Jag kan allt

Alla inlägg den 18 mars 2021

Av Isabella - 18 mars 2021 08:21

God morgon. 

Torsdag vackra trosdag. Lite minus ut men SOLEN lyser starkt och man kan ju inte bli annat än glad.   

Jag har gjort ett aktivt försök till att få mig lite vaccin. Det var ju tänkt att jag skulle få det förra veckan, men fick inget, för att jag måste ta det på en VC, OM jag skulle få en reaktion på det, för att jjag är allergisk mot nötter. 

Just i fredags var jjag rätt glad att jag slapp det nu, för att vi får ju Astracenica och jag är inte så super sugen på det. Sedan i veckan har väl ingen missat att det vaccinet är pausat en stund och ska utredas. Vilket är super bra. Men i natt tänkte jag till och tänkte, att OM jag ringet till vc och bokar en tid , så kan jag ju ha så tur att jag får ett annat märke på vaccinet, nu när man inte får ge astra. 

Så jag tog luren och var väldigt hoppfull ..........    Tyvärr så kom det en röst som sa DIREKT...

- Du kan inte boka tid för vaccinering just nu, då vi har pausat. Detta meddelande kommer att ändras när vi är igång igen.

Så där släcktes mitt hopp direkt. 

Jag vill ju ta vaccin och kommer att behöva det för att få resa och för att få vara på större arragemang. Så jag behöver verkligen mitt vaccin. Sedan fram för allt så vill jag ju kunna få umgås med folk och mina nära anhöriga som suttit inne nu en lång tid. 

Som tex fyller mina pappa 80 år nu i helgen och vi får inte delta på hans dag. Känns ju inte så roligt. Men vi får väl ta alla kalas när vi alla fått vaccin. Tur man får tillbaka en jävla massa pengar på skatten så man har råd med alla presenter och fester man ska ha   Igår avtackade vi på jobbet våran otroligt gulliga chef Åsa. Hon ska ta nya uppdrag och gå vidare i sitt yrke. Hoppas hon kommer att trivas, vi kommer att sakna henne otroligt mycket. Men nu vänder vi blad och ger denna nya chef en chans att komma in i gruppen. Ho verkar trevlig och detta kommer nog att bli bra. 

Igår hade Dottan ätit upp sin sista kur pencelin oh i morse ser jag att det kommer lite vitt sekret ur hennes vulva. Detta bettyder ju att hon har inte blivit av med sin infektion i slidan    Stackar hon och stackar mig. Jag vill ju inte hon ska ha onte eller lida och jag vill inte bli av med mer pengar. Men jag har kontaktat veterinären igen och får se vad vi hittar på nu. 

Igår var jag och dottern på en prommis. Jag njuter av dom dagar jag få var själv med henne. När dom är stor och inte bor hemma, så får man sällan ensamtid med dom. Så dom gånger jag får vara med henne själv är verkligen roligt. 


Idag ska jag ta mig en prommis med min svägerska Emelie oh barnen. Det gäller att passa på och träffa folk när man är ledig. Sedan ska jag handla så vi klarar oss en vecka till och ikväll ska jag äte surströming med Camilla. Sist jag åt surströming så var det som jag inte tyckte om detlika mycket som jag brukar. Vet inte varför, men jag vill prova igen och se om mitt strömings begär återkommer.  

Tänk om jag inte vill äta det mer???? Herre gud, det skulle vara en katastrof. 

I mpåndag så fick jag ett kort på mamma som fått klippa sig. Sist jag var och hälsade på så var hon så långhårig. Hon har inte något tjockt hår svall, men hennes hår växer otroligt fort. 

Men så glad att hon har fått klipps sig. 

 

Nu skulle hon barra ha haft lite färg i sitt hår. Så se om jag ska åka dit i morgon och se om jag ska färga håret på henne. 

Nu mina läsare ska jag tjorrla runt och göra lite gymnastik, sedan göra mig klar för en prommis i det vackra sorliga vädret. 

Ha en super bra dag på er alla 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards