Jag kan allt

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Isabella - 14 maj 2012 06:57

Tjena har inte skrivit något om detta avsnitt i mitt liv pgr av att jag har skiti i denna vikt tävling. Igår var en "väg söndag" och vi ställde oss på vågen......

Ett jävla skämt. Jag hade gått två kilo på två veckor , men att gå ner kilon gå fan inte  

Nu ska ni väl veta att jag är inte förvånad över detta, för att jag har ätit en jävla massa skit.

Har verkligen kommit underfund med att jag är SJUK! Socker beronde till 100%. Måste verkligen få bukt med detta nu inna jag bryter ihop.

Funderar alvarligt på att söka hjälp på lassa om det finns någon hjälp att få? Är det någon som vet något om detta så hör gärna av er för jag behöver hjälp......


SOS !  

Av Isabella - 14 maj 2012 06:29

God moron på er.

Helgen har varit och jag känner mig helt slut. Man har blivit för gammal för att festa har jag konstaterat och det är sant. Vi var ut på fredagen på "vårmässan tältet" och himmel i pankakan vad vi är dåliga i Skellefteå!!! Allså verkligen så borde vi skämmans en jävla massa.

Vi komme till öltältet kring halv tio och så här såg det ut då

Och bättre vart det inte ska ni veta. Skellefteåfolket är nog det folk som gillar att klaga på  att vi ALDRIG får någt hit och att det ALDRIG händer något roligt.........men varför far man inte på sakerna NÄR det händer då?? Tänk på det. Iallafall så trots det dåliga antagadet så hade vi otroligt roligt och vi 30 pers som var där röjde som bara den till Gary & More.      

Före var vi hos Stina och Nicke och hundaran. Lilla lilla Morris och långbenta lilla Rex

 

Fredag natt avslutade vi på Subway med en massa jävla skratt åt Micke och Nicke som var helt ute och cyklade....

Lördag blev det att börja fundera på hur vi skulle lösa detta bil problem. Vi kollade runt på nätet och hittade en bil i Tierp, som vi bestämade att vi skulle fara och kolla/köpa. Tierp ligger då nedanför Gävle så det vart en himmelens bil färd nästan. Vi packade in oss i Roffes bil laddar up med godis /chips och en massa dricka och så begav vi oss mot nya mål. Trötta bakis närmar vi oss Docksta efter drygt 4-5 timmar,då ringer svärfar och berättar att han hitta en hel fräch volvo 740 här i Skellefteå. Vi svänger in på en parkering letar upp nummret till denna bil och får ett klarteckan att den finns kvar. Då bestämer vi oss för att vända och fara hem. Vi stannade och åt köttbullar i Docksta och sedan åker vi hem.

 

Micke letar bilar på sitt kontor "PEZAB"  

Söndagen var en hektisk dag oxå. Dagen började på morogn med fotboll, sedan vart det Solbakcen, en prommis och hämtade cyklarna, handlade, middag ,soffan och sedan jobb.

Ingen ro ingen villa denna helg heller. Men nästa helg kommer jag att inte göra ett skit. Tanken var att vi skulle fara på Björn Rosenström, MEN det kommer inte att ske.....

Idag kommer jag att göra en bil affär,sova och vika kläder.

Hoj på er...... 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards