Jag kan allt

Alla inlägg den 27 maj 2015

Av Isabella - 27 maj 2015 08:33

Men satan vad man blev sur när man klev upp och vred upp gardinerna   

Det spö regnar och det spö regnar och än engång så spö regnar det. . . . .. fy böveln vad jobbigt när man har cykel turen idag och jag har inte några regnkläder   Jag kan väl kanske känna att jag har lite del i detta själv då man är mot 40 och inte har inhandlat regnkläder till sig själv. Men nu är det så och jag vet med säkerhet att jag kommer att vara blöt och frysen och SUR !

Mailet jag skickade till Allstar har jag inte fått svar på än. Men jag skrev ju i det att jag pratat med ktjl om detta och att enligt lag är om skylldig att ersätta mig för jackan. Men helt plötsligt igår kväll ringen en annan tjej från Allstar och ber om ursäkt att dom inte ringt. Ja ha svara jag lite förvånat. Hon påstår att hon kanske har hittat min jacka och vill att jag kommer in idag och kollar om det är den.

Så jag ska in där och jag HOPPAS att det är min jacka. Ska försöka kontakt konsumentrådgivningen så jag får klara besked hur lagarna ser ut innan jag går ut i kamp OM det inte är min jacka som är där.

Jag har tar att små hävda saker och man inte rikgit vet om man har rätt eller fel.  Men ni vet känslan närman vet med 100 % att ma nhar rätt och man vill inger mer än att ge moståndaren en osynlig käftsmäll och skratta hånfullt

hahhahahahah    

Så vill jag vara förberred psykiskt innan jag går dit.

Nu min läsare skajag fixa på mig kläder, borsta toviga håret, borsta gadar och kanske sminka mig ??? Näää jag skiter nog i det idag för att det ska väll bara rinna ut i hela facet när man cyklar i regnet. Bätte att vara bara blöt och ren, än en blöt tant däär hel sminkonigen sitter på hakan   

Ha nu en trevlig dag ni som far var inneoch bara mysa, så sak jag försöka överleva denna skit dag.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards