Jag kan allt

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Isabella - 29 maj 2012 19:45

Känner mig faktiskt lite piggar nu. Ibland funderar jag på hur jag fungerar. Periodvis så har jag sådan FRUKTANSVÄRD längtan efter Micke typ jämt?? Allså bara om han går ut och går hinner jag längta efter han. Löjligt va? Men rätt skönt oxå att känna den där lyckan när han kommer hem och jag får krypa ner i sängen med han och mysa. Iallfall så har jag och han ätit middag och sedan krypit ner i sängen och vila i en timme, och av detta vart jag piggar   Lite löjligt kanske men det här är kanske som kallas "livets goda stunder" eller vadtror ni?

Som en del vet så har jag köpt mig en "iphone docka" före helgen. Mitt problem har varit att jag har inte haft någon musik på min mobil. och jag har en gång försökt få över musik från datorn till min mobil och det har inte gått. MEN nu ikväll har jag satt mig ner och prövat och prövat och helt plötsligt händer det!  

Allå så glad jag vart när jag inser att hela min musik lista i datorn finns nu på min mobil. Jag är ett geni!

För er som vet hur man gör och tycker att jag är skit konstig" släng er i väggen" jag känner mig skit duktig!

Har idag även hunnit med att löpa lite och det var rätt skönt. puss på er nu så hörs vi en annan dag för nu ska jag tvinga ner Micke och Rebbe i soffan med mig!   

Av Isabella - 29 maj 2012 14:31

..vill jag bara säga at jag fortfarande är helt slut? Fattar inte varför denna helg / förra veckan har satt sina spår i mig.

Jag är trött trött trött hela tiden. I går somnade jag kring halv nio i soffan och klev upp kring 22 och gick till sängen, vaknade kanske två gånger i natt bara, vakande när Micke steg upp, vakande när han for, vakande när telefonen ringde kl 8 ?  

Tycker väl jag har sovit rätt bra i natt, men känner mig fan trött. VARFÖR???

Idag har jag varit på lunch med Min gammle vän och vapendragare Camilla. Söt som hon är så fick jag en lite pressent av henne. Ett jätte fint armband. Tack det var super gulligt av dig.

Jag måste säga att jag verkligen inte är van att få saker. Blev paff som en giraff och hemskt rörd.

 

Efter lunchen gick vi en lill sväng på stan.  Jag komme då på att min telefon beter sig lite konstig. När det ringer blinkar blixten som ett jävla disco. Jag har ju trott att det beror på att jag tryckt på något. Så vi gick in på phone house och frågade varför den gör det? Sa oxå att jag tyckde detta var pinsamt, men han skarattade bak i kassan. Iallfall så sa jag till Camilla att ringa min mobil för att dom skulle få se hur det blinkar, men vad hände??!! JO Telefon jäveln blinkar inte? Jaha...har det själv läkt eller, jag ber till och med dom i affären ringa mig och blinkar den??!! NÄÄÄ

Ja ha sa Camilla nu vart det pinsamt  

Jag och hon ber om ursäkt för att vi stört dom med ett problem som tydligen inte finns. Vi åker hem till mig och jag ber hon ringa mig igen. VAD HÄNDER!!?? Jo telefonen jäkeln blinkar!! VA!!!

Hur kan det vara så?    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards