Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2012

Av Isabella - 8 januari 2012 17:27

Tjo ho på er.....

Idag hr allt blivit som vanligt igen. Vid halv ett drog jag och Micke ut för att hämta Rebbe på flygplatsen. Jag tog med mig kamerna för att fota all snö vi fått, för att kunna skicka till Chile.

Ville så gärna visa hur det ser ut i Sverige på vintern. Väl framepå flygplatsen upptäcker vi att SVT och Norran är där. Direkt fattar vi att han från AIK Petter Granberg (tror han hette så) som varit med i junior VM Skulle komma med samma flyg. Och inte bara det utan hela AIK laget komme med samma flyg. Så själv klart var jag tvungen ta med mig kamaran in och fota lite.

Det var världens pådrag med kameror och filmning.... 

Men mitt i allt ståhej komme oxå våran tjej hem.

Så nu är allt som vanligt igen och det känns rätt skönt att höra hon säga

-Det var tråkigt att lämna Axel, men jätte skönt att komma hem oxå. Nu kan jag ligga i soffan och slappa i underkläder  

       

       


Av Isabella - 8 januari 2012 11:09

God morgon folket.

Vi har överlevt denna helg. På fredags morgon möttes jag av en utslagen kille i sängen. Stackaen käktes från kl 22-08. Men tur så var allt över när jag komme hem  

direkt jag kom hem så städade jag toaletten mes skyddts utrustning, spritade alla handtag, kranar, ja i princip allt han kan ha tänkas tagit i.

Började pytsa i Micke cola och blåbärssoppa. 

la mig och sov i soffan och vaknade klockan ett då Micke komme upp och la sig i andra soffan. Jag dorg och lånade 6 filmer och så har ni hela helgen fram för er.

Vi har bara legat i soffan och sett film. Själv har jag mått lite ila men det har då inte blivit något av detta. Ni vet ju alla ,så fort någon har magsjuka så mår man illa av bara det.

Idag söndag och vi har städat bort hela helgen och just nu sitter vi bara och väntar på att kockan ska gå så vi får aa och hämta Rebecca på flyget.

Äntigen kommer hon hem till det snöiga Skellefteå.  

 



Av Isabella - 6 januari 2012 02:23

God natt på er alla.

Djävuls sjukan finns i mitt hus just nu, och den har slagit klorna om Micke. MAGSJUKA!!!!  

Han började redan vid 22 och håller tydligen ett stadigt grepp runt han. Tycker verkligen synd om Micke. Smsade med Micke nyss och han har tydligen spyt mer än 20 gånger redan. Usch vad jobbigt.

Mamma som man är kommer direkt "ta hand om" syndromen fram. Ena sidan av mig vill hem och hjälpa stackaren , men andra sidan är jag så himmla glad att jag är där jag är och slipper vara i detta kräk inferno   

Tråkigt att detta skit virus trädde fram just nu oxå. Detta är den enda lediga helg jag har innan jag åker till Chile och vi hade blivit bjudna till Molly och farfar i kväll och på lördag hade vi bjudit hem Mickes bror och hans tjej. Hade planerat västa menyn och längtade riktigt mycke, men inget att göra åt.

Om man ändå kunne hämnas på magsjukan...... men nä bara att härda ut.

  

Av Isabella - 4 januari 2012 22:45

Tjena mitt bena  

Hör ni hur sprudlade glad jag är ...... trots det pissiga väder !

Idag tvingade Micke ut mig på en prommis till stan. Fy vad tråkigt väder det var. Blåste och snöade så man höll på rammal omkull.

Men så här efter när man kommit hem vilat så var det ju bra att man rör på sig.

Har idag lyckats att färdig ställa årets bilder oxå. Satt och kollade igenom bilderna vi tog på nyårsafton.

Hittade faktiskt en bild på mig som Rebbe tog. Hon har faktiskt lite talang för kort tagning.

Men jag undrar vad jag har för "päron" kinder?? Ska det vara så där??

Nu ska jag berätta om riktig rädsla för er.

Idag när jag åkte till jobbet i min lilla lilla Nissan micra så  innser jag direkt att det är is, modd och OPLOGAT på E-4:an. Jävligt obehagligt. Redan uppför Solbacken blir jag omkörd av en långtradare. Skit läskigt. Det sprutar snö så även om jag har på full fart på vindrutetorkarna så ser jag nästan ingenting under  tiden han kör om. Att ha en lite bil är egentligen  bara en fördel. Den drar lite soppa. Men i sådanna här väder är det ingenting som är bra. Iallafall så var vägen ej plogad och det var skit spårigt. Jag höll ett stadigt tag runt ratten och var liv rädd att någon skulle försöka köra om mig (jag låg mellan 70-80 km) , alla vill jämt om mig. Jag hinner inte mer än mellan Skellfetå och kåge så ser jag en bil i mötande körfält helt blötsligt snurrar runt en massa vara och studsar in i plog kanten. Tur hade han att ingen anna bil var på vägen. Det verkade ha gått bra men förmodligen jävligt otäckt. Så tror ni jag vart minder rädd efter det??? NOT!!      

Jag hinner till kåge, då ser jag i backspegeln att det kommer en lång rad med bilar. Men dom är jätte långt bort. Rädslan för att någon skulle prova köra om mig var total. Jag kände mig JAGAD av döden, för omkörningsfältet var ICKET plogat. Jag håller i ratten sten hårt och hoppas på det bästa. Jag ser bilarna komma närmare och närmare MEN jag hinner till avfarten till Fråstkåge när dom kommer bak i mig. Fy så otäckt.

Till alla er som tycker snö är fantastiskt TA ER I BAKEN!!! Det finns ingen vinter som inte kommer med detta skit väder!


Av Isabella - 4 januari 2012 06:46

God morgon på er

Pluss grader ut och det töar som bara den. Jag vill endå uppmärksamma er på att stormen "Emil" är nog p+å g hit upp, för det blåser och jag misstänker att det kommer att bli riktigt halkigt.

Nu så här på morgonen har det varit tuttar på tv. Om kvinnor som har typ big big big boobis. Dom säger att dom själva ville ha STORA bröst, men ändå är det deras karlar som har sakt till dom att göra det. Enna tjejen ville slå världs rekord och hon påstod att hon var lycklig, MEN hon var nog inte riktig frisk i huvudet. Hon mådde nog inte så himmla bra. Hon grinade efter operationen och berättade att hon bara ville göra hennes familj stolta och hon fattade inte varför ingen ville hälsa på henne???

 

Iallafall så idag bli det att vila och slöa.....tråkig men sant. Kanske jag hinner kolla igenom korten från nyårs. Vi får se. 

   

Av Isabella - 3 januari 2012 22:10

Tillbaka på jobbet igen.

Morgen började PRECIS som jag hade för spått. Jag började att skotta bort så mycke snö jag orkade. Och lyckligt vis till slut efter mycke juckande fram och tillbaka med bilen så komme jag mig loss.

Sedan var det min kollegas tur. Tyvärr så blev det mer problem där. Hon fastqde något så grönjävligt. Efter mycke möda och stort besvär så var vi tvugna att gå och fixa hjälp av en traktor. Så för att inte tråka ut er för mycke så efter ca 45 min var hon oxå lös från sata snön. Hemma fick jag ju skotta fram garagdörren och sedna in i sängen.  

Både jag och Micke sov fram till kl 13.30 idag. inte ille pinkat kan man oxå säga om man vill. Vi klev upp, kläde oss och tog en promenad till stan för att köpa färg till våran skrivar. Promenderade förbi Ove, hittade mamma där, bjöd hem henne till oss på mat, promenerade hem, insåg att jag inte hade tomatpure, cyklade till coop för att handla, gjorde mat, slöat i soffan och nu på jobbet igen.  

Hela dagen check!!! Inte alls så himmla intressant, men det är det verkliga livet.

Nu inatt ska jag söka igen något typ av gerister för vi som är "godemän" , måste ha nya nu inför 2012 till min pårm. Förra året hittade Micke ett sådant bra gerister, men han hittade inte åt det nu så jag ska försöka inatt att hitta ett bra.

Jag har oxå hunnit prat med Rebecca idag. Tydligen är dom bara lata, men i morgon ska dom baka så få se om man får något bild bevis eller  

Sov gott nu vänner så hörs vi senare     

   

Av Isabella - 3 januari 2012 06:55

God förbaskade morgon   

Ja har nyss varit ut och satt in motorvärmaren i bilden och upptäckt att jag var tvungen att säga många könsord!

Förbaskat vad det har snöat och DRIVIT en massa skit snö fram för bilen  

Jag har konstaterat att jag kommer inte att kunna komma ut av mig själv. Jag har en driva på ca 50 cm med packad klibbsnö framför mig. Min lilla bil kommer att ställa sig på schasit om jag provar att köra över den.

Jag behöver hjälp !!!!  

Sedan vet jag att när jag kommer mig hem (efter allt satans svärande) kommer jag förmodligen få skotta fram gargporten för att komma in i garaget.

ARG!!!! TRÖTT!!!

När jag har kommit mig hem ska jag banne mig krypa ner i sängen  och bara sova, sova,sova och inget ska få störa mig .

Nu har jag klagat i förväg på detta väder.

Tack och hej sur skit snö!!!!!      

Av Isabella - 2 januari 2012 23:59

God kväll på er .....

Nu börjar vi detta år med en ny och fräch blogg. Visst var min front bild rolig? Gogglade på kuk och bilder och fick upp en massa stora ...! Men valden en lite mer diskret bild, men rolig tycker då jag  

Det snöar något så över jävligt ute just nu,så jag sitter och funderar på min stratigi i morogn på hur jag ska få ut bilen från snön? 

Förmodligen löser det sig med MYCKE möda ch stort besvär!!!! 

Nyåret var lugnt och bra. Vaknade dagen efter med INGEN bakfylla och minnet i behåll. Känndes faktiskt skönt måste jag säga.

Men det vart god mat och trevligt sällskap iallafall. Tack "mormor Kally" för all god mat.

Nu har jag funderat och funderat på detta nyårslöfte??   Jag vill verkligen inte lova det gammla vanliga som, banta, sluta röka, motionera. För jag vet att detta kommer inte att kunna hållas. Så jag har funderat på att lova något som jag kanske kan hålla.

Sluta röka ska jag göra under detta år och äta minder sötsaker MÅSTE jag göra.

Men jag tror jag ska försöka sluta skjuta saker framför mig ? Eller vad tror ni. Istället för att alltid tänka ...

-DEt där gör jag sen, så ska jag ta tag i dom direkt!! Tror det ska bli mitt löfte för detta år  

Och att jag ska läsa spanska minst 5 kvällar i veckan??? 

Så nu vet ni min löfte.

Idag har jag och Micke vinkat av våran enda dotter på flygt. För första gången reser hon iväg utan mamma och pappa . Tanken slog mig att snart kanske vi inte har någon dotter hemma! Nä inte snart kanske men om något år kanske hon vill gå i skola någon annan stanns eller efter gymnasiet så kanske hon flyttar.....

Blanda känslor för det men så är det ju här i livet.

Så nu har jag och Micke en vecka framför oss helt ensamma ! Vad ska vi hitta på??????

Ett lite konstanterande är det iallafall att det blir faktiskt lite tomt. tur jag har katten att plåga med kramar och pussar.

Nä nu ska jag kolla in tven en stund och sedan ska jag försöka goggla fram något riktigt gott recept till på lördag.

Snöiga kramar till er alla och hoppas ni vill vara med mig på bloggen ett år till

 

Ps. Nytt för i år är oxå att jag kommer att tilllåta komentarer, inte för att ni kommer att lägga komentarer men nu finns möjligheten om ni vill. 

 

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards