Jag kan allt

Alla inlägg den 19 mars 2021

Av Isabella - 19 mars 2021 07:05

  

 Så länge jag har klarat mig från värk nu. Så typiskt att jag typ bara för 2 vecka sedan tänkte att, gud vad skönt det är att inte ha någon värk i leder och vad det känndes länge sedan. 

Nu i vecka har jag börjat känna på nätterna att jag har börja få ont. I natt har jag vaknat så fort jag har rör mig och idag är jag sjukt  trött. 

Så efter detta inlägg måste jag ladda dosetten och börja knapra lite medicin för att kanske kunna lindra denna värk, så den inte eskalerar. Men sjukt irriterande. Igår prommenerade jag en sväng med min sävgerska. Dom har ju två mindre vagn barn, så jag tog en vagn med ett barn. Men alls vilket jobb. Det är helt klart lite jobbigare att dra en barnvagn med sig ,än att gå helt själv med svängade armar. Doris som inte alls är van att gå brevid en vang , skötte sig exemplariskt. Hon var så snäll att hon inte ens bad om godis. 

Efter den där prommisen, käkade jag lunch, åkte och handlade. Sedan satte jag mig med mitt pussel. Jag och min moster bytt ju pussel och hon hade ett på 1500 bitar som jag lägger nu. Hon sa att det var lite knepigt för det var så många kameler, och nu fattar jag vad hon menade    Det är längesedan jag började på detta pussel, men jag har ju ju varit sjuk och pusslet har stannat upp. Men igår satte jag mig och slukades upp ganska direkt i pussel världen, så nu är det galet svårt att sluta. 

 

Idag kommer jag att fotsätta mitt byggande och hoppas att pusslet är löst efter helgen.  Helgen knackar på dörren och jag har jobbar helg. Jag hoppas på en mild helg med plussgrader, friska kollegor och friska vårdtagare. 


Från det ena till det andra. Tidigare i veckan kom det upp en reklam på faccebook. En liten film om ett teckan man borde lära ut till barn som vuxna. Om du som männsika, kvinna, man eller barn är uttsatt för våld och vill be om hjälp att ringa polisen. Ser man en person göra detta tecken med sin hand, så ska man ringa polisen. 

För dig som är utsatt, försök få ögonkontakt med en medmänniska runt dig, försök göra detta tecken med handen. 


1. vinkla in rummen i din hand

 

Slut sedan handen till en näve runt din tumme.  Om du gör det så betyder detta att du vill ha hjälp och att jag som ser det måste ringa polisen.  Tycker absolut att detta ska bli ett teckan vi alla borde lära oss och våra barn. 

 

Tack för informationen. 

Doris har inte blivit bätte, så efter kontakt igår med veterinären så ska vi fortsätta med pencelin tills vidare och så måste vi åter till veterinären på måndag. 

Tråkigt men inget att göra. 

Nu ska jag skynda mig ladda dosseten innan jag glömmer det. Ha nu en bra dag och helg på er allihop. 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards