Jag kan allt

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Isabella - 6 maj 2012 21:49

http://linasliv-lina.blogspot.se 

Finns oxå på länkar på sidan om bloggen.

Av Isabella - 6 maj 2012 21:17

.................NOT!!!

Vi åkte upp till Solbackens handlings centrum för att spendera lite pengar. Glad som vi var hela familjen ( till och med Rebecca var med) stannade bilen gick in på Jula. Micke inhandla en dokumentförstörare. ut i bilen igen för att far mot ÖB och inhandla mina saker. Sätter oss i bilen och vad händer.....


INGENTING!!!

BIL JÄVEL!! I december gick bile oxå sönder och detta kalas slutade på 8000:- svenska kronor, och nu är det samma sak. Förhoppningsvis så kommer garnatin falla in på detta för att det är samma fel igen. Men efter man sett Ascbergs pogram om hur bliverkstäder lurar folk blir man ju typ rädd att detta kommer att kosta en massa pengar igen? Så att där fick jag för att jag ville ha späningi i livet. 

Funderar på att skaffamig denna t-shirt 

    

Men vad spelar det för roll om man får betalt 100-20000 kr, man är frisk och har ett bra liv. Hittade i kväll en blogg om en tjej från Skellefteå som har fått cancer och förmodligen inte kommer att överleva den. Denna tjej har varit en dagisfröken till Rebecca och hon är endast 35 år. Fy fan säger jag bara! Hur kan livet bli så?? Det finns inte änns i mina tankar att man ska få ett sådant besked.  Tårarna rann när jag läste bloggen hon startat nu. Stark tjej och stark familj och jag ska följa hennes blogg och jag ska hålla alla min tummar på att det ska ske ett mirakel. För det har hänt förr och jag hoppas verkligen att det händer denna gång oxå.

Jag kommer att lägga upp bloggen på min sida så andra som vill kan läsa och följa hennes kamp mot denna förjävliga sjukdom.

 

Av Isabella - 6 maj 2012 07:18

...att jag just nu sitter och väntar på en aktion. Jag har lagt ett bud på två stolat och ett litet bord man har på balkongen.Aktionen går ut idag kl 9.40 och förhoppningsvis är ingen annan vaken än jag. Priset är nu himmla förmånligt och jag behöver verkligen ett fint bor på min lilla balkong.  

Troligen kommer jag att kunna använda det först om tre månader pgr av att det verka förbli vinter här i NORRLAND. Iblan känns det som stockholmarna har rätt , att man liksom bara väntar på att isbjörnarna ska komma gånde.

Idag har jag bjudit min käre far och Kerstin på mat. Gör nu detta pgr av att bjuder inte jag ser jag ALDRIG dom. Tror det blir Något utöver det vanliga eller??  

Har inte så hemskt mycke att skriva till er just nu men jag får väl återkomma till kvällen, få se om mitt OTROLIGT spännande liv har något att bjuda på. VI ska nog till Solbacken i eftermiddag så kanske man kan få se ett rån eller en liten oskyldig krock. Vad tror ni? Ibland undrar jag om hur det är att leva ett liv men, fester, resor, ett framgånsrikt arbete. Kan ingen berätta för mig?

HOJ på er

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards