Jag kan allt

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Isabella - 11 september 2009 21:18

Ja vad kan man säga en sådan dag?

Alla har väl förstås tänkt på Amerika en lite stund.Sedan steg jag upp vid åtta idag och satte mig en lite stund på datorn, kollade in Facebook. Efter det så fikade jag och Rebecca ( hon var hemma idag dom var lediga). Sedan städade jag bort lite och bestämde mig för att fara på gymet idag med, hade så förbannat mycke träningsvärk och det bästa botemedlet är ju att träna mer. Rebbe och några kompisar for och badaepå Eddahallen. Cyklade in i stormen och tränade en timme, mycket duktig känner jag mig.

For förbi stan en lite sväng innan jag for hem, för jag skulle kolla biljetter till matchen på söndag.

cyklade hem igen och nu var klockan kring två. Började sätta ihop stolarna jag köp, men vad fan..... man vill ju lima lite i träpluggen..men tror ni jag hade lim???? NÄ....ja ha det var bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg till coop bygg. Hem igen och börja om. Micke komme hem vi fyra och fixade mat. Äckel korv vart det.

Var klar vid sex tiden med 6 st stolar. Så imorgon tar jag bordet.

sedn tog vi en dusch och la oss i sängen om myste tills jag for nu och jobbade. Han inte ta några bilder på stolarna men det kommer sen.....

nä ska kolla in tven lite nu så vi hörs sen kram på er alla.

Av Isabella - 11 september 2009 08:13

Japp då var det dax att börja göra något.

I förra vecka kollade jag ju upp olika gym. Hittade ju ett jag tror ha dom sakerna jag vill göra så igår var jag på en genomgång av maskinerna. Känndes faktiskt roligt att vara där. förr har man ju kännt sig så tjock och otymplig, men nu känndes det faktiskt helt ok. Idag känns det att man han gjort något  och dom som vet säger ju den bästa hjälpen mot träningsvärk är att träna mera så jag ska ta och fara en stund idag oxå.

Efter jag tränat igår var Jörgen och Linda så himla snälla och hjälpte mig att hämta mitt nya köksbord och stolar som jag köpt, Tack så himla mycke!. så idag blir det att börja sätta ihop det. Det kommerbilder på det ikväll tror jag. Sen blir det väl kanske inte så mycke mera för mig idag , jag jobbar inatt så jag ska försöka vila lite idag oxå.

Kyss¨Hej hej på er alla

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards