Jag kan allt

Alla inlägg den 29 september 2009

Av Isabella - 29 september 2009 21:15

OskyldigHAHAHAH KOLLA VAD JAG HITTADE, NU HAR JAG EN GÄSTBOK NI KAN SKRIVA I OM NI TYKER NÅGOT .JÄTTE BRA. ROLIGT ATT BARA SE HUR NI UPPFATTAR MINA INLÄGG.

SÅ SKRIV GÄRNA EN RADE ELLER BARA EN HÄLSNING.Cool

Av Isabella - 29 september 2009 21:05

Jo idag komme jag hem vid nio. plockade fram allt som pappa skulle ha nu när han skulle komma och sätta kaklet, fikade och la mig i soffan och somnade. Vakande av att pappa hade kommit och skulle sätta igång.

Jag gick och la mig då i sovrumet, mycket skönt, somnade direkt och sov fram till halv tre när pappa ropade på mig. Och vola , när jag klev upp så satt kaklet på plats....hahaha så skön. Men tyvärr så måste jag dit med en ny kakellist, som vi måste göra själva och så måste vi sätta upp en ny våd tapet, som han råkade kladda ner.

Hade tänkt komma mig iväg och träna idag men han inte. Jag och Micke åkte runt först för att se om vi hittade en list men det fanns inte, och sen hem till hockyn. Medans jag rengjorde kaklet så lyssnade jag på hockyn. Sen var det bara att fara till jobbet, så här är jag nu.

Inatt blir det att surfa runt och kolla om jag hittar någon jackatill vintern, börjar ju vara rätt kallt ute nu.

Imorse när jag for hem så var jag tvungen att skrapa rutorna på bilen...huvvvaa så tråkigt.

God natt på er alla där ute och tack för att ni vill läsa min blogg.....

Av Isabella - 29 september 2009 20:59

Ja något konstigt händer när dom kommer i tonåren.

Men det jag  tycker är konstigt är ju, först så behöver vi inte säga åt henne att gå till rumet för det gör hon själv efter en stund och sen kommer hon ut och , ja då fattar hon vad vi menar men hon gör det i ungrfär en dag sen börjar vi om.

Hon blir ju så lessen när hon inte få vara ue med kompisaran. Ja brukar vi säga lite föriktigt, men tänk på det nästa gång då. För vi ger ju henne en varning och ibland två INNAN vi ger henne utegångsförbud.

Vi säger ju alltid, slutar du inte nu och börjar lyssna så blir det så här.

Men icket......

Men man var väl inte någon prinssesa själv när man var där så det ska väl vara så här, men hemskt tröttsamt ibland. Och framförallt jätte tråkigt, för hon är en himla go tjej och ganska förståndig när det kommer till kritan.Obestämd

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards