Jag kan allt

Alla inlägg den 5 mars 2021

Av Isabella - 5 mars 2021 08:15

God morgon fredag


Allså hur skön är inte sängen när man måste kliva upp? Och när man inte behöver kliva upp är den inte lika lockande och krävande. satte som mål denna vecka att jobba två gånger. Joggade i tisadags och det gick bra. Har sedan dragit på det och skjutit på det. Men idag tog jag klivet ut i det otäcka och gjorde det. För er somm är lite sportiga av sig och gillar detta liv är detta förmodligen ingen sak att åstakomma. Men för oss personer som ALDRIG kommer att gilla detta motion men vet att det är bra mmed lite motion, är det ett litet hinder man måste kliva över. Det gick tungt som fan idag, men ser då när jag kommer hem och kollar klockan att jag sprang ju bra mycket fortare idag. Så när detta var gjort så är jag mycket nöjd med mig själv. Nu knackar helgen på dörren och jag har tyvärr en 4 dagars helg framför mig. Inget man vill, men det går. 

I vecckan började jag känna ett fruktansvärt sug efter godis    och är typ hungrig och sugen hela tiden. Fattar nu att det är dags för mens stax igen. Avskyr dom här dagarna och väntar på späning när detta fenomen ska upphöra. 

Kan man inte ha så tur att den bara slutar. Min kropp är klar med barn. 

På lördag ska jag och Micke bli bjudna på mat av svärfar, för att vi båda har fyllt år. Så det bli roligt och helgen kommer kännas lite lyxigare fast man jobbar. 

Ser denna helg som en utmaning, vi har nämligen gått hem ett nytt uppdrag till oss och jag tror jag kommer att få vara där ganska mycket. 

Rebbe och Oliver (min dotter och hennes kille) är äntligen frisk förkklarade och kan nu börja återgå till sina vardagliga jobb och rutiner. 

Den 10 mars kommer jag att få mitt vaccin och jag är lite ororlig för det. Dom flesta blir dåliga av det och det förekommer allergiska reaktioner. Men jag ska ta det för sammhällets fördel och giviet vis för min egen del. För jag vill börja få resa när vi för börja med det. 

 


Nu ska jag ta mig en dusch sedan klä på mig och ta en sorlig promenad med Doris inan jag börjar jobba. 

Kram på er så hörs vi till veckan. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards