterna hela tiden så det vart en himmelens kö. Så jag orkade verkligen inte stå i kö. Men Micke orkade det och han hoppade i det kalla vattnet och plaskade runt.

   

Medans han var i vattnent stod jag och Rebbe och njöt av alla skratt vi fick av dom här uppjagade Italienarna som typ var hyper exalterade över att gå på isen och kasa sig på mage och skrika mmmöööppppp mööööppppp !!!

Givet vis så ramlade en del oxh ofrivilligt och slog sig om rumpor och armbågar    

Och det var ju jävligt roligt.

Här kommer lite bilder.      

Nu bär det av till havs !

       

Det var rätt roligt med blåsten. Rebbes hår blåste typ uppåt ?

 

Entra den farliga isen. Jag var skit rädd !


     

Och sisst men inte minns det iskalla badet !

     

Efter denna roliga upplevelse styrde vi mot äventyrsbadet. till min förvåning hade hade jag förträngt att jag glömt raka benen och under armarna?? HELVETE !

Allså PINSAMT !!! JAg hoppade ner i vattenet och stannade där tills vi klev upp. Förutom ett undantag när Micke TVINGADE mig att åka en jätte farligt ruchkana. Rebbe höll på att skratta ihjäl sig åt mig. Jag blev livrädd och gapade som en haj, så när jag tog vatten så fick jag ju 10:ans kallsup och hostade och fräste ett bra  tag.

Vi avslutade denna dag med lite shopping på "Dollar store" och en middag på "Paltzerian"    

Så nu har vi firat av Micke och nu väntar vi på nästa äventyr som drar mot Spanien om en månad.





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards