Jag kan allt

Alla inlägg den 8 maj 2015

Av Isabella - 8 maj 2015 12:55

......nr 3 och nu kanske jag kan skriva ett inlägg.

Så här jävla glad är jag att denna vecka tog slut.       

Nu har jag stämplat ut från plikter och krav och kan ägna mig åt att vara lösaktig och ledig.

Igår hade jag en egen uppfunnen musik kväll. Jag satte på mig hörlurar och gick in i mig själv mellan 18-21 och bara grävde i spotify djupa arkiv.

Satan i gatan vad jag hittade bra musik. Hade nästan svårt att sluta lyssna på musiken när jag skulle sova. Så idag vakande jag typ 5.15 och tänkte att jag ville cykla till jobbet så jag kunde lyssna.

Ni ska veta att när jag är alldeles själv och dörren är låst, åker det alltid på musik och jag gal i högan sky(ibalnd kommer det lite dans steg oxå).

I LOVE musik. Den får mig både glad, beslutsam och taggad.

Ikväll så är det fest    Jag och en del av mina goda kollegor ska ut och äta, tjattra och kanske dans. Så jävla trevligt det ska bli.

Jag saknar dock en del av mina kollegor som tyvärr måste jobba. Men vi kommer ju att leva många år till och vi kommer att styra upp en till fest.

Ikväll ska jag fara till Donna och förbereda mig. Som tur var så kommer den yngre generationenFrida och Leila oxå till Donna och hjälper tanterna här med allt som ska klistras på.

Jag ska även få prova min nya ögonskugga. Satan i gatan igen vad jag ska få glittra.

Igår på jobbet så vart det prat om tyskar eller rättar sagt det tyska språket.

Jag har väldigt svårt för det språket.. . . . Jag liksom hatar det, jag förknippar det med nazi tyskland.

Även i porr är tyska SÅÅÅÅÅ jävla fult OCH när man är utomlands så är oftas (inte alla) många tyskar stroppar och tror sig äga allt som tar i.

Men nu i går så hittade jag ett ganska bra hårsrockband från Tyskland ?    Dom var ganska bra och just nu sitter jag och lyssnar på dom och njuter lite.

Jag kanske behöver en inlärnings fas när det gäller det tyska språket? Jag ska öva  mig med dom här låtarn och sedan skulle det underlätta om man träffade en super trevlig tysk och snygg är ju inget jag tackar nej till. Bara för att se om dom kan vara trevliga. så jag måste ta tillbaka allt jag sa om tyska, tyskar och ja....... ni vet.

Nu ska jag öka volymen, kasta ut kissen, damsuga som satan, duscha, locka hår, sprätta en cider, sminka mig och sedan fara till Donna.

Ha en trevlig helg för det ska jag verkligen ha..............   



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards