Jag kan allt

Alla inlägg den 8 mars 2021

Av Isabella - 8 mars 2021 19:24

God afton läsare 


ÄNTLIGEN kom jag till slutet av min jobbar helg. Den har varit helt okej och vi har alla varit på plats. Men vi har haft lite insidenter i helgen. Vi har nämligen tillkallat bådet brankår, polis och ambulans. Så vi kan säga att vi körde hela registret. Men allt gick endå bara bra, både för våra vårdtagare och för oss. Trots att jag jobbat i helgen har det känns lite lyxig. Jag hade nämligen bara 1 kväll. Så både lördag och söndag fick jag vara hemma på kvällen. Och på lördag blev vi bjudna av svärfar på middag på Texas Longhorn. Riktigt gott och det känndes som helg, fast man jobbar. Sedan vart det godis kväll här hemma och film. I söndags så fick vi äntligen bjuda hem Rebecca och Oliver. Nu är dom friska och vi kan äntligen träffas. Så fick äntligen fira mig och Micke med dom. Både jag och Micke fick presenter. Jag fick presentkort på Clas Olsson som jag önskade mig och Micke fick presentkort på en middag. Jag jobbade ju till kl 16.30 och dom skulle komma redan kl 17. Så när jag kliver in hemma så luktar det mat. Bästa överaskningen ,att man bjuder någon på mat och SLIPPER laga mat    Micke hade lagat en riktigt god köttfästpaj och gjort en sallad. Den har han inte gjort för sista gången kan jag säga. Elmo (deras hund) och Doris busade konstant i 2 timmar så Doris var helt slut när dom for.

Lite surt känns det nu när jag går på helg, och inte kan unna mig en riktig godis påse    men jag överlever nog tills helgen igen. I veckan har jag nu satt upp nya mål på motion och i morse började jag. Måste säga att det går tungt nu. Motivationen är inte på topp och jag känner mig genom lat. Kan kanske bero på att jag oxå nu har mens. Jag blir alltid svullen och känner mig som en trasa. Men jag vill inte rammla in gammla spår. Utan jag tog mig i kragen nu i kväll och drog på mig joggar kläderna och tog mig en vända. Kändes bra i ca 4 meter. Då jag känner hur bh banden på höger sida glider ner. Jag försöker räta till det i farten, men så fort jag fått upp dom på mina otroligt sluttande axlar. Sedan börjar vänster axelband hala ner oxå och jag blir sjuk irriterad. Denna sport BH har varit riktigt bra stöd när jag har behövt det, men nu är det för stor. Det hela resulterade i att jag till slut ger upp och ena "häng messilen" tar sig ut och är lös    Det gör både lite ont och är OTROLIGT irriterande då jag inte kunde ta i som jag ville. Men nu åker bh i soporna och det är dags att inhandla nya som sitter åt. 

Så om det nu möjligen finns någon typ av nackdel med att gå ner i vikt så måste det här vara den enda.  

Idag är det INTERNATIONELLA KVINNO DAGEN. För mig finns det jätte många fantastiska kvinnor i mitt liv. Som jag tycker väldigt mycket om, och som jag absolut inte skulle vilja vara utan. Alla är ni olika på erat sätt och unika. 

Så denna dag hyllar jag er allihop. 



NI ÄR UNDERBARA ALLIHOP ! 


                 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards