Jag kan allt

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Isabella - 22 februari 2010 08:45

Ja söndagen var inte så rolig alls. Det hände inte ett jävla skit. Jag tvättade ,lagade mat och kollade inte tv. Helt klart en slapp skit dag , kan man väl säga. Så iställe för att skriva en massa skit så får ni bilder från helgen. Dom första var från fredags kalaset och släkten.

  

  Pappa,Kerstin och Rolf Kalle, mamma, Rebecca,Mari och Ove   

Rebecca,mamma,Angellica och Wilma


Sedan kommer nu lördagen.Den bestod av att Micke pysslade med hans och Rebeccas godis som dom har beställ från USA. Plus en massa äckligt godis. Micke vill ju prova på nya grejor hela tiden. Så denna gång vart det insekter. ÄCKLIGT!!!!!!!

Både Stefan,Jörgen och Micke smakade i helgen.

Gräshoppor men bacon och ost smak.   En klubba med en skorpion i.Rebecca fick en sådan i present men ville inte riktigt ha den...hahaha

 

Han pysslar och pysslar........    

Sedan hade tydligen Micke och Rebecca något eget skit skämt mellan varanndra, som jag inte fattar vad det var för roligt med, men tydligen var det det.Han hade då gjort om ett omslag på en chokladkaka till henne där det stod så här......

 

SvampBob Bögbyxa ??? Var det roligt?


Seadn har ju Micke alltid älskat stark mat och jag med, men nu har det gått kanske lite för långt. Han har ju då beställt från USA en sås som är STARK!!!! En droppe får tungan att försvinna..och jag överdriver inte. Kom gärna och smaka någon gång om någon är sugen.

   

Sudden Death sauce.....


Sedan sisst men inte minst så den fina tårtan. Vi hade fixat en fin bild. Hon gillar ju djur så himmla mycke. Så en gullig lite katt vart det på tårtan. Och en sur kärring som gjorde den...hahahaah

        

Av Isabella - 22 februari 2010 08:13

Lördagen skulle vi ta en sovmorgon hade vi sakt!   Men vad hände ??? Ja inte var det då sovmorgon iallafall. Tror vi vaknade vid kl 6 .  

Micke har ju varit och är ju så himla förkyld och nu har han ju då tydligen smittat Rebbe oxå. Hon hade jätte ont i halsen och var förkyld som pappa. På dagen hände det inte så himmla mycke. Vi plockade bort från fredagen och stökade till för kalaset hon skulle ha på kvällen. Kl halv ett for vi till teakewondon för Rebecca hade ju fått pengar till en ny dräkt som hon ville ha, så nu skulle den köpas. Vi for dit och hon valde ut den...995:- fan det är inte billigt med denna sport.   

Ja nu vet jag en del säger ..ja men du hon spelar inte hocky...det ska du vara glad för.....

Jo visst, men den är dyr för att hon behöver bara en dräkt av tyg, jag menar ju att det är mycke pengar för ingenting.

Iallfall så var hon då glad och påstod att hon vart lite bättre i den nya dräckten, efter träningen...hahahaahah  

Hemma igen vid två och iväg med tjejorna till Leos. Hon hade valt att vara där tre timamr och leka och sedan hem till oss och äta pizza, tårta, godis ch snacks. Så vart det. Linda och Jörgen kom oxå förbi och grattade. Efter detta kalas så hände det ingenting.

  

Av Isabella - 22 februari 2010 07:52

Jag  var hemma vid halv nio på morgonen och hade med mig min arbetskamrat Kicki. Vi skulle nämligen ha ett möte med alla vi som jobbar kl 12. Vi ville kolla upp om vissa grejor och så vi hade bokat tid med facket. Vi låg och slöade i soffan fram till 11 och sedan iväg till vårna andra kompis Viveca och dom andra tjejorna. Trevligt. Det är inte oftam vi träffas allihop, men när vi gör det har vi himla trevligt. Iallafall så iväg till facket och prata lite och det var ju bra. Kom inte därifrån förrän kl 16 nästan ,och då var det bråttom. Rebecca fyllde nämligen år  och jag hade ju bjudit folk kl 18. Vi hade inte ätit och stökat fram och inte gjort tårtor. Så ni fattar nog att det var ltie hektiskt när jag komme hem. Men tur man är som en himmla duracell kanin när det gäller. Vi hann klart nästan allt innan folket kom. Men oj oj oj vad trött jag var. Hade ju inte sovit sen jag jobbat natten. Så ni kan ju tänka er när alla for vid 20 tiden. La mig ner i soffan för att se tv.....hahhaha

Somande ju fortare än jag fattar själv.

Rebecca var då nöjd och vi var nöjda.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards