Jag kan allt

Alla inlägg den 26 mars 2021

Av Isabella - 26 mars 2021 18:08

Men allså vilken otur min älskade lilla hund har typ jämt. En slid infektion, en allergisk reaktion på pencelin, en massa kortison och nu till idag då hon började kräks    Hon kräs upp allt hon får i sig. Så nu ligger mitt fokus att hon dricker vätska. Jag blir verkligen ångest fylld av att se henne sjuk. Fast vi har varit med om detta förr, så känns det så hemskt att hon ska må så här dåligt. Tanken var att jag skulle ha en hundfri helg och bara ligga i sängen med gubden och se tv. Men istället blir jag sjukssyrra och har vak på lilla gumman.  Idag har jag pratat med vårna otroligt duktiga och snälla veterinär Getrud och vi har nu fått en ny pencelin som Doris ska pröva. Men hon frågade om jag ville kanske börja med den på måndag OM Doris skulle få en negativ reaktion igen, så hon var på plats om det händer igen. Så jag gör det, och  just nu måste nog Doris lilla mage få vila. 

Mitt hund mamma hjärta lider verkligen med henne. 

Nu i helgen blir det ordagrant "stilla lungt"     Jag tänker inte gå några promenader med Doris. Utan hon ska få vara i stillhet och vila upp sig ordentligt. Men i morgon ska vi ha mys och godis kväll och vi har en massa olika pogram/ serier vi ska se. Idag blir det hockey (eller Micke ser) och sedan blir det nog en tidig kväll efter denna vecka. 

Till veckan är det dags att väga sig igen och jag har ju ett mål på att jag ska ha nått 61.5 kg. Känns lite otroligt om jag når det denna gång. Har hitills gjort allt jag ska, men har fallti in lite i kak träsket. Jobbet serverar så himmla många olika smariga kakor och det har väl slunkigt ner någon i mellan åt. Så det blir intressant om jag når det. Men om jag inte når det så är det bara att spänna bågen och sikta om. För ner till min målvikt på 60 ska jag .

På månfag är det oxå dagen D för mig, eller ska vi säga dagen V ! DEt är nämligen dags för mig att vaccinera mig. Så det blir ju spännade. 

Nu gott folka ska jag luta mig tillbaka och ta hand om mig själv och Doris. Hoppas ni alla får en trevlig helg vad ni än har för er. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards