Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2012

Av Isabella - 17 januari 2012 01:19

Allså detta med rakning?? Vem har kommit på att vi kvinnor ska vara släta över hela jävla kroppen??  

Ja nu har jag inga bevis för min åsikt MEN jag tror att det förmodligen är karlar som har fått oss kvinnor att vidta denna åtgärd?

Vi kvinnor verka ALLTID göra som männen tycker......

Allså rakade musar .rakade armhålor. rakade ben och rakade armar ....

Vi är ju en livs levande vandrande igelkotte för böveln. Och inte nog med det det klirar ju som tusan oxå när man är nyrakad? Hur roligt är det?

Nu vet jag att det här fenomet är förbaskat vanligt och vi kvinnor gör det av bara farten nu mera för det ska bara vara så.

Det är ju nästa så att om man ser en kvinna som valt att INTE göra det så stirrar man ihjäl sig och tycker typ att hon är äcklig.

Men varför?? Vi är födda med hårväxst och det måste ju vara tänkt att den ska vara där då eller? Det finns ju karlar som rakar och vaxar kroppen oxå men dom är ju inte så många. Och i det fallet så får man ju höra oftast att killar tycker att dom som gör det är fjolliga.

Nä denna ide som växst sig stark var en himmla dum ide tycker jag.

Kan vi kvinnor inte bara sluta med det alla på en gång och se vad som händer?

   

   

Av Isabella - 16 januari 2012 20:41

Tjena mitt bena

Måndagkväll och man sitter i den vanliga soffan på röven. Har fått meddelande från chefen idag. Att vi kommer att få ett nytt schema OCH att vi kan börja se vara sceman på INTERNET   

Allså så himmla fantastiskt. Och man kan sicka meddelande till mina arbetskompiasr och till chefen, lätt och smidigt. 

Allså när man börja tänka efter så detta internet, hur jävla stort är det igentligen?? Tänk vad det har gett måna stora möjligheter. Visst finns det mycke dumt med nätet oxå men mest bra. Som jag som har släkt på andra sidan jordklotet. Hur skulle vi kunna ha en sådan bra kontakt om man sulle skicka vanliga brev? Det tar ju typ 1½ månand innan det kommer fram. Nu kan jag prata med dom flera gånger i veckan och med hjälp av googel.    Och tänk hur många människor som har träffas genom nätet? Allt man kan köpa på nätet från andra länder. Och all fakta man kan söka. Man kan ju få veta allt man vill. Nä när man sätter sig framför dator är det som en självklarhet att det finns där.  Men tänk om det inte fungerar en dag? Vad alla skulle bli rasande och handikappade. Hela samhället är ju uppbyggt på dator. Visst det fungerade förre datorn oxå men en viss omställning skulle det vara. Och tänk då kan jag inte sitta här och fantisera iväg som jag gör.

Nä ni vi har det förbannat bra nuförtiden.

Nä nu ska jag ta mig in i "Varuhuset" s värld och det fina 80- tals mode. Förbaskat vad bra, eller hur......

Av Isabella - 15 januari 2012 21:11

God kväll kompisar.

Söndag och helgen har passerat med fart. Har varit en god helg med jobb och ingeting mer. Micke har pimplat i dag med. Igår for han ju och komme hem tomhänt. Han begav sig i dag med när jag komme hem. När han komme hem var han SÅÅÅ förbannad att det rök ur öronen. INGENTING idag med..... 

Stackaren....

Idag har jag oxå bjudit Lena och Tony på mat. Det vart så orginelt som fläskfile och potatis gratäng. Körde filen med termometer och den vart SUVERÄNT god. Ska aldrig mer köra på tid. Man kör alltid för länge och köttet blir torrt.

Sitter nu på jobbet och gör min tredje natt i raden av 5. Känns helt okej och i morgon blir det sova. Just nu händer det så himmla lite i mitt liv att jag har börjat söka späningen på nätet.

 

Inte så att jag flirtar runt utan jag har nu kollat upp olika bilder och faktiskt hitta några roliga. Liksom som min egen ding dong värld!!!

Vi börjar lite lätt.

Fråga: När var det här?? Vad hade hänt?

Fråga: Vart är detta och vad kostar det att vara med? Ska man ha sin egen yoga mata med sig?

 

 Fråga:På vissa ställen måste man ha en viss längd för att få komma in, har hon plankat in??

Fråga: Vem ger denna man gödningsmedel? Ni måste sluta!

   

Fråga: Kan det här tänkas bli nya reklam skylten för STOR & LITEN?

Fråga: Vem ligger ovan på?

Hoppas nästa vecka blir mer att göra så slipper jag fundera över sådanna här frågor.

Hej hej  



   


  

Av Isabella - 15 januari 2012 07:07

Jag kommer förmodligen inte vinna på triss. Jag skulle väl kanske ha en större chans om jag köpte en, men det tänker jag inte göra  

Nä idag kommer det att lagas till en super middag hemma hos familjen Lindgren.

Fasen känner mig lite bitter på att jag inte fick byta efternamn när jag gifte mig .....  

I mitt nästa liv ska jag väla någon med ett annorlunda namn.

Iallfall så tror jag att jag ska göra en två eller trerätters meny idag. Överraska familjen på något rikigt gott. Micke har tänkt fara och pimpla idag. Själv trorjag att han kommer att frysa ihjäl på isen. Det är verkligen skit kallt idag.  

Idag ska jag verkligen försöka sova så långe det går, när jag vaknar ska jag trava iväg till affären och sedan hem och laga mat.

Allt kommer att bli SÅÅÅ bra..... övertygande eller hur?   

Klä nu på er om ni får för er att gå ut idag.


   

Av Isabella - 15 januari 2012 00:24

...... att det förmodligen blir super kallt i natt. Har nyss varit ute och rökt och snön knarrar bra under fötterna. Nästan så mycke att det inte går att vara tyst. Med mitt jobb så måste jag vara så tyst jag kan, så jag inte väcker mina vårdtagar. Man förstår ju precis att man inte vill bli väckt av någon som lever om i ens hus. Tror banne mig att jag får sluta gå ut på nätterna. Dörren leverom så fruktansvärt och knarret under skorna överröstar allt.

Är väl kanske lika bra att lära av sig, för man kan ju inte hålla på och röka för resten av livet.  

Jag har funderat på detta hur länge som helst och jag har försökt hur länge som helst. men jag känner väl att jag måste göra slag i saken snart.

Konsten är ju inte att sluta, utan att inte börja om........

Samma sak gäller det med träningen, konsten är inte att börja utan att inte sluta..... jag har en stor förbannade "latmask" i mig och den har som förlamat min kropp.

Men som dom sa på "bigges loser"

-Man måste knuffa bort personen "lättja" som finns inom mig och ta fram jävlar annama människan.

Men före jag far till Chile är det ingen ide att göra det. nu är det bara en vecka kvar innan jag åker så maske får väl stanna i mig tills jag kommer hem.  

Men då ska jag kräkas ut han med blod svett och tårar.

   

Av Isabella - 14 januari 2012 20:45

Tjo ho på er......

Lördag och man sitter i soffan på jobbet med en popcorn påse i handen och kollar in SVENSKA HJÄRTAN  

Japp ni hörde rätt, den gammla 80-90 tals serien som gick på tv1 för himmla längensen.

    

Micke och Rebecca håller på kräkas när jag slår på detta hemma, så därför ser jag det på jobbet och då skonar jag dom. Visst är jag snäll?

Men är man en dokisåpa fantaskt så ska man se detta. En gammal serie men en otroligt verklighets trogen. Det är som i det riktiga livet. Man kan känna igen sig i mycke dom känner och tänker.

Idag har Micke varit och pimplat och jag skulle sova. Vaknade typ 300 gånger och vände och vred mig hela tiden. klev upp kring ett. Var väl kanske inte på bästa humöret men försökte hålla igen. Matlagning och hockey och sedan iväg för att se Rebbe spela fotboll.

Jo föresten så har jag ringt till Chile idag. Försökte först ringa min bror, för han fyller 18 år idag, men han svarade inte. Så då ringde jag till min syster Arasely och snackade så gott jag kunnde. Låter väl förmodligen som en jävla idiot som stapplar mig fram på olika ord . Efter jag ringt till henne tänkte jag att jag ringer mamma oxå. Hon vart glad och nu känner jag verkligen att jag längtar ner till dom.

Varför har man inte kommit på telepat maskin?? Man har kommit på allt annat skit nu förtiden, men inte det.

Tänk så himmla bra, inga långa flygresor. Man ställer sig bara i en maskin och hipps vipps kommer man ut på andran sidan jordklotet.

FANTASTISKT!!! Jag tror jag ska jobba på den iden. Om jag skulle lyckas så skulle jag ju vara typ världens rikaste kvinna.....

Då skulle jag inte behöva en pastamaskin,brödmaskin eller muffinsformar, då skulle jag anställa en mäster kock som gjorde bara nyttig och god mat och på helgerna var det alltid tre rätter. FANTASTISKT!!! DEt ena föder det andra som man säger.

Jo en till sak. Jag ska vara med i en tävling "fredagsmys" tävlingen med olw. Man kan vinna typ världens snyggaste munk tröja. Man skulle svara på några frågor och sedan skiva något fyndigt varför man skulle vara värdig tröjan. Micke komme på en riktigt bra sak att skriva. Men jag kan inte skriva vad det är om någon av er skulle få för er att härma mig och sno tröjan fram för mina ögon. Men när tävlingen är över ska ni få veta....

När jag googlade "fredagsmys" så komme denna bild upp bland dom första. Vet e fan hur mysig han var....

   



Av Isabella - 13 januari 2012 21:30

Tjo ho alla galna människor.

Idag fredag den 13 och inget ont har hänt än...tviiii tviii tviii  

Har helt enkelt flytit på som vanlig. Min städerska där hemma har kommit tillbaka igen och det känns väl helt okej.

Idag har jag tvättat om ni nu vill veta (troligen inte) . DEnna vecka har som varit rätt slappar aktig av sig. Jag har som inte kommit mig för att göra något. Samtidigt som jag inte har behövt göra något. Har väl varit lite upprörd över att det ska utvisas människor som behöver få stanna här i Sverig. Hur resonerar politiker??? Allså skicka ut ensamstände kvinnor, tanter, barn för så är reglerna. Men tillåta vissa att begå brott och endå ska vi skattebetalare sitta och betala för att ha dom i våra fängelser i flera jävla år. Vad kostar inte det oss?? Skika hem skiten och behåll dom som sköter och dom som vill tillhöra det svenska samhället! PUNKT!!! 

I veckan har jag oxå ropat in en pastamaskin på tradera. Super roligt!!! Nu jäklar ska det göras pasta.

Idag insåg jag att tusan jag åker om drykt en vecka till Chile. Känns helt overkligt. Ska bli både skönt och roligt att träffa dom igen. 

Pratade idag med min syster i Santiago. Hon skulle komma och möta mig och mamma på flyget. Sean pratade jag med min bror Sergio. Han fyller 18 år i morgon så jag sa att jag skulle ringa till dom. Jag försökte som vara lite skojig med han (varför jag nu skulle vara det) jag sa

- Jag önskar jag hade varit i Chile redan. Vad önskar du dig i present?

Och innan han svara han jag säga så här oxå....

-Nu blir du 18 år och vuxen, då får du både knulla och dricka sprit...hahahahha (trodde jag var roligt)

Han sa

-DEn bästa pressenten är att du hittade oss och att du kommer nu.... 

VA...... varför sa jag så där????

Typiskt mig att klanta till det........

Nä nu på jobbet och jag ser fram i mot morgondagen när vi ska få se fotboll med Rebbe och hennes ssk.    

 

Av Isabella - 10 januari 2012 21:30

........ att kunna vara helt självisk. BARA tänka på mig själv, äta när jag vill, sova när jag vill ,jobba när jag vill, se på tv vad jag vill , Ja helt enkelt GÖRA DET JAG VILL NÄR JAG VILL!!

Så fantastiskt det skulle vara? Som vuxen har man ju turen att få bestämma ganska mycke . men det finns ju alltid dom här måstena man MÅSTE ta tag i och sedan har man ju ansvar oxå.

Allt är väl inte skit med att vara vuxen, men ibland skulle jag vilja vara ungdom och bara leva livet och inte bry mig om ett skit.

Denna klagan kommer nu av att denna vecka har börjat hektiskt.

Måndag klev upp halv sju för att fara till vårdcentralen med mig själv för att ta prover, 10 till vårdcentralen med mamma. 10.30 till stan för att träffa Mia för en lunch, 13.00 storhadla med mamma och till oss själva. 15.00 börja med middagen. Provade göra egen pasta( som för övrigt vart skit bra) åt middag vid 16.00 och sedan la jag mig i soffan för att vila för nattens jobb. Då ringer telefonen.

Det är från jobbet. Han säger att dom glömmt säga till mig men jag ska infinna mig i Umeå i natt????

Jag håller på tappa hakan och hoppas på att han ljuger. Men näää säger han det är sant. Ser hur jag MÅSTE kliva upp direkt och bege mig trött som bara den till UMEÅ. Men då säger han NÄÄÄ bara skojar med dig...hahahha

Klumpen i mitt hjärta slapp och jag pustar ut. ORDENTLIGT!!!  

I morse när jag kom hem skyndade jag mig att lägga  mig. För jag skulle nämligen med mamma till vårdcentralen IGEN för att träffa en läkare kl 11. Lyckades somna direkt och har nog aldrig på mycke länge sovit så gott som när Micke komme och väckte mig halv elva och sa nu är det dax!!!!   Slet mig upp och klädde på mig. Iväg med mamma. Efter besöket for jag hem och la mig igen och LYCKADES somna IGEN och vaknade igen av mig själv halv fyra!!!!  Så jävla skönt. Känner mig rätt pigg nu och det är en fin känsla.

I morgon har jag INGENTING som jag MÅSTE utan jag ska sova så länge min kropp vill och sedan bara chilla....

   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards