Jag kan allt

Alla inlägg den 10 mars 2021

Av Isabella - 10 mars 2021 07:37

God morgon 


Vaknade och inser att det är rätt kallt i mitt sovrum. Tar genast upp telefonen och slår upp värder appen och smäller av    -21 grader ute, så där rök min långpromenad med Dottan. DEt är alldeles för kallt för henne idag. Och jag skulle ju kunna ta mig själv en promenad, men vill vara hemma med henne så länge jag kan, för jag jobbar idag och kommer att vara borta tills ikväll. Under några veckor tjatat nyheterna om att NU är våren här......skit ner er, det är den inte alls. Iallafall inte om man bor i Västerbotten. Här är det isande kallt och stor spridning på corona. 

Så även ni på nyheterna har fel.


Jag har varit en stor motståndare till att vi skulle börja med PAPPERS påsar till våra matsopor. Jag har gormat och surat för att våra majspåsar inte skulle försvinna. Men nu för ca 2 veckor sedan så var jag tvungen börja med papperspåsarna. 

Jag hade såååå fel. Dom är inte alls så tokiga OM man har rätt gröna byttan påsen ska vara i och man måste vika ner kanten runt påsen. Rekomandetionen är att man inte sparar mat rester i den mer än 2 dagra, för att undankomma att den blottnar upp ner till. För mig är det helt okej, jag är ju ut flera gånger per dag och kan ta med mig den. en gång gglömmde jag den och hade den i 5 dagar och det gick jätte bra en då. Nu är det ju inte sommar och röten, men tänker att man byter den varje dag under den tiden. 

Så jag vill erkänna att jag hade helt fel om denna uppfining. Till er som har börjat med den och har fel gröna korg. Far på återvinings centralen , där får man hämta korgarna gratis och då blir det jätte bra   


Igår stor shopade jag en massa pengar. Började morgonen med att shoppa foder till Doris på nätet. Sedan på efter middagen tog jag mig till city och gick lös med mina presentkort jag fått. Så jag började med att gå till Clas Olsson. Där hade jag bestämt att köpa mig en hår trimmer. Så jag hade tittat ut en trimmer jag ville köpa. tog den och betalade. Så nu behöver jag inte betala 1 gång i månaden för att hålla min rakning snygg. Nu fattas bara en rolig och villig kamrat som kan hjälpa mig med detta. Kanske finns någon frivillig där ut som kan hjälpa mig. Sedan tog jag min påse och gick med snabba steg till Lindex. 

Jag brukar typ aldrig handla på den butiken, men till min förtjusning så hade dom super rea just nu och jag hittade fina saker. Jag hade bestämt mig för att inte köpa något svart. Så det tog lite tid att blädra runt alla färgglada kläder. Men jag hittade på rea stället 4 skjortor. En vit med blommor, en stickad lång kofta, en maringblå med blommor, en hel vit och en i jens tyg. Och genom att det var rea, så har jag till och med 300 kr kvar   så jag måste in där igen och gooka lite. 

Så jag känner mig skit nöjd och ska börja klä mig lite mindre svart. 

Just nu kom det in ett rus v att jag vill rensa min garderob. Så nu slutar jag här och tar tag i det om nu lusten innffiner sig. 

Ha en bra dag och frys inte ihjäl idag. 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards