Jag kan allt

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Isabella - 17 september 2009 15:51

Har jobba idag fram till klockan tolv. Gud vad det blåste ut så jag tog bilen till gymet och tränade en timme. Känndes tungt idag men  men jag ger mig inte. Efter det så åkte jag upp till Rusta för att få det här skit bordet ur världen nu. Chefen var där och han var en mycker trevligt och reko kille.

Vi kommer överens om att jag fick det för just under halva priset. Ok sa jag det går jag med på.

Så nu kan jag släppa det. Sen när jag var på väg ut så ser jag att dom håller på att packa upp massa böcker. Ser då till min förtjusning att det fanns en muffins bok. Jag gillar ju att baka , så jag slog till på den.

så nu mina vänner snart kanske ni blir bjudna på både goda och SNYGGA muffins.

Ikväll blir det inte myck bara laa mig. Har ju tränat och mamma ringde och ville vi skulle komma dit och äta , så vi gör väl det då.

Nä ska kolla runt lite nu men vi hörs imorgon.

Kram på er

  

Av Isabella - 17 september 2009 15:38

Äntligen börjar det känns som vi börjar få lite harmoni i tillvaron nu. vi har haft mycke med renoveringen och nu är det som klart så nu kan man bara ligga i soffan om man vill när man kommer hem.

Jobbade kväll i tisadag till nio. När jag komme hem då, då var det tända ljus och kex och ostar på rums bordet och Micke och Rebecca väntade på mig. Gulligt...det är sånt som gör att man känner att man är älskad. vi myste på och sen gick vi och la oss. Igår jobbade jag bara till fyra , hem for jag och gjord mat. Sen efter maten tänkte jag fara och träna men jag ångrade meg, Micke skulle och fiska så jag följde med han. först for vi till ett ställe där han hittat på en krata men där var man tvungen att gå över en gård för att komma till den här lilla lilla sjön, så det sket vi i. Vi åkter runt lite men till slut for vi till Mobacken och ställde oss vi älven. Hahahah första mitt kast så gick rullen sönder!!!! roligt man jag fixade det lite provisoriskt och kastade några till kast men det var kallt.

Jag tog kort istället, för jag hade kameran med mig. Nu när man börjat vara ute i naturen lite mer så har jag märkt en sak. En del stenar är röda. Det ser ut nästan som dom är målade, men det är inte så. Så jag tog kort på en sten igår. Kolla här vilka fina färger.     

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards