Jag kan allt

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Isabella - 24 september 2009 23:21

Hej idag har jag tagit och tänkt på mig själv.

Komme hem vi nio och satte mig vid datorn ett lite tag, fick då ett meddelande om jag ville träna vi kl 11.Så det tog jag. La mig en timme och sen iväg. Men det känndes att jag inte hade ätit något på dagen, Vart skit trött men jag gjorde det. Efter det så åkte vi och tog en lunch. Kycklingsallad för mig, den var väl sådär godObestämd 

Efter det hade klockan hunit bli ett så jag och ,in vän for hem till mig och la oss i soffan till  hon började jobba vid tre. la mig och sov då och vakande av en lite sur kille som var tvungen att göra mat. Men vad fan det är inte ofta han behöver det så jag lag stilla kvar.

Vi åt och sedan for jag en sväng förbi Min plast pappa, ville bara kolla hur han hade det. Det var bra med han.

Komme hem och då var det hocky dax.

HEJ HEJ HEJ AIK  säger jag då. en riktigt rolig match att se.

sitter nu på jobbet och väntar på att tiden ska gå så jag far fara hemigen. Inte för att jag misstreivs men nu är det helg snart och jag vill baka lite.

Natti natti på er

Av Isabella - 24 september 2009 08:58

Japp fick mit löne besked igår....hihihihihih... vi går över till månads lön den här månaden..och det innebär att vi får dubbla löner den här månaden , plus att jag får från bondet jag jobbat på...JJIIPPPIIII!!!!!

hAR EN DEL GREJOR JAG MÅSTE FIXA.Kaklet, en vinter jacka , betala till chile , späckhuggar safarie vi ska på och sen spara tror jag.

Jag och Micke vart bort bjudna på middag i helgen, på fredagkväll, mycket trevligt.

Tror jag måste ta med mig kamerna då.

Satt i natt och kollade på objektiv...men fy fan vad jag vill köpa ett nytt. Men dyrt och det finns hur många som helst att välja mellan. Men det kommer kanske att ska snart. Ska man på späckhuggar safari måste man ju ha ett nytt ,så man kan få några fina bilder. fick just ett medelande från en vän om jag skulle följa med och träna..japp det tror jag att jag ska. Så nu måste jag vila en lite stund så jag orkar.

Kram på er alla så ses vi sen 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards