Jag kan allt

Alla inlägg den 24 mars 2021

Av Isabella - 24 mars 2021 07:18

   

Igår när jag komit hem från tiss tryckningen s uttäcker jag att Doris har svullit upp i ansiktet och nosen. 

PANIK !!! var vad jag kände. För att hon är en trubbnos, så kan dom ju svälla upp i svalg och näsra rätt fort. Så jag skulle ta fram nummret till veterinären och kunde knappt få fram nummret. Men till slut. Vi fick komma in direkt och hon fick en spruta kotisin och tabletter jag skulle ge henne. Hon hade fått en allergisk reaktion på pencellinet    Stackar min lilla vove. Men under kvällen tyckte jag att svullnaden började bli bättre. I natt har jag varit upp två gånger och kollat till henne och det har gått bra. Men nu på morgonen ser jag att svullnanden är kvar runt nosen och hon har även blivit svullen runt ögonen nu. Sen upptäcker jag att hon har fått bulliga utslag på kroppen oxå. Jag har nu gett henne sista kortison tabletterna och ska avvakta en stund , men kommer att ringa veterinären när dom öppnar. 

Jag börjar ju jobba kl 12 och jag vill verkligen inte lämna henne om hon håller på att svälla på olika ställen. Är livrädd att hon ska svälla igen i luftvägar. 

 

Just nu har hon verkligen inte så roligt, med både sin infektion i slidan och så en allergisk reaktion på det. Hoppasa verkligen allt detta lägger sig snabbt så hon bra får må bra och vara en glad hund igen. 

 

Jag har ju sprungit runt och funderat på om jag skulle köpa mig ett bar gortex skor som jag hittade. Men kan säga att näää det får vänta, nu när vi har börjat bo in oss hos veterinären. 


I morse när jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv så bestämde jag mig för att jag skulle göra bort min jogging runda nu direkt. Det var otroligt jobbigt att tänka sig att jag skulle göra det, men jag gjorde det och när jag väl kom i väg så var det bytydligt lättare än vad jag förväntade mig. Så glad som fan är jag att det blev av och att jag inte låter min latmask styra mig. 

 

Jäkligt skönt att jogga nu oxå när det börja vara asfalt överaltt på gångbarnorna. Man kan som trycka ifrån mera. 

Är så himmla spänd på att se om jag når mitt mål på måndag. Känns inte så just nu, men vad vet jag. Det blir spännande. Nu ska jag strax ringa veterinären igen och höra om vi ska avvakta eller om hon behöver mer kortison. 

Troligen blir det så att hon får åka bil med mig idag på jobbet. Jag vågar inte riktigt lämna henne själv så länge. 


Ha en bra solig dag på er alla. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards