Jag kan allt

Alla inlägg under februari 2010

Av Isabella - 10 februari 2010 12:21

Ja idag har det blivit lite av varje, lite kärlek och lite bråk, tvättning och så har jag en fundering på att bak lite nu så man gör någon nytta.

Micke är hos sjukgymnasten och jag bara sitter och gugglar. Nu ska jag baka lite så jag kan ta med mig något gott till ikväll Till Linda. Som var så snäll att bjuda på surströming ikväll. Tack vännen det ska bli så gott och jag ska ta med mig lite efterätt till oss.   

Nä daxatt sätta igång då innan min lilla sura man kommer hem och hittar mig här där jag var när han for..hihihihih

  

Av Isabella - 10 februari 2010 11:48

Ja vecka har ju börjat och just nu har det väl inte hänt något speciellt.

Måndagen:

Ja komme hem vid 11 och var ju förståss trött och less. Men dagen flöt på och det vart inte någonting gjort. Var mest i soffan och kollade in tv. Somnade jätte fort efter hockyn. Där vi kan vara överänns om att Aik van med en hårfin tur....men iallafall så vart det tre poäng och det tackar vi för....Heja heja heja heja SAIK....hurra hurra hurra

 

Tisdagen:

Ja det var igår. Jo vi bestämde oss för att gå in till stan faktiskt allihopa. Micke skulle lämna in en film och vi tänkte gå in till Hans Brettsniders affär och se om han hade Robinsson´s pokalen där.

Väl inne i stan så var vi och kollade om slalompjäkser till Micke oxå.

Han har ju så otrolgit stor fötter tydligen. Han har ju försökt att kolla in på Blocket ,så han kan köpa begangnat , men vet ni det finns aldrig i hans storlek. Han ska ha 30.5 på sina skor. Det finns men är inte vanligt.

Iallafall så kom vi in på Stadium, vi frågade om vad det stösta storleken var och han hämtade ett par dom hade bak i lagret. Dom passade perfekt ..OCH dom var på REA.......  999:- för ett par nya...jippi tänkte vi. Det koster dom ju nästan på blocket oxå. Vi tar dom sa Micke.

  

Men då komme ju problemet.  

Han hittade bara en 30.5, den andra skon var spårlöst försvunnen.

Förmodligen hade någon varit in och köpr likadana och råkat få med sig en 29.5 och en 30.5

Just nu hoppas vi på att han som gjort det ville ha 29.5 skorna och upptäcker felet och kommer in för att byta till rätt. För då har vi lämnat tele nummret så då skulle dom ringa.

Ja jaj ja vad gör man när man har en man med stora fötter...

Få se vad är det man säger...storafötter stor _ _ _ ....hahahahah  

Sedan bar det iväg till Robinsson vinnarens affär. Självklart var han där och en mycket trevlig människa. Jag sa grattis till han när vi kom in. Tänkte sen att jag inte skulle fråga så mycke för han har säkert haft många som frågat, men till min förvåning så ville han prata om det och jag må säga att en socialare människa får man leta efter. Trevlig och framåt.

Grattis till dig Hans...och att du knäppte Jimmy på näsan var ju fantasktiskt.....     

Hans har ju en otroligt samling av Starwars gubbar i Lego.Micke fick lite fakta om hur man smalar och hur mycke det finns.

   

En jätte Dart Vader fanns oxå.....

   

Sen hade han ju byggt upp Robinsso lägret hur det såg ut....

Hans i egen hög person.... STORT GRATTIS TILL DIG DET GJORDE DU BRA...HURRA HURRA HURRA      

Av Isabella - 10 februari 2010 11:35

Ja hade tänkt skriva allt igår men det komme lite saker ivägen så nu har jag tagit mig lite tid att meddela er om min ortoligt vanliga vardag som har varit.   

Jo på torsdagen hade jag fixat att få låna mamma bil   så jag skulle kunna komma mig till jobbet i Sundvall......

Jo jo så fint var det, jag fick fara och jobba i Sundsvall.

Hahahaha nä det var faktiskt tråkigt att köra dit men det är som tur at man måste vara borta för att längta hem. Från trosdag till måndag var jag där nere. Ni fattar ju jälva att jag hade ju en massa tid att bara göra det jag vill. JA jag har varit på Ikea och en massa andra affärer där ner. Fan dom har ju skitmycke affärer som inte vi har här. Sen har man ju legat på hotell oxå där nere. Varje kväll sp hade hotellet kvällsfika till sina gäster. Mycket trevligt. Och en gäst han hade med sig sitt dragspel som han spelade på varje kväll. Han va som en go`gubbe han.   

  

Men dagarna och nätterna vart långa och hem ville man på måndag så det skrek i hem- tarmen....hihih

Så efter min avgång från nattenskiftet på måndagmorgon var det dax att fara hem. Satt mig i bilen och pinnade hemmåt.Startade 5.45 och var hemma ganska precis kl 11 i Skellefteå. Gick fint , men vad kukig vägen är mellan Umeå och Skellefteå...........................  

Ja ja hem komme jag iallfall. Många pusar och kramar när man komme hem.

Av Isabella - 9 februari 2010 18:12

Hej hej på er alla glada.  

Har sett att min blogg sviktar lite i besökare, jag fattar varför. Om man inte har något att skriva om eller att visa bilder blir det inget roligt. Ska föröka bättre mig.  

Detta hr hänt tar nog lite itaget nu. Innan jag for ner till Sundsvall i torsdag, allså på onsdag kväll menar jag nu. Var jag och min lilla familj bjuda på mat till Mari och Tuomo , för att lillesta lilla Emil fyllt 2 år. Och tur som vi hade så var Mickes syrra här uppe och hälsade på så henne fick vi träffa och hennes familj. Då fick vi träffa den nya lilla kusinen Nadja. Gullig var ju hon och hemskt lik sin pappa. Det var tervligt och vilken god köttfärsås du lagade Mari.

Det bästa med att komma till er är att man känner sig verkligen hemma och väl kommen. Tack för att ni finns och Emil hade inte kunnat få ett bättre hem. Och den lilla krabten är mycket speciellt för mig.

    

Av Isabella - 7 februari 2010 18:43

Jo det gör jag verkligen nu......Tur man gör det oxå. Har fåttmassa sms idag av min lilla älskling att h an vill bara att jag kommer hem nu. Man blir faktiskt ganska glad när man vet att man är saknad. Jobbar min sissta natt isdag och sedan bär det av mot SKELLEFTEÅ...jippii  

När jag kommer hem så ska jag bara njuta av min ledighet. Nu är jag ledig några dagar och jag ska bara mysa och ha det bra där hemma.

Har förståss varit förbi Ikea en sväng så jag har handlat hem lite grejor, men inte alls så mycke. Tror jag handlade för 203 kr. ....Lite ljus som lukade och någon lyckta vart det.

  

Nä nu ska jag nog lägga mig på sängen en stund och vila innan det blir kvällsfika. Och sedan är det bara att fara hemåt i morgon....

Puss på er alla min vänner , mer kommer senare i morgon.

 

Av Isabella - 5 februari 2010 13:40

Sitter nu i en lobby och gör ingeting. Har sovit fram till kl 13 , men sedan kunde jag inte sova mer, varmt och jobbigt och vi delar rum jag och en annan. Man sover som inte så djupt och man stör varandra när man ska på toa och andra grejor. Så nu när jag vaknade klädde jag mig och gick ut så hon får sova.  

Sedan vart de ju en besvikelse att man inte kunde koppla upp sig på något när från rumet.....!!!!!  

För då hade jag ju kunnat skriva en massa skit hela dagarn till er.

Jag har en massa skit i huvudet som jag kanske skulle vilja kräkas ut men just nu går det då inte när man sitter här i en lobby och spärrar.   

Nä och nu sitter det annat folk och väntar på att få ta datorn ifrån mig oxå....!!!!

Så ni förstår ju att det itne kommer att komma så många uppdateringar nu när jagär här. Kommer inte att komma hem förrän på måndag kväll heller och då blir det nog familjen i första hand.

Nä måste nog sluta nu så vi får höras sen. Kram på er så sköter ni om er nu   

 

Av Isabella - 3 februari 2010 11:13

Imorgon åker jag ner till Sundsvall för att jobba. Kommer att vara borta över hela helgen. Kommer hem på måndag bilr det. På eftermiddagen tror jag. Så är det någon som ska ner till Sundsvall från Skellefteå så få ni höra av er.  

Kommer att bli rätt ok. Visst skanar man familjen när man är borta , men man behöver nog vara borta för att upp skatta varandra oxå.

Sen det bästamed att jobba borta är att man behöver inte göra ett skit!!!!

Bara sova och jobba. Inte laga mat, inte städa, inte tvätta..ja ni vet vad jag menar. Nu ska jag väl inte säga att det är bara jag som gör det för det är det verkligen inte just nu. Men ni vet vad jag menar iallafall.  

Idag blir det inte så mycke. Vi ska fara ikväll till Innervik och äta mat hos lilla Emil. Han har fyllt två år i måndags. Blir trevligt att träffas. Sedan är det nog bara hem och ta det lungt. Ska nog packa lite grejor för i helgen oxå.

Nä nu ska jag vara lite kreaktiv och se om jag får jobba något på nått boende.

Vi hörs sen kram på er alla.  

 

Av Isabella - 3 februari 2010 10:58

Idag har jag legat och dragit mig en stund. Ja kanske ganska längefaktiskt kan man väl säga , jag har ju nyss klivit upp. Men har varit vaken från nio. Jag och Micke har legat och skit snackat bara i sängen om lita av varje.   

Iår var jag som jag sa och hälsade på min vän Mia och hennes lilla familj. Vi grattade ju till den lilla Ines som kommit till världen. Jag var ju så klok att jag tog med mig kameran oxå. Så nu kommer det lite kort här.

Det är på Ines och Thea oxå , en mycket stolt storasysster kan man äga och meskt duktig med lillan.  

      

Sen var det ju som roligt. Theas pappa ringde och skulle prata med henne.Det här är det kortet på dom...hahahaha telefonen i ena handen och dator i knäet. Tror dom spelade Farmer Ville eller vad det nu heter på Facebook.

  

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards