Jag kan allt

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Isabella - 2 september 2009 23:59

Först vill jag säga att det är jätte roligt att du vill läsa min blogg, det tackar jag för. Men sen handlar den här bloggen om MITT LIV MINA KÄNSLOR. Som så många andra så andvänder man en blogg för att ventilera lite grejor man känner och tycker. Så även jag. Det finns alltid två sider av allt och jag säger inte att jag är felfri, frågar man den andra så finns det en anna sida. Jag vet ingenting om dig så därför dömer jag inte dig. Men vad jag vet att man är alltid två om ett bråk, och ska man få ett bra förhållande gäller det att ge och ta. Och att försöka mötas på halv vägen var.Man måst som kanske ´lära sig aceptera en del grejor med sin partner som man kanske inte gillar så hemsk mycke. Och man kan aldrig göra om en annan människa till något hon/han inte är. Sen har väl alla tror jag då upp och ner gångar i ett förhållande och det har även vi. Så om jag gnäller ibland och tycker synd om mig , så gör det ju ingenting. Det är ju mina känslor jag vill få fram. Sen kanske man gnäller för mycke och kanske ibland för lite .... vad vet jag, men du säger själv att du har tre misslyckade förhållanden så du vet vad en bra pappa och man är? Men skillnaden mellan dig och mig kanske är att jag ger inte upp och BYTER man när det hettar till. För i slut ändan så älska vi varanndra och vill leva med varanndra.

Vi har det mycket bra mellan dom få gångerna. Sen som sakt var så är det min blogg och om jag vill gnälla så får jag görad det, och gillar du det inte läs inte.

Av Isabella - 2 september 2009 23:48

Idag när jag gick av natten så kommejag hem och upptäckte att jag inte hade mina nyklar med!!!! Fy fan vad klumpigt av mig, och tyvärr så var Micke inte i stan och jobbade ,så det var bara att ta en promenad till Rebbes skola och ta hennes nyklar. Inte vad man ville när man varit vaken i 26 timmar i sträck, men man får ju skylla sig själv. väl hemma sen gick jag raka vägen till sängen. sov jätte gott fram till två. låg faktiskt och drog mig till halv tre, jätte skönt. Tog mig en dusch och for och handlade lite mat. Gjorde iordning maten tills Micke komme hem och sedan efter maten kryp vi ner i sängen en stund innan vi for på match igen med Rebbe. Dom var duktiga idag med, vann med 3-1. Bra jobbat tjejer.

vi komme hem vi halv nio och då var det bara för mig att fara och jobba igen. Så här sitter jag nu och väntar på att något bra ska börja på tv. Men det kommer det ju inte att göra.

sussa gott alla

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards