Jag kan allt

Alla inlägg den 10 maj 2015

Av Isabella - 10 maj 2015 14:06

Hej på er läsare och hej bloggen.

Söndag idag och jag har entligen blivit frisk från sjukdomen bifd= bakis i flera dagar.

I fredag gick startskotten av en heltsuper trevlig kväll, med mina kollogor. Sjukt roligt hade vi och herregud vad vi festade loss allihop.

Kvällen började hemma hos Donna. Ni som har varit med mig här förr vet ju att lösfransar skulle limas på och näää vi limade inte ihop ögonen. Vi hade proffs hjälp av Frida och Leila och det vart ju super snyggt.

Välkommen in i mitt liv lösögonfransar.

 

Det stora problemet var när vi skulle hjäpas år och öppna en vinflaska. Det var otroligt svårt och vi fick verkligen testa våra små slapp armar. Efter drykt en timmes slitande,stönade och ojande så poppade kroken upp.

Donnas trevlig man skjudsade oss till stan och jag hittade ett otroligt fint barnbord i bilen.

Inte illa ska ni veta.

 

Vi hade bokat bord på Valentino och alla var så fina och glada. Vi åt alla god mat och kolla in vad jag beställde . . . .

 

Japp en barnpizza hawaii och dom hade forma den tll en mussepigg    Roligt och god var den.

Vi skålade och hyllade oss själva för att vi är troligen den bästa hemtjänsen i världen.

       

Sedan var det ju pubrunda som hade utlovas av mig. Och jo ska n veta att så blev det. Först styrde vi hela jorden mot Bischop Arms. Där vart det en öl och en massa snack. Frida våldade på sig min förlovningsring, så vi var tvungen tvåla av henne den.

Jag träffade min landsman Glenn och tjatade runt där en stund. Sedan vart det dags att gå mot Calles. Det är ju inte lätt att fånga in en skock fulla, superglad människor. Men tillsammans lyckades vi ganska bar.

   

Calles erbjöd oss drinkar trubbadur och skratt. Dansande var igång och efter en stund var det dags att inta

Allstar. Dans golvet var tomt när vi komme men vi fyllde det rätt bra. Helt galet trevlig och alla var med.

V denna tidpunkt började man sjunga på andra versen egentligen och skulle nästan ha behöva gått men. Men vem går hem när man har roligt ???

Inte så jag iallafall.   

 

Efter ett vålsamt dansande så begav jag mig ocm några kollegor till Old Willams. Där var vi nog alla lite slitna och en aning över förfrikade. Så där drack man en shot och sedan var det dax att packa sig hemåt. En kebab på kebab haket och sedan hopp i taxin.

Detta är en tidpunkt som jag inte riktigt har koll på men glad är man iallfall. Och trevligt att träffa världs stjärnor så här mitt i lilla Skellefteå.

 

Tack alla kollegor för att ni ville festa loss lite. Och till sommaren kör vi en till fest. Kanske denna gång med tävlingar, grillning och mys i det gröna!

Nu har jag blivit frisk och jag ska försöka ställa till med en middag. Jag har slut ideer på vad som man kan äta. Det ska vara super gott, billigt och gå snabbt att laga. . . . .

Vad är det för mat rätt ???   

Helst skulle jag vilja att en kocka komme till mig och bara slog upp grillen och grillade oxfile med goda tillbehör och en super fräch sallad ???

Är det möjligt att någon kock ser detta och kommer?

Svara isåfall så får du min adress per sms.

God kväll på er alla !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards