Jag kan allt

Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Isabella - 3 februari 2010 11:13

Imorgon åker jag ner till Sundsvall för att jobba. Kommer att vara borta över hela helgen. Kommer hem på måndag bilr det. På eftermiddagen tror jag. Så är det någon som ska ner till Sundsvall från Skellefteå så få ni höra av er.  

Kommer att bli rätt ok. Visst skanar man familjen när man är borta , men man behöver nog vara borta för att upp skatta varandra oxå.

Sen det bästamed att jobba borta är att man behöver inte göra ett skit!!!!

Bara sova och jobba. Inte laga mat, inte städa, inte tvätta..ja ni vet vad jag menar. Nu ska jag väl inte säga att det är bara jag som gör det för det är det verkligen inte just nu. Men ni vet vad jag menar iallafall.  

Idag blir det inte så mycke. Vi ska fara ikväll till Innervik och äta mat hos lilla Emil. Han har fyllt två år i måndags. Blir trevligt att träffas. Sedan är det nog bara hem och ta det lungt. Ska nog packa lite grejor för i helgen oxå.

Nä nu ska jag vara lite kreaktiv och se om jag får jobba något på nått boende.

Vi hörs sen kram på er alla.  

 

Av Isabella - 3 februari 2010 10:58

Idag har jag legat och dragit mig en stund. Ja kanske ganska längefaktiskt kan man väl säga , jag har ju nyss klivit upp. Men har varit vaken från nio. Jag och Micke har legat och skit snackat bara i sängen om lita av varje.   

Iår var jag som jag sa och hälsade på min vän Mia och hennes lilla familj. Vi grattade ju till den lilla Ines som kommit till världen. Jag var ju så klok att jag tog med mig kameran oxå. Så nu kommer det lite kort här.

Det är på Ines och Thea oxå , en mycket stolt storasysster kan man äga och meskt duktig med lillan.  

      

Sen var det ju som roligt. Theas pappa ringde och skulle prata med henne.Det här är det kortet på dom...hahahaha telefonen i ena handen och dator i knäet. Tror dom spelade Farmer Ville eller vad det nu heter på Facebook.

  

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards