Jag kan allt

Alla inlägg den 20 september 2009

Av Isabella - 20 september 2009 20:49

HejKyss

Ihelgen har vi tagit det bara lungt. Fast vi har gjort saker en då. I fredags kväll vart det att vi slog på 24 boxen vi köpt. Låg och slumrade och tittade fram till små timmarna. Mycket bra serie.

Steg upp vi åtta på löradag morgon och iväg till en liten liten och jag menar lite bäck ner mot Flarken och fiskade. Vi fiskade öring och jag van över Micke...hahahahaTungan ute Jag fick upp tre stycke. Och till råga på allt så var det mina första ädelfiskar jag fick. Liter trixit var det för dom var så himla skygga och man var tvungen att vara JÄTTE TYST, och jag klarade det med. Micke skrattade åt mig, jag hade en knäll röd jacka och mp3 med mig. Men det var ju fan älgjakt och jag vill då inte bli förväxlad med en älg. Sen lite musik är väl inte illa. Och jag van ju. När vi for så åkte vi in i Ånäset och tog oss en skit dålig pizza på buss station. ÄT INTE DÄR. Sen tror jag han skulle må bra en charm kurs. Inte trevlig.Iallafall så var den berömda u-båten på plats så vi fick ett kort av den oxå.

Väl hemma så vart det att vi la oss åter igen och kollade in 24. Jag somnade nog vi tolv och jag vet inte när Micke komme till sängen.

söndag så steg vi upp vi nio och jag for och tränade....jag har tagit mitt mål nu. Jag sprang 3km utan att stanna....GRATTIS BELLASkrattande

Efter det for vi till Innasjön och hjälpte Stefan med några grejor, efter det for vi hem och grilladelite jätte gott.

Sen har vi dolat på lite här hemma lagt in en anonns på blocket och städat lite. Så nu är det tv som gäller.

Men vi hörs ju i morgon...puss och kram på er alla glada.

    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards