Jag kan allt

Alla inlägg den 9 juli 2011

Av Isabella - 9 juli 2011 23:19

Uppdateringarna har varit dåliga dom senaste dagarna. Kan jag berätta för er att detta beror på att jag inte vill vatten skada datorn( eller ska vi säga svettskada datorn) i onödan. Det har ju varit så HIMMLA fint och varmt väder att man har typ vait ute hela tiden. I fredags på dagen vart det bad på vitberget. Kanske ett ålderstäcken på att man håller på att bli gammal eller nått, men jag väljer gärna tempereratvatten.

Om man får vara lite personlig så skuller jag vilja framföra en sakt?  

Som alla människor på denna yta vet så har ju vi tjejor/kvinnor mens. TYÄRR!

Och jag hade ju oturen att detta inträffade just i torsdag. Tjurade ihop och svettades! Hade ju tänkt fara och bada! Men då på fredagen så slog mig iden TAMPONG! 

Gick ut på nätet och sökte info om denna vara, och om man kunde bada med den.  

Det skulle ju gå utmärkt at göra OM man byte ofta. Jag är verkligen ingen tampong tjej, tror väl jag har använt det typ 2 gånger förut och jag gillar det INTE. Men svetten har inga begänsningar och jag ville verkligen bada. Så mot affären inhadla och iväg mot vitberget. Skjolade in skiten och la mig och solade. Jag vill påpeka att jag badar inte i flera minuter, utan jag doppar mig och går och lägger mig och sola igen SNABBT. Så jag gjorde det och det gick ju bara bra. Torkade upp lite i solen och sedan tänkt jag att :'

Nä nu ska jag gå och byta.

Men vad fan...... Det är ju som att föda barn nästan (nu överdriver jag lite som ni förstår), kanske inte fullt ut , men det är då inte skönt att ta ut en tampong. Sedan tycker jag att man får så himmla mycke värk i magen av dom. Känns lite som man stoppar upp det onda som ska ut.     Visst det funkade jätte bra om man verkligen vill bada men tamponi i allmenhet tycker jag suger.

Till dagen. Ja det jag vill berätta är att jag förförsta gången i mitt liv har hjälp till vid en olycka. För att göra denn historia kort så säger vi så här. Jag och Micke kom och körde efter Boliden vägen när vi ser länge fram att det blev ett STORT dam moln. Vi komme närmare och inser att en bil har kört ner i diket. Det hade redan hunnit stannat en bil som höll på att hjäla familjen ut (mamma med tre små barn). Tur i otuen så vart ingen skadad och bilen hade inte slagit runt. Vi satte familjen i vårna bil och väntade på hälp. Mamman var jätte chockad, men barnen verkade må bra. Tydligen hade hon slumrat till en till två sekunder. Hemskt! Dom hade änglavakt kan man säga. Dom hade lika gärna kunnat fontalkrock med en anna bil eller nått, eller att bilen hade snurrat runt i diket. Nä ursss så hemskt. Men det gick bra iallfall.

Så idag känner jag mig nöjd men att man har lyckats kunna hjälpa någon som behöver en   

Nu sitter jag på jobbet och bara slöar och ska försöka fortsätta med det.

Puss och kram vi hörs en anna dag.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards