Jag kan allt

Alla inlägg under oktober 2010

Av Isabella - 4 oktober 2010 09:36

Det är morgon och jag sitter bara i sängen och njuter. Helt tyst här hemma och jag gör som jag vill...hihihih

Denna vecka är ju jag ledig och vad ska jag då hitta på??? Jo jag måste ju styra upp detta med träning....fitt fittt fitt vad tråkigt. Men jag MÅSTE göra det. Sedan tror jag att det är spanskan som hägrar. Just nu sitter det lappar överallt i hemmet. Jag har skrivit ut på spanska vad olika saker heter och när jag går förbi så säger jag det. Kan säga att det är nog jävligt efektivt.Telixempel så har jag lärt mig en massa saker nu som har fastanat i min skalle. Mycke duktigt av mig ( klappar mig på axeln) tycker jag. Och till råga på allt så hänger Rebbe och Micke med på ett bannanskal.

så ....

Måndag: träna, handla ,spanska

Tisadag : träna,spanskaskurs

Onskad: träna, spanska

Torsdag: träna . tvätta spanaksa

Fredag: träna, spanska, jobba

lördag: sova, träna, jobba

Söndag: sova, jobba

 

Detta hoppas jag på .......

Av Isabella - 4 oktober 2010 09:18

Den har komit nu...jippiii. Kännns helt otroligt längensen jag v ar ledig. Med mitt nya schema så är jag bara ledig var sjätte vecka. Men gud vad skönt det ska bli.   

 

Helgen har varit bra. Fredagen var väl inte så bra med det ordnr sig. Vi gorde ingetting på kvällen. Bara slappade i soffan.

Lördagen var mer uppbokad. På morgon var Jörgen hos oss och Micke fixade några skaer åt han, efter det vart det stan med Lollo. Köpte lite persenter till kusinerna. Efter stna blev det Ursviken  och dör blockade vi fyra kassa med äpplen hos min snälla vän Sara. Sedan var det hem och Micke fick migrän så då passade han på att sova en timme. Vid fem kom Lollo,Stefan och Kally.

Mot Molly drog vi då. Mat underhållning av Johan Haudi. Otroligt rolig trollkarl. Vi hade gett Kally det i present och så är jou hon hans gud mor. Mycket bra mat och bra förställningen. Efter det åkte dom hem och jag och Micke drog vidare till Stina och Nicke. Fest och vi var vä'l inte hemma förrän kl halv tre. Mycke trevlig kväll och tack för det goda sällskapet.

  

Söndagen kan jag bara skriva så här om MUST, MUST ,MUST MUST!

Allså vi började kl 9 att göra äppelmust. Fem påsar äpplen ...fan vilken tid det tar. Det skulle ju kokas och sedans kylas och silas....hahaha     Vi tog en pauch vid kl ett och åt lite mat. Sedan pausade vi igen vid fem och åt. Vi var klara med allt vid sju tiden......men nu har vi mycke must......  Resten av klvällen vart det ingeting mer.

Av Isabella - 2 oktober 2010 15:44

Det är något som är bra att ha om man söker jobb. Efrarenheter är något som har format oss till den vi är. Alla efrarenheter är ju inte bra, men alla kan  kanske medföra något bra i efterhand. En männsika lever inte så himmla länge och hur ska man då försöka få ut så mycke  som möjligt av livet, och till råka på allt så vet man ju inte hur länge man  lever. Vi människor har alltid försöka att planera våran tid  in i den minsta detalj, varför?? Troligen för att vi är rädda att inte hinna med allt. Men måste man det då? Eller ska man göra som vissa människo att bara ta dagen som den kommer. Gör det som faller en in och bara njuta. Själv skulle jag vilja blir mer så, men går det när jag är upp växt och inlärd på att planera allt?? Viss  förstår jag oxå att planering är nödvändigt, men jag tor vi försöker förbestämma våran framtid lite för mycke ibland. Och när det blir något annat blir man så himmla rädd och förvånad. Just nu händer det grejor i livet för mig som inte vart som jag kanske tänkt mig, men inget att göra, utan det är nog bara att ta tjuren vi hornen och fixa det så det blir så bra som möjligt för alla parter. Och det är en himmla tur att jag har några riktigt nära vänner/släkt att luta sig mot. Utan er går detta inte. Men även detta gör mig till en ERFARENHET rikare.......

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards