Jag kan allt

Alla inlägg den 13 mars 2014

Av Isabella - 13 mars 2014 09:02

Jag undrar en grej och är lite förvånad över en grej.

Igår så ska tydligen Sverigedemokratiska partiledaren Jimmy ha varit på besök i Umeå. Tydligen var det tänkt att han skulle besöka en geratrik avd.

Personalen hade inte fått veta detta förr än på morgonen och det gjortde tydligen att dom vart oroliga och rädda?

Om det var cheft läkaren på avdelningen eller om det var en vanlig läkare vet jag inte, men en läkare ska ha ställt sig i gången innan avdelingen. Hälsat han välkommen och sagt att han var inte välkommen där. Att personalen var oroliga och obekväma med hans närvaro och detta påverkar dom äldre. Att dom var tvungen tänka i föstahand om dom äldre   

Har sett att många hyllar och tycker denna läkare gjorde rätt. Och  undrar jag hur man kan säga det?

Vi lever i Sverireg och i detta land har vi RÄTTEN att tycka och tänka. Det är det vårat land är kända för, att här i detta land blir man inte straffad, utfryst och plågad för att man säger vad man tycker.

Gäller det då inte alla? Även Sverigedemokraterna? Jag ska säga att jag som är en numbe one "soff liggar" har inte satt mig in för vad deras politik står för. Men efter jag sett att flera tyckte detta var så bra så gick jag in på sidan deras och läste.

Dom är inte alls imot indvandring, MEN dom tycker att man ska kunna ta hand om dom man tar in och har tagit in. Att vi kanske måste minska ner intaget pgr av att vi först måste kunna sköta våran egen ekonomi.

Som det ser ut idag så finns det ju inte pengar till allt vi vill. Dom äldre lider, maten och vården är  bristande, barnen mår mer dåligt i skolan än någonsin, folks sjukskrinvingar höjs varje år och vi har en betyndande arbetslöshet. Igår hörde jag på nyheterna att vi nu är upp i en ålder av 70 innan man kan ta pension?   Har då våran sammhälle , regering lyckats?? Hur ska vi människor ORKA jobba så länge? Troligen så när jag kommer till pensions ålder finns det inte några pengar till det.

Tillbaka till ämnet.

Jag undrar nu hur OSTABIL pesonalen är på den avdelingen som blir rädda, oroliga så det påverkar dom älder, för att en männsika kommer, som bara ha en annan åsikt än dom??

Men att servera bajs mat och vara underbemanade godkänner vi dagen och år i sträck? Det tar vi inte ställningt till. Och inte tror jag denna läkar säger varje år han får höjning på lönen att:

-Nä jag vill inte ha någon så mycke lön, jag ger lite av min lön till undersköterskrna och sjuksköterskon?

Om det nu är så att man inte gillar vad folk säger eller tycker, så det bästa sättet är väl att IGNORERA. Varför inte bara låttit han komma och hälsat på. Sedan skitit i vad han tycker och står för. Om ingen bryr sig så kommer inte partiet att växa. Våld föder våld som ni vet.

Jag slog upp ordet rasismen och. Det stod en massa saker om det , men i det korta hela så är det ju när man förtrycker någon för ursprung, eller åsikt eller kultur.

Vad är då denna läkare när han säger att Jimmy Åkesson inte var välkommen?

Vart är DEMOKRATIN i det?

Man behöver inte allts gilla Sverigedemokraterna, men har man rätt att frysa ut dom för att dom har en viss åsikt?

Jag undrar jag?  

Jag är själv importerad latino, men jag tycker kanske att vi ska börja tänka efter här i Sverige.

Hur kommer vårat sammhälle se ut om 40 år. Hur kommer våra barn att ha det? ´Finns det inte pengar till att vara "snälla och hjälpsamma" så finns det inte det.

Vi måste börja se om vårt eget hus, ge våra egna jobb, ge våra gammla ett värdigt liv, ge våra barn den skolgång dom behöver. Annars kommer Sverige att hamna i "LYXFALLAN"

Man kan inte hadla om man inte har pengar.



Av Isabella - 13 mars 2014 08:38

Oj oj oj oj vad trött min kropp och mage är nu.    Denna vecka har varit hård mot mig. Jag har ju tränat tre gånger denna vecka. Låter ju inte mycket för er som gör det regelbundet, men för en lathund är det ordentligt.    Har försökt äta lite nyttigare än vanligt, men vissa misstag/ återfall, har oxå då jobbat lite extra denna veckan.

Så nu är jag öm av träningsvärk, magen har sagt upp sig igår kväll. Foten är ond som bara den på kvällarna / nätterna.

Men att komma tillrätta med detta med vikten ska ju göra ont och jag hoppas på att nästa veckan blir ltie bättre med träningsvärken.

Måste säga endå att vill tro att mitt val att sluta röka har haft någon positiv effekt.

Hittills så vill jag nästan säga att JAG inte har sett nästan några bra fördela med att sluta, ytligt allså.

Men jag vet ju att inne i kroppen där mår mina lungor bättre och KANSKE man slipper cancer.

Iallfall så har jag orkat jogga i rappt tempo ca 20-25 min på löpbandet.

För att ha slappat och matat mat ett långt tag och inte rör mig något ,så måste jag säga att jag är lite impad av mig själv. Så om det är av att jag slutat röka eller om det är något annat, vet jag inte men det känns kanska bra endå att jag inte kolapsar efter 5 min.   

Idag har jag ett 12-21 pass och det känns okej. Hade tänkt fara och träna nu före man jag skippar det för att min mage är inte riktigt bra. Jag passar träning och försöker kurera magen istället så jag kan jobba ikväll.

Jag har i veckan gått tre kväller. Jag gillar att jobba kväll, MEN jag GILLAR ännu mer at vara hemma i min soffa och mysa. få äta middag med min familj och prata i telefonen med mina vänneer.

Tur som fan att man har riktigt bra kollegor, så man får skratta och ha skoj på jobet oxå. 

I morgon jobbar jag en 7-15 och sedan går jag nog och tränar. Sedan hem och göra sig snugg för på kvällen ska vi bli bjudna på mat hos världens bästa Stina och Nicke..

Och det kan ALDRIG gå fel när vi träffs.

Nu vänner ska jag förska bälja i mig några liter vatten och sedan göra mig klar för jobb.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards