Jag kan allt

Alla inlägg under mars 2015

Av Isabella - 16 mars 2015 08:12

God morgon på er läsare !

Ja jag har tydligen tittat fel på mitt schema eller så har jg bara förträngt att jag börjar jobba tidigare än vad jag trodde.

Var helt säker på att jag började kl 16 idag men så var det tydligen inte    Jag började viss kl 12 och detta ställde till det lite för mig som hade bokat en lunch med underbara Sara. Så en himmla tur att jag inte bokat något mer för denna dag.  Lunchen måste flyttas och jag måste göra en matlåda med typ världens godaste mat i.

Idag har jag tänkt börja använda min klump jag har innanför mitt huvudskal.

Nu är jag så himmla trött på att hela tiden tänka sluta röka, börja träna och denna eviga rädsla att alltid misslyckas.

Troligen är jag en misslyckar för att jag redan innan jag gör ett värdig försök tänt att jag kommer ändå inte klara detta.

Jag har lixsom redan innan jag börjar intalt mig. . . .

-Ja men jag gör ett föröka och klarar jag det så är det bra och klarar jag det inte så är det okej   

Vad jag behöver komma underfund med är att JO MEN JAG KLARAR DETTA !!!!

Inte OM jag klarar det.

I helgen har jag tagit hem en nicorett app om rökaväning och satte mig just med den. Ganska besviken kan jag säga. Den laggar och man kan inte fylla i allt man ska fylla i. Så nu kastade jag bort den och tänker att jag behöver verkligen ingen APP för att sluta röka.

Jag har alltid tänkt att om jag köper det här och gör det där så kan jag sluta röka eller börja träna. Jag har lite inställning på att något annat ska fixa detta åt mig, men så är det ju inte.


 JAG FIXAR DETTA ,INGEN ANNAN.

På ren vilja och tjurighet. Jag har förstått att det gör ont att träna och att det är jävligt jobbigt att sluta röka, men vinsterna på detta är nog mer tilltalande än att ha en hängande buk och en en kanske cancer sjukdom i framtiden.

Så idag börjar jag min resa och jag KAN FIXA DETTA !

Efter detta inlägg kommer jag att gå ut på min balle. Tända min SISTA cigg och njuta och ta farväl av den!

 

Jag har satt in fighter minen och nu är det strid mellan mig och mitt dåliga omdöme!

 

Jag har oxå en till STOR last och det är cola zero, denna dryck har mig i sitt våld. Jag blir på allvarligt på dåligt humör om jag inte får dricka det till mat. Men jag vet oxå att denna dryck gör att mitt söt och salt begär gör sig starkare och jag  OFTA köper en lite choklad bit här och en chips påse där. Men jag vet inte om jag kan släppa den än utan jag låter den stå kvar på min lista än men inom kort ska den bort från min meny.

Den här veckan kommer att bli JOBBIG men det får det bli. Jag kommer troligen inte vara alls lika positiv och glad, men så får det vara. Så jag säger till redan nu mina arbetskollegor, det är inte er jag är sur på, utan det är på mig själv. Jagb er om att få vara den där jobbiga och negativa människan bara denna vecka!

Jag har inte lyckats med så mycke här i livet, men jag ska banne mig lyckats med detta !!   

Vi avslutar detta inlägg med en


SELFIE utan något fin filter !

 






Av Isabella - 15 mars 2015 15:50

God eftermiddag säger jag med en stor suck och en stor jävla mätthets känsla, för jag och Rebbe har grillat   

Herregud så mätta vi är. Vi till och med gjorde oss en lyx efterrätt på grillen.

Grillad banan med choklad i och glass till.

 

Magen växer och nu kan jag inte låta bli att känna mig lite äcklad av mina "magpung" ! Träning är det ända som gäller och det känns så tungt att inse det. Men jag vet att varje gång jag åker på gymet i motvilja ,så efteråt känns det super bra.

Så i morgon blir det gymet. Hela dagen har varit en ända lång väntan. Väntan på vad vet jag egentligen inte, men efter en helg som "gräs tant" så kommer man  ändå underfun med att det fattas något här hemma. Så nu får Micke gärna komma hem!

Idag har solen lyst som bara den och alla har tydligen varit ute i det vackra vädret och promenerat. Alla utom jag för jag har en STOR jäkla lat mask i kroppen och jag gillar inte att promenera random. Jag och Rebbe var och hadlade och höll på svettas ihjäl för man klädde sig som om det var vinter. Sedan var det dax att ta fram grillen. Och då upptäckte vi att Micke byt lås till föråddet    Så innan jag hittade en nyckel hade jag hunnit bli lite irri. Men en duktig kvinna reder sig själv.

Jag har även flyttat denna hög

  

till soffan och faktiskt vikt den, så nu ryms Micke i sin säng i natt. Klokt gjort av mig !  Har oxå kollat igenom och resant telefonen på kort och en massa bajs. Hittade då dom här bilderna. Jag vet att detta kanske är löjligt men lite roligt ändå.

Tussan opererade sig ju förra året och vart sövd. Då passade Rebbe på att arragera lite bilder på henne när hon var totalt orölig.... hahahahah

   

Stackarn som hon såg ut då med halva ansiktet rakat. Min lilla bebbe !

Idag har jag fixat och trixat lite här hemma mellan allt tv tittande och när jag var på g ut på ballen så ser jag lill puckot ligga i soffan som ett litet pucko. Denna ställning har hon ofta och jag vet inte om det är för att hon är gammal och dement eller om hon verkligen tycker detta är njutbart.

   

Just nu fick jag en smäll på käften ! Sitter och små sneglar på Lyxfällan mellan skrivandet och ser en kvinna som dricker cola ungefär lika  mycket som jag. . . . .summan för detta per är är helt sjukt . . . . .6800kr fy fan varför gör man det? Och ännu värre rökningen ungefär 10000 kr per år? Allså om jag inte röker och dricke en massa jävla cola kan jag åka till Chile varje år?   Och om jag tar det ett steg längre, om jag slutuar med godis och chip kan jag säker ta mig en billig chater 1 gång på år oxå !!! ad är det man tänker på ibland?

Man säger att man inte har råd och gnäller att lönen inte räcker till, men vistt fan har man råd om man vill.

Näää vet ni bortskämd är vad man är och man är nte ens tacksam för det utan man gnäller och köper saker som gör att man dör långsamt ?   

Nä jag måste börja använda klumpen jag har innan för detta hårsvall. Japp jag börjar redan nu med det.

Allt handlar om vilja och jag gör det bara för mig själv ska jag vet.

Nu vänner vill jag ta farväl för idag med en selfi som jag har tagit idag. Tror jag ska börja ta selfis på mig hela tiden för det är mordent och exponerande. Vi lever i exponerande samhället så nu ska jag bli självisk och bara ta en massa kort på mig själv.....

 

Hej hej tills nästa gång !



Av Isabella - 14 mars 2015 18:24

Herre gud vad man kan ha roligt ibland.

Denna vecka har verkligen visat sig vara en både upp och ner bana. Ena dagen är det lite tyngre och nästa dag blir det lätt som bara den.

I Torsdag hade v planerings dag på jobbet. Detta är en dag när vi har ett stort möte HELA  dagen och en aktivitet  där vi ska försöka ha lite trevligtmed varandra. Och det ska jag säga er att det är INTE svårt att ha roligt med mina kollegor.

Vi är en helt galnen grupp med helt galna upptåg och komentarer. Så dagen blev ju en kanon dag. Vi började kl 10 och hade möte och var allvarliga. Sedan kl 14 var det dagx att gå till Nordanå området vid älven och vi fick grilla korv delux. Mari hade fixat allt väldigt bra. Det var olika korvar,pinnbröd med västerbottens ost i, korv bröd,tunnbröd,lök, dressingar och drickor. Allt var mycket väl ordnat och trevligt. Sedan vart vi indelade i lag och vi skulle tävla i olika saker.

Helt galan tävlingar, och jag kanske skrattade lite mycket så att en lite kiss droppe kanske komme i brallan.

I två timmar grillade och lekte vi och helvete så roligt det var.

                     

Efter denna utevistelse var det dags att vara allvarliga igen ,och jag kan säga att våran chef hade det inte riktigt lätt. Men hon styrde upp detta helt okej och förstod att vi var trötta, men otroligt glada.

Fredag härliga fredag var igår. Morgon vakande jag med denna kommpis nu när Micke är borta   

 

En gigantiskt kläd hög på hans sida av sängen. Mitt måla är att få bort denna innan i morgon, men jag HATAR att vika tvätt. Men jag kommer även i natt ha denna som sällskap.

Fredag kväll spenderades med tjej tjej kväll. Att jag har så fantastiska vänner/kompisar runt mig är underbart. Jag har förstått att man ska vara rädd om dom som verkligen bryr sig och jag verkligen tacksam för att ni finns i mitt liv. Min Älskade vän Sara är hemma och hälsa på och jag fick rår om henne denna kväll.

Vi började med en middag och diskuterade igenom en del kost och trix gällande mat ( Rätt typiskt för tjejor att diskutera). Sedan komme fler vänner och vi drog igång detta spel . . . . .

   

Ja ni ser själva vad detta går ut på ! Saning eller konsekvens. Otroligt roligt hade vi. Det roliga är att dom som var nyktra hade lika roligt och verkligen bjöd på sig själva och alla tog detta på fullaste allvar.

Jag fick lära mig ett nytt ord oxå . . . .STJÄRTSMÖR    Jag kommer troligen att börja använda detta ord och spara det i mitt ordföråd, jag gjorde en galen kameltå, var tvungen smsa några vänner/ svärmor och svare på en del tuffa /roliga  frågor. Verkligen ett galet roligt spel.

Kebab dansen upp fanns, sången om hur mycket man gillar sås sjöngs och hur en man ser ut när han runkar och får utlösning fick vi bevittna.

Detta spel kommer att spelas igen med det är alltid sekretess på allt som händer i rumet och det är nog bäst att vi diskriminerar det manliga könet från att vara med ! Detta förstår ni ÄR ett KVINNLIG spel där vi får prata öppet om allt och kanske till och med förlöjliga er män lite !    

Lördag idag och jag och Rebbe har legat i soffanhela dagen. Bara vilat och sett missade tv pogram och lärt oss om knark.

Vi kan väl säga att vi har blivit lite utbilade inom knark världen.

Vi hade INGEN lust med att leka nyttiga så vi köpte pizza idag.

 

Nu sitter vi här och har egentligen rätt tråkigt men det är okej att ha det idag. I morgn börjar söndagen och vi bör väl hitta på något där vi kanske kan få röra på fläsket.

Hochey är i gång och vi väntar på att SAIK så spöa skiten ur sur Brynäs.

Nu ska ni ha en trevlig kväll alla och ska ni rösta på Mello så rösta nu på låtarna som vi kan vara stolta över. Rösta nu inte på någon för att han är gammal och söt eller för att ni tycker synd om hen.

Tydligen ska Rebbe se detta så jag är tvingad att oxå se men jag ska verklign inte rösta bara så ni vet !

Hoj på er


Av Isabella - 12 mars 2015 07:12

God morgon på er !

Idag är det torsdag och vi ska ha PLANERINGS dag på jobbet HELA dagen.    Detta kommer att bli jätte roligt och intressant. Det är liksom idag vi ska försöka bestämma hur året vi har framför oss att se ut. Hur vi ska jobba och vilka mål vi har detta år.

Idag kommer jag oxå att få bli "gräs änkling" (visst heter det de?) ända fram till söndag eftermiddag.

Som alla vet så när katten åker bort dansar musen på bordet (riktigt jävla ordentligt oxå    ) . En sorts fri dans ska jag köra då. Hahaha nä skojar med er. Men alltid när jag råkar bli själv så har jag alltid saker på agendan.

Idag kommer min älskade Sara hem för några dagar och oj vad det ska bli roligt att träffas. Så fredag blir det att träffas, käka, dricka lite lyxiga drinkar (kanske) spela spel och troligen diskutrar igenom allta våra svåra bekymer, killar, snoppar  och alla andra världsproblem.

Lördagen blir det att försöka få sig till Klutmark med jobbet. Vi ska ha en grillninga och pulkdag och jag och Rebbe hade tänkt att vara med.

Kvällen kommer att bestå av hockey, beck film och chips och lite godis.   

Sedan kommer jag att sova gott och rulla mellan sidorna isängen och troligen vakana och tänka . . . .

Ja just ja han är och fiskar . . . . . skönt med hela sängen själv . . . . . . .ja just jag . . . . .fiska. . . . .

Söndagen består helt enkelt av en dag med ingenting på agendan. Kanske jag bara random ligger i sängen hela dagen ? Eller näää det kommer ju aldrig att gå med min damp hjärna som hela tiden vill utnyttja tiden.

Men vi får se vad som hände den dagen. Ibland kan det ju vara ganska skönt att inte ha något bestämt att göra, utan att man får fylla dagen med vad man vill.   

Nu ska jag gå och packa för denna planerigns dag. Mellan 14-16 kommer ivatt ha otevistels med grillning och lite lekar så jag ska packa ner lite ute kläder, sminka mig och se om lilla tarmen vill tömma sig eller nåt.

Så har ni tur och jag är på allerten så kanske det kommer lite bilder från dagens ute aktiviteter.

Kram på er så hörs vi sedan   




Av Isabella - 11 mars 2015 13:23

Japp har nu varit och kollat in Rolfs nya lägenhet    Herre gud vad den var fin. Presic som jag skulle vilja ha. Fina morderna tapeter, snyggt renoverat litet kök och den var på botten plan. Jag kan redan se mig fara förbi broder och grilla i sommar ute på hans fina altan.

Som kvinna startar ju som en planerings gen direkt det nalkas flytt.

Jag har redan börjat kolla in ny soffa till han och jag skulle egentligen´vilja ha ett nytt matbord till han oxå.

Men jag ska kolla när vi flyttar in om hur det blir. Men alla gammal skit han fått av mamma och pappa ska då inte med.

Gardiner ska inhandlas  och nu ska han få det fint och ljust runt sig.

Vi har även hunnit med att träffa den nya förvaltaren.

Jo ni det var en över glad prick som gillade att prata    Tror verkligen det kommer att bli bra. Rolf godkände denna karl och jag tror det inte kommer att bli några problem. Nu skickar han in papper på att vi godkännt han och sedan väntar bara tingsrättens beslut. Sedan kommer det jag hatar. . . . .

. . . .. en sista slut ränkning ska göras från mig innan jag överlämnar     Herre gud hur ska detta gå?

Men sedan är det klart för alltid i mitt liv och jag kommer ALDRIG mer behöva göra en redovisning igen   

Idag har man fått ta del av en SKANDAL rörande Hillery Clinton !

Hon ska tydligen ha andvänt en privat mail som jobb mail    O MY GOD !!! Helvetet vad händer ??? En PRIVAT mail??

hur kunde hon och hur fan tänkte hon ??

Jag skrattar ihjäl mig tror jag. Hon har allså haft en enda mail för både jobb och privat. Kanske inte smartast av henne men herre gud det var en mail det handlade om. Nu ska tydligen hennes utsikter på att kandidera till president vara sämre pgr av att hon skulle vara opålitlig eller ??

Visst fan har presidenterna i USA gjort mycket värre grejeor än detta ? Konstiga affärer, otroheter, mörkat saningar osv. Är det för att hon är kvinna hon blir dömd hårdare av folket? Är det för att som kvinna ska vi vara lagliga, skötsamma och aldrig få begå misstag utan att bli dömda?

Jag kan tänka mig att det finns många högre uppsatta herrar som mår gott i att hon har tabbat sig lite och gärna trycker till lite extra nu.

Vi kan ju bara hoppas på att hon kandiderar och tar hem skiten. En mail. . . . .. . . . jag dör. . . . . .

Såg även här i veckan att facket erbjuder en kvinna att VINNA en måndads lön som en man har ? ?

VA ??? Hur tänkte dom då ? I texten stod det något om att vi kvinnor har så dåliga löner att nu skulle det lottas ut en mans lön och man skulle kunna vara med och tävla om det ??? Men för helvetet jag vill väl inte vinna en lön för en månad? Jag vill väl att ni på facket ska förhandla upp våra dåliga löner   Och sedan sluta leka snälla och ge en kvinna en mans lön för en månad. Detta ser ju fan bara jävla dumt ut. Dom som betalar fack avgift vill nog heller att ni jobbar för att höja lönerna.

Tur man inte ha lagt pengar till facket. Kvinno kränkade och löjligt. Gör erat jobb istället och börja förhandla och höja våra löner!

Vardagen är full av kvinno kränkningar och även jag blundar för dom ibland. Men om vi aldrig börjar uppfatta dom och försöka rätta till dom kommer vi kvinnor troligen aldrig bli lika jämställda som karlar.

Flera bäckar små , tänk på det !

Nu ska jag sminka mig, borsta mitt trassliga hår och cykla i väg mot stan. Fixa lite saker och sedan mot jobbet.

Ikväll kommer det bli så jävla roligt på jobbat att jag redan skrattar.

Mummsss jag längtar som fan redan .

  


Av Isabella - 11 mars 2015 08:27

Nu är det fjärde gången jag försöker  med detta inlägg.

Kan väl säga att "god morgon" försvann och just nu håller jag alla tummar och tår för att detta ska gå vägen.

Idag handlar det om STRESS på nyhetsmorgon och finns det något i våran värld vi lever i nu som är så stressande som denna dator/mobiltelefoner?

Nä troligen inte. Alla har dom till 90% alla är förbannade och strssar runt dom.

Men jag ska då inte påstå heller att jag skulle vilja vara utan dom, jag är fast i deras våld kan jag erkänna.

Iallfalla så verkar detta fungera nu så nu börjar vi väld då.


Livet ? Vad ska livet innehålla har jag funderat på sista tiden lite när jag cyklar och går till och från jobbet.

Jag har väl kanske inte kommit fram till något svar direkt, men vad jag har förstått nu när man har hunnit bli 37, är det att det går verkligen i berg och dal baran fart och ibland är det uppför och ibland är det nerför.

Just nu har det börja gå lite uppför och det finns en massa saker jag måste ta tag i som kommer att vara besvärliga   

Men troligen kommer det att bli bra i slut ändan. Rolf har fått en ny lähenhet, jag har sålt hans lägenhet.

En flytt och ett flytt städ knackar på dörren och hur jag ska hinna det vet jag inte nästan. Jag jobbar dom två helger hans får lägenheten och jag vet inte hur detta ska bli?

Idag ska vi få komma och titta på den nya lägenheten, jag ska även träffa hans nya förvaltar. Sedan har det tllstötit andra skaer runt Rolfs som är lite jobbigar och som jag måste ta itu med. Och den grejen har jag ingen att bolla ider, funderingar och känslor med.   

Jag står i en konstig position, som förvaltar och samtidigt som en nära anhörig. Sådanna här grejor hade jag önskat att mamma var frisk, att hon och jag tillsammans hade kunnat hjälpas åt och att man hade haft en pappa som förstår och kunnde oxå hjälpa till.

Men nu har jag inte det och jag kommer att måste vara själv med detta.

Jag kan inte skriv vad det är heller här på bloggen för det skulle skada mer än att hjälp vad det är och det hoppas jag ni kan stå ut med.

Men jag har accepterat att livet är ibland upp och ibland ner och jag ska gå hela backen upp denna gång oxå.

Tur allt detta är att man har ju det vanliga livet oxå. Att få jobba är ju det jag verkligen uppskattar just nu. För på jobbet vet jag vad jag ska göra, hur jag ska göra och när jag ska göra saker. Mina kollego är mina energi påfyllar    Jag njuter verkligen av att få vara i deras närhet och dela dagarna med dom. Så tack för att jag får jobba med er !

I helgen var det skaer på agendan.

FREDAG: Micke var sså sjuk att vi var och besökte akuten. Ni vet själva, när en karl är sjuk då är han VERKLIGEN sjuk.

                   Och så var det verkligen. Men nu har han piggnat till !

LÖRDAG: Då hade vi bokat en ridtur på Camp Caribo. Egentligen var det ju jag och Micke som skulle fara med nu var ju

                    han sjuk så det blev dottern som följde och det var trevligt. Vi fick åka rissla och fika nybakt fika i en kåta.

                            

SÖNDAG: Då bar det iväg till Luleå för en rock konsert. Micke hade vilat till sig under lördagen och kännde att det var ok att följa. Så vi åkte upp redan kl 11 och gick på Dollar Store. Underbara fynd man hittar där. Det var någon som sa till mig att det kanske var så att dom skulle sätta upp en affär här i Skellefteå? HOPPASSSS   

Efter det slog jag och Micke till på en kina resturang med en 3 rätters    Herre gud hur tänkt vi då ?

Vi avslutade middagen med att försöka TRYCK ner dom här go bitarna !!!

 

Efter middag rullade vi vidare till Coop Arena för en konsert till ängnad Queen.

Den var mycket bra och man kanske ska börja lyssnalite mer på Queen nu.

 

Det tråkiga var att det var en sönda. Hade det varit en lördag hademan kunnat ta en öl och chillat kanske. Men det får bli en annangång. Men jag kan verkligen rekomenderar denna konsert  "Champions of rock" !

Snygga dansande killar och tjejor och jäkligt svängig, med många låtar man kan sjunga med i !

Nu måste jag återgåt till tvättande och städande.

Kl 11 ska jag och kolla på Rolfs lägenhet, Kl 12 ska jag träffa Rolfs nya förvaltare och kl 16 blir det jobb.

Kram på er och vi får väl se när jag återkommer !




Av Isabella - 5 mars 2015 07:08

Idag kommer inlägget från paddan. Lite tråkigt men idag ska det bytas fönster här i mitt hem så Micke har städat bort datorn och jag vet inte riktigt vart den är ?
Igår satte jag mig ner och skulle lära mig mitt nya armband. Vissa saker fick jag koll på men har fortfarande inte fått igång sovkollen?
Jag har lyckas kunna slå på sovläge men att få staplar på HUR jag sover kommer inte fram? VARFÖR? Som i natt sov jag sämst och vaknade typ 300 gånger men inget visades. Så vet någon vad det är för fel så berätta gärna det för mig. Idag jobbar jag 12-21, men har klivit upp för bygg killarna var hit igår och påstår att dom ska komma redan kl 7 och då vill man ju inte springa runt i stor trosor och bh. Har redan hunnit fika, mäta upp vatten som jag ska dricka på förmiddagen, försökt väcka Rebbe och sett nyheterna 2 gånger.
Idag kommer jag och Rebbe fara och träna tillsammans och sedan kanske vi hinner med en lunch.
Idag vill jag oxå uppmärksamma alla på att det är Ostbågens dag idag och detta innebär ju att man ska äta extra mycket ostkrokar och njuta. För er som vill veta så komme ostkroken hit till Sverige redan på 60-talet.
Igår hände det något fantastiskt oxå : )
Det ringde en man som är troligen villig att ta över mitt uppdag som "förvaltare" för Rolf. Detta är något jag hoppas ska gå smidigt och hoppas att han tar över så fort som möjligt. Igår satte oxå budgivningen på Rolfs lägenhet igång och det är helt galet vad den steg i pris
8/ !
Vi startade på 450.000 och redan kl 14 var den uppe i 690.000 ! Helt galet kan jag tycka. Idag fortsätter den, men idag tror jag inte den stiger så hemskt mycket.
Nu har bygg killarna börjat bära in saker ( ordentliga och punkliga killar det där) så nu måste jag fixa min träningsväska och gå och kamma mig . . . . . . . . .

Av Isabella - 3 mars 2015 10:58

. . . . . .eller det var nog en Fitbit flex jag beställde. Nu är den iallfall beställd och jag väntar med spänning.

Ungefär så där som barnen gör när dom får presenter.

Jag beställde den igår för kl 11 och har jag nu riktgt jävla tur kanske den kommer idag. Har redan fått tre mail att den är på g med posten nu så om "post gubben" har jobbat på duktigt inatt så kanske jag har den i min brevlåda idag   

 

Jag har redan tagit hem appen för armbandet och börja bekanta mig med den. Det finns en dum grej med denna app. Den är på engelska    Prata engelska är inte ett problem för mig, men att skriva är krånligt.

Detta armband ska mäta mina steg varje dag, den ska kolla hur mycke jag förbränner, den kan oxå kolla hur mycket kalorier jag tar in (om jag fyller i det i appen), och den kan mäta min sömn på nätterna. Allt dettta kommer att bli mycket intressant. Jag kommer nog att hålla kolla på allt utom mat grejen tror jag. just för att jag har lite problem med stavningen på engelska. Sedan är det ju så att jag vet ju att man kan inte äta chips varje dag.   

Så nu sitter jag här vid min dator och bara längtar tills brevgubben dyker upp. Men jag försöker intala mig att det inte kommer idag så jag inte blir besviken om det inte kommer idag. Sedan har ju alla barn här i västerbotten lov nu och idag ska Rebbe på stan och handla lite. Jag som är hemma och är sjuk får ju inte gå på stan så jag skickar henne att fixa lite saker åt mig. Hon ska nämligen gå in på MakeUpStore och köpa för mitt presentkort. Detta blir det.

    

Jag överväger snart att köpa en sminkbag som har lås. Upptäcker med jämna mellanrum att mina saker försvinner och när jag börja söka finner jag dom i Rebbes rum   Smink är dyrt och hon har fått MYCKE pengar att köpa smink för själv. Sedan får man ju låna, men inte behålla. Tror inte hon riktigt vet skillnaden på dom två sakerna än. Men om jag låser in sakerna så kommer hon att tvings köpa eget och DÅ får jag ha mina saker ifred    Smart ide av mig tycker jag!

Resten av dagen blir det inte så hemskt mycket. Jag har ÄNTLIGEN lyckast göra klart min pappers hög NÄSTAN   

Det ända jag har kvar är att skriva in 5 recept i min nya recetbok, så det är det jag ska ägna min dag åt.

Försöka få ordning på min mage och peppa för jobb i morgon.

Hej hopp och ha det så bra nu alla läsare för denna gång!



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards