Jag kan allt

Alla inlägg den 14 september 2009

Av Isabella - 14 september 2009 13:58

Hej hej

     Klev upp vi halv nio idag och bestämde med Camilla att vi skulle fara och träna.

vi gjrode oss i ordning och träffades sen utanför gymet. ÅÅÅ vad skönt det känns när man är klar, man är som härligt slut i kroppen. vi tränade ca en timme och sen en härlig dusch på det. Då bestämde vi oss för att fara och ta en lunch tillsamman oxå. Så det bar i väg mot Monaco.

Det roliga med mig och Camilla är att vi skrattar ganska mycke när vi omgås. Det är så skön känlsa att få skratta, och när man skrattar så det gör ont i magen, hur skönt är inte det? Nä jag säger bara mer skratt till folket tycker jag. sedan for jag hem och nu sitter jag här och väntar på att få börja med mat till min familj. Idag blir det hemma gjord köttbullar och potatis..MMMMMMM FINNS NOG INGENT GODARE.

Hej svej på er så hörs vi sen

Av Isabella - 14 september 2009 13:44

   Helgen har väl varit så där. Har jobbat fredag och lördag natt. På söndag var det tänkt jag skulle fara och fota med en vän, men det blev inte för det var försent på dagen och jag hade ju lovat Micke att fara och bjuda han på hocky och lite mat efteråt. Hocky vart det...men vad tråkig match. Visst vi van men glöden kändes inte. Tror inte det kommer att blir så många matcher man kommer att se där i ladan. Camilla följde med oxå och vi höll på att dö av alla dessa människor som ska komentera allt HELA JÄVLA TIDEN!!!!!

-först hade vi två kvinnor ovanför oss som inte har fattar reglerna i hocky. Nummer 58 började ju slåss efter några minuter in i matchen ordentligt. Som vanligt hejar man på det och apploderar. Och dom började med...

-Men vad apploderar folk åt ???? Vi är INTE  här för att se någon slåss.... vi vill ju se hocky......

Men vad fan det är tilllåtet i hocky än och det ingår i hocky just nu, gilla det eller sluta se, för det kommer att komma mera. Sen när klacken skrek

- Vi hatar björklöven!!! står dom så här!!

-Nä det gör vi inte!!! Men vi Älskar Aik....hahahahahahaah man kan ju inte mer än skratta.

Före vi for på hocky så var vi förbi brandstation och skulle åka upp i den där korgen dom hade. Ja det slutade med att Micke och Rebbe åkte och jag och Camilla ballade ut. Fegisar är vi!!! Efter matchn for jag och Micke och åt en kebab och sedan var det att bara lägga sig i soffan resten av kvällen, trött var jag för jag hade inte sovit sen jag komme hem från natten.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards