Jag kan allt

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Isabella - 7 september 2009 21:20

Ja idag komme jag hem vid halv nio och då fikade jag fukost och sedan tog jag täcket och la mig i vadagsumet fram för tv. Var mysigt att kunna göa det igen. Somnade ätt snabbt och sov till kl 10.30 ungefä nä telefonen ingde. Hade den på tyst läge men den låg ju på bordet så det buurade ju så förfälligt. Svarade inte. Hade just somnat om , då min far komme infarande. Hade ju glömt låsa döen oxå...=( Tvärr patade med han och sedan fattade han nog att jag ville sova så han for. Vaknade igen vi tre när Rebecca komme hem. Skönt.....

till middag lagade jag bakpotatis  och skinkröra...mmmm jätte gott. Eftermidagen tog jag och Micke och for ut en sväng med bilen han lagat fö att kolla så den vart bra. Och den gick då.så nu fungera den ett tag framöver hoppas vi. Sen hände det inte så mycke utan att jag nu sitter på jobbet igen.

Av Isabella - 7 september 2009 00:48

Sitter på jobbet och funderar på imorgon vad som ska hända. Måste först sova en del och sen ska jag fara och köpa delar till bilen.Den tar in fukt i födelarlocket och det gör att den stannar om det är fuktigt ute eller regnar. Jätte dumt fö det är ju just då man vill ha bilen när det regnar. Så det har jag lovat att fixa. Skulle oxå ha varit till Byske och kollat in vad dom har för möbler där och till Esmark.Inatt när jag jobbar har jag bara tagit med mig frukt. Har tyvärr ätit alldeles för onyttigt när jag jobbat så nu ska jag försöka ha frukt på natten. Men känner att jag kanske måste ha en macka med mig oxå, å skit hungrig. Jag har glömt att visa er, föra helg var jag och Micke på en lite bil tur mot Boliden. Vi köpte med oss en mindre smörgåstårta och for och satte oss i det gröna och åt lunch, Mysigt men kallt. Typiskt att det ska blåsa så förbannat. Tanken var att vi skulle fara och ta kort på en bil kyrkogård som han läst om, vi hittade den men tyvärr så låg dedn typ på en privat mark och det var en gubbe ute på gården ,så vi vågade inte gå dit. Fegisar är vad vi är. ska kolla in vad det finns för tränings pass i vecka jag kan gå på, MÅSTE ta mig i kagen nu och gå.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards