Jag kan allt

Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Isabella - 11 februari 2010 17:48

Tror ni har rätt alla. Men jag vet att jag fungerar ju så att jag kan inte göra något lite, utan det är att sluta helt eller inte alls. Så jag tror jag ska sluta med godis helt. Men jag har tänkt unna mig popcorn och chips om jag vill på lördagar. Sen att ta en socker bit i kaffet kanske om jag vill....eller ska jag skita i det oxå...???? Ja kanske det....  

Iallafall så har jag idag gjort något som jag aldrig har gjort. Jag har gjort hemma gjorda hamburgare.

  

När jag säger hemmagjorda menar jag helt sonika helt hemmagjorda.

Jag gjorde brödet och burgarna och så gjorde jag clowslow sallad till dressing. Dom var faktiskt skit goda. Till och med så Rebecca sa att det här var nog dom godaste hon ätit....VA!!!

Vilka betyg   

Kommer att upprepas igen. När jag stod där och baka bröden fundreade jag på varför man äter halvfabrikat???

Varför inte göra mat från 0- till klar produkt så långt det bara går. Det måste ju vara det bästa för kroppen.

Nä funderar mer och mer på vad man stoppar i sig.

  



Av Isabella - 11 februari 2010 13:13

Tror det måste vara värre än rökningen.

För er som vill veta är jag rök fri fortfarand och det går riktigt bra än. Men nu till det promlem jag måste möta nu.....

Jag har ju slutat dricka..hurra hurra hurra

Jag har slutat röka ...hurra hurra hurra

Och nu måste jag sluta med socker...fy fy fy fy fy......  

Jo ett tag tänkte jag så här att om jag har nu slutat med det där andra kan jag väl få unna mig lite socker här och där.....hahah

Har inte gått upp något i vikt sen jag slutade röka men jag känner på kroppen att jag inte stoppar i mig bra grejor.  

Tanken med min operation var ju inte från början att jag ville kunna fortsätta som jag gjort förr utan att jag ville ha ett sundare liv. Och visst har jag fått det till en viss del , men nog slinker det ner mer go saker än vad det behövs.  

Så nu tänkte jag att jag ska försöka ta tag i detta problem.

Jag har ju en benägenhet att alltid ta i för mycke när jag ska börja med något. Som med träningen. Jo den ligger ju nu på is för att jag är lat och omottiverad. Från att ha farit dit nästan varje dag till igenting. Dåligt av mig. Jag går ut för stark och tycker jag är så jävla duktig , men jag är ju inte det ,för det håller ju ALDRIG i sig !

Så vad tycker ni då hur ska jag lägga upp detta nu med sockret. Ska jag börja med BARA lördagar....?

Eller ska jag ta bort allt på en gång och bara få äta popcorn och chip på lördagar???

Jag har ju börjat dricka lite kaffe nu oxå och då MÅSTE jag få ha en socker bit i ....ja jag har sakt att jag har denna vecka på mig sedan får det bli ett slut med detta...... har ni förslag eller komentarer på detta så säg dom......vad dom än är..negativa som positiva.

Av Isabella - 11 februari 2010 12:43

Tusan vad jag har glömt skriva saker som hände på tisadagen när vi var på stan. Jag skrev ju nyss om kärringar och nu ska jag skriva om sura buss chafförer.

  

Jo när vi då hade varit klar på stanvar vi trötta och LATA så vi tänkte vi tar bussen hem. Inväntade bussen och satte oss på när den komme.  

Jo nu kommer det som man kan tycka olika om. Bussen skulle gå kl 13.45 Och klockan var då det och just när han stänger dörrarna står det två utläningar av yngre modelen där ute och knackar på dörren....dom komme allså INTE springade och dom fick i princip näsan i kläm.

Jo men chaffören bara vände på huvudet och vek ut och for ????  

VA??????

Ok jag förstår att går bussen en viss tid då går den en viss tid, och att han inte kan hålla på att vänta på människor som är sena, men dom stod ju UTANFÖR dörren!!!!!

Tror ni att om det hade varit en svensk meddelålders dam eller kvinna som STOD DÄR , tror ni han hade vik ut???  

ÖÖÖHHH NÄ det hade han inte....det kan jag svära på.

Men iallafall så åkte vi iväg och jag såg att dom började springa. När vi komme till E4 så är det en hållplats vi E4 huset och vad händer. Jo dom där två killarna har sprungit för allt vad dom kunna för att visa denna chafför att dom fan i mig ska med....MYCKET BRA GJORT TYCKER JAG....

Där fick du sur chaffören och jag tycker dom gjorde det bra att dom inte tjafsade med han när dom klev på....så det var lite pinsamt för chaffören...... Fy skämms på dig och han kanske tänker till nästa gång eller så inte......    

 

Av Isabella - 11 februari 2010 10:15

Allså jag har ju glömt att berätta om när jag och Micke och Rebecca var och åt på resturang en dag här.  

När vi komme in så satt det två äldre damer inte jätte gammla men kring 65-75 kanske. Det hela började med när dom skulle ta för sig av sallads bordet. DEt stod ju tallrikar där som dom påstod var smutsig.....hahah kanske diska en massa gånger så dom inte glänsde som ny men inte då smutsiga!  

Och jag vet för jag tog sallad efter dom. Dom lyffte bort nästan alla tallrikar och muttrade och klagade på hur FRUKTANSVÄRT SMUTSIGA alla tallrikar var. Väl ner vi bordet komme då servitrisen med drickrna till dom.. ja ha då var det fel på glasen....hahahha  

Dom var ju smutsiga dom oxå, så hon iväg och hämtade ny och bad om ursäkt. Efter det så såg jag hur dom satt och sneglade mot servitrisen som var av det rundare slaget. Man så att dom tyckte att hon inte var tillräckligt fin för dom och att hon var nog en av dom sämre servitriserna dom hade..sa dom.!!!! HA Vad fan vet dom.... bara för att man är lite rund är man väl fan inte sämre servitris!!!!!!  

kännde att jag vart riktigt förbannad.....

Sedan var det ju dax för maten hon komme med. Hon han fan inte mer än ställa ner den så så en kärringen.

-DU jag tycker maten är kall!! Den här få ni ta in igen!!!

Hon bad om ursäkt igen och försökt var så trevlig hon kunde och tog maten och gick igen. Det roliga var att vi beställde samma som dom och fick varan strax efter dom och den var då varm och bra. Det var som att dom bestämt sig för att idag ska vi ha en klagar dag och det ska vara ordentligt.

Ut komme sedan kocken med ny mat till dom och åter igen bad om ursäkt. Gick sin väg igen.  

Kärringarna började ät och vad händer då...jo nu var maten för VARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Men nu denna gång sa dom ingeting men det var ett jävla mutter från dom. Men hur kan man bli så där som människa???????

Jag vill då säga att det var ingen fel på maten och inget fel på servicen. Sen är det ju så att alla människor har olika kroppsformer. Och tanten som klagade mest och studerade servitrisen från topp till tå var inte så så jävla snygg själv. Skämmes ta mig fan tycker jag.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards