Jag kan allt

Alla inlägg den 24 maj 2012

Av Isabella - 24 maj 2012 19:05

Hej hej på er, nu är jag "gräs änkling" eller hur det nu kallas. Jag och Rebbe har varit och vinkat av Micke and his frind på buss station, dom åker nämligen tåg ner till Stor Stan Stockholm.

Är jag ledsen..? nja inte direkt, rätt skönt att var själv så här ibland några dagar. Efter vi lämnat dom drog vi och köpte skor till Rebbe. OCh vilken tur jag har, hon köpte dom skor jag ville ha så nu får jag använnda dom sedan efter hon har haft dom. Ibland är det jäkligt bra att man har samma storlek.  

Idag har det varit en super varm och skön dag. Ni vet ju att jag började morognen med en motions runda. Sedan vart det lite städ och sedan lunch, stan.

Oj oj oj vad jag vart sugen på att köpa en ipone docka. Jag hittade en pelare på Expert inne i stan. 2000:- men egentligen har jag inte råd just nu med detta. Men så himmla fin den skulle bli här hemma och till råga på allt så finns den i vit!

Men med moget övervägande har jag nu bestämt att jag ska INTE köpa den just nu. Men ni ska veta att jag grinar inombors.

Efter stan blev det SOLSTOL.se fram till middagen och imellan åt han jag till tvättstugan oxå.

Så nu så här på kvällen känner jag mig brun, lite fläskig men rätt nöjd och jag funderar på om jag ska äta popcorn eller  en jätte apelsin ikväll?

Jag bjuder i dag på lite bilder från älven. Alls det är verkligen vacker nera vid älven (strand promenaden) . Ha en super kväll nu alla glada och ni.....imorgon ska det vara kring 20 grade varmt! Hål i er allihop.   

       


Av Isabella - 24 maj 2012 09:32

Tjen

Vill egentligen skriva god morgon, men det känns tjatigt OCH dessutom har jag varit vaken länge så det är inte morgon för mig.

Har just nu kommit hem från min gå/ gogging runda. Träffade på en himmla snygg kille i arbetskläder. Allså vad är det med mig och killar i snickarbyxor? Tur i oturen var detta nu min egen Micke.  

Iallafall så när jag plågat mig runt och kommer in på min gård så ser jag en kisse "LARS" ligga under ett träd. För er som inte vet vem "LARS" är så är han en jätte stor grå/vit katt som egentligen bor en gård bort MEN som i kattens värld så är det ju så att han har tagit över Tussans revir så nu bestämer han här ute!

Så OFTAST kan lilla Tussan aldrig gå ut och kissa eller bajasa i lugn och ror. Hon har alltid någon som vill jaga bort henne. Ibland hjälper jag henne i nöden när jag hör hon skrika, och  ibland jagar jag bort Lars lite lätt för att hon ska få en chans att kissa ifred.  

Men nu till dagen igen. Jo han låg då där under ett träd och rätt snabbt fattade jag ju att min lilla Tussan fanns någon stanns uppe i ett träd. 

Joho så var det. Uppe i trädet som han vakattade var min lilla kisse. Så jag jagade bort Lars lite lätt och gumman vågade klätra ner med min hjälp. Men tänk er att vara JÄVLIGT skit nödig. Så sätter ni er just ner på toan och ska släppa av och så kommer det en dum människa och skriker och vill slå er, så ni måste fly med bajset i myning......

Hur shysst är det???

STACKARS Tussan! 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards