Jag kan allt

Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Isabella - 7 juni 2010 12:54

Ja har nu inte bloggat på hela helgen, tyvärr blir det så när man ska göra saker hela tiden, men vi har då gjort en massa saker i helgen så den gick så förbaskat fort att jag hann nästan inte med.... Jag vill börja med att lägga in en bild från trosdagen då vi var och uppvaktade Loke på sin fem års dag. Det är så himmla roligt med barn, han fick en massa saker i pressent men den som var bäst var nog nästan dom gammal Heman sakerna som hans morbro Emil gav till han nu...det var ju riktigt en spännande grej, både för dom små och dom stor.   så här kommer det en bild på Loke med den stora lådan framför sig......  

Alla ville se vad det var för grejor , även vi vuxna för det var ju från våran tid som små...hahaha fan vad roligt det var att se dom gammal sakerna. Rebecca var med oxå, hon brukar ju nästan aldrig följa någon stans nu, men mamma tvingade henne och även hon hade roligt fast hon är lite handikappad med sin gipsade arm...  

  

Nu till fredagen: Ja jag sov på dagen och vilade så jag skulle orka med kvällen.Jag hade ju fått billjetter till Joe Labero av Micke som välkommen hem pressent när jag kom från Chile. Och det var på fredagen. Så vi käkade och gjorde oss lite fina och for. Tyvärr så fick man ju inte ta kort där inne, men det var hur roligt som helst....  Han är ju verkligen en fantastisk trollkarl. Visst man har ju en del hum om hur det går till men en då..han är otroligt jävla duktig. Efter denna föreställning så for vi hem till Rebecca som inte vilje följa (visst har vi konstig unge) och umgicks ett tag och sedan sängen.

LÖRDAGEN: Ja för att inte skriva ett hundra sider inlägg så försöker jag korta ner dagen järnet nu.

Var på loppis på 3 olika ställen. Hem och käkade lunch. Cyklade sen in mot stan och ut på Nordanå området där vi fick se teatern Det susar i Säven gratis, det började stört regna så vi tog skydd under ett tak ett tag. Sedan hem fort som bara den när det var uppehåll. Laga till världens godaste middag SURSTRÖMING. Efter maten for vi och hyrde 3 filmer, köpte snask och kryp mer i soffan.

Söndag: Nationaldagen.......japp det var det och självklart skulle vi fira den. Började morgon med att bearbeta Rebbe på att hon skulle med oss idag. Gick perfekt. Kl 10 började vi med loppis, och vi for väl runt på olika fram till kl 12. då begav vi oss ut mot Bonnstan där det skulle firas med pommpa och stått. Mamma skulle oxå sjunga där med hennes kör. Vi hade gjort cesarsallad och mackr och tagit med oss. Så vi satte oss på gräset och hade ne picknik lunch. Mysig var det , men tyvärr så var det ju inte så varmt. Kl 13 började firandet. Så roligt att se. Det var orkestrar, sång och musik, själv klart så sjöng vi den svenska nationalsången, välkommade nya svenska medborgare. Efter firande var klart hade vi oxå tagit med oss kaffe och Micke hade gjort en sverige bakelse som vi bjöd mamma och Ove på. Kvällen var lung, vi var rätt trötta för vi hade ju hållit igång sen 10 och var väl hemma kring 16. Vi grillade och bara slappade i soffan.  

          

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards