Jag kan allt

Alla inlägg den 23 maj 2012

Av Isabella - 23 maj 2012 09:58

Tjena tillbaka efter en runda runt A-torp med hög hastighet, svett och smärta.

Nu har jag tagit mig i kragen igen (typ för 10.000 gången i mitt liv) och försöker att röra på mig. Och vet ni vad som är mest irri! JO det är när man joggar och känner skitan guppa och magen!!   Allså jag blir riktigt förbannad på mig själv när jag uppfattar detta!! Hur i helvetet kan man göra så mot kroppen?

Folk snackar om röking osv, men vad i alla fridens namn det är väl lika illa om inte större dödlighet på folk med fettam/hjärt infarkter/kolistrol skit osv??

Nä siii... det var en klok eller ni får ju kalla henne vad ni vill men jag väljer att kalla henne klok. Hälldre dör smal och  än fet?

Nu behöver man ju inte ta detta ordagrannt, och tycka att oj vilken dum människa som tycker att vara tjock är förjävligt. Detta var ju hennes syn på saken och man behöver inte alls hålla med om man inte vill, men jag säger då det, att röka är bra mot ätande.

Det var oxå en anna kvinna som hade från sin läkar fått order att sluta röka. Hon slutade och ja...ni vet så gick hon upp i vikt en massa. Då sa hon till läkarn.

-Ja men det måste ju vara lika hälso farligt att gå upp så här mycke i vikt som att röka. Jag kan ju fortfarande dö av hjärtinfart?

Läkaren: Jo visst är det de!

Nog tjatat om denna rökning VS ätning. Hur det än är så skyller man sig själv jämt när det bli så här så det är väl bara att fortsätta att plåga sig ut varje dag! Och en sak ska ni veta att det ÄR INTE SYND om mig   


Av Isabella - 23 maj 2012 08:06

God morgon vänner.

Onsdag och jag har haft en fantastisk början på veckan. Måndag och tisdag har jag planerat efter SOLEN

 

I måndags köpte jag nämligen två svarta sol stolar. Inredde min balkong/fram sida med ett bord och stolarna. Sedan var det bara min kropp som fattdes. Så både mån/tis gjorde jag bort alla måstn så fort som möjligt för att sedan kuna lapa sol. Igår VÄGRADE jag nästan laga mat. Men jag åt ute i solen både lunch och middag.

Luch

 

Middag

 

På kväälen igår for jag och Maria F och hälsade på en gemensam kompis i Ursviken som fått barn nyss. Jätte roligt och trevligt att träffas så här iblan var trejde år och surra. Komme hem efter nio så det var bar att varavar ner och sedan inta säng läge. Ska oxå meddela er att under måndag/tisdag har jag gå - sprungit broarna runt. Har on som bara den i benen/ljumskarna , MEN jag ska he mig ut nu snart. Till min BESVIKELSE idag verkar det INTE att bli någon sol  

Snarare verkar det som det ska komma regn när som helst så jag tror ajg ska bege mig ut snart. Vill oxå bara visa er något som ÄNTLIGEN har blivit klart efter två års sparande.

Mitt överkast!!  

DEtta har nu legat i min garderob ihop knycklat och tagit en massa plats, MEN plötsligt händer det. I söndags tog jag fram allt och sydde klart det och så himmla bra det vart. Iställe för att gå på Indiska och köpa ett överkast för 500-900 kr så har jag hittat allt på loppisar och summan blev endast 140:-

Gud välsigna återanvändning  

     

Hoj nu drar jag ut och försöker bli av med denna skit häng buk som tydligen har satt sig fast på mig.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards