Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2010

Av Isabella - 29 juni 2010 02:20

Dagen har varit perfekt. Började med att kunna lata mig själv till kl 10.20   

Sedan in till stan och hämtade Rebbe på buss station. In på Tatug och äta en otroligt god lunch med syskorna Smedh. Efter det hem igen och tog fram saker så Micke kunnde laga mat. Vila en stund, städa bort allt skräp från söndagen. In till stan i gen för ett fack möte. Gick ju bara bra där oxå    Hem igen för att hämta bilen. Och iväg till en arbetskamrat för en JÄVULSKT god middag. Tack så hemskt mycke, det var jätte gott.

Grillat och en massa grönsaker och såser...mmmuuummssss     

Efter maten var det en massa surr och snick snack och sedan iväg till jobbet.....

Nu här och har en otroligt lung natt just nu iallfall...tvvii tviii tvviii   

  


Av Isabella - 28 juni 2010 13:08

500 g köttfärs

75 g ströbröd                  

1,5 dl mjölk

2 lökar hackade smått

2-3 vitlöksklyfftor pressade

salt, peppar i eget tycke

 

FYLLNING:

150 g mossarella ost

0,5 dl soltorkade tomater

0,5 dl hackad färsk basillika

0,5 dl hackad färsk persillja

 

TOMATSÅS:

1 stor gul lök

1-2 klyftor vitlök hackad

1 msk matolja

1 burk krossade tomater'

1 hönsbuljong tärning

svartpeppar

bandspagetti

 

GÖR SÅ HÄR:

1. Sätt ugnen på 250 grade.

2. Blanda ihop köttfärss blandnignen och platta ut den på ett bakplåtspapper

3. Sedan hackar man allt som ska vara i fyllningen och strö ut den över köttfärsplattan jämt fördelat.

4. Sedan smörjer man en form och rullar försiktigt ihop rullen som en rulltårta. Och så flyttar man den i den smorda formen.sätt den i ugnen och dra ner värmen på 175 grader. Grädda den i ca 40 min.

5. Koka pastan så den blir klar.

6. Under tiden den är i ugnen så gör man tomat såsen. Hacka allt och fräs i stekpanna och häll i sedan burken med tomatsås.

7. När pastan är klar blanda den med den färsiga tomat sås.

8. När rullen är klar är det bara att severa med en god sallad och pastan.

Det är skit gott och enkelt att göra.

  

   

Av Isabella - 28 juni 2010 08:22

 Ja och nu sissta dagen.....

Vi var väl kanske lite lite slitna på söndag men inte mycke. Men vi var ju bjudan till Kally på kalasför hon hade fördelsdag. Men innan vi for dit så var vi på loppis med Jonas och Whan. Men vi hade glömt att ta ut pengar jag och Micke så vi hade kanske 20 kr sammanlagt. hahahahahah tror ni vi köpte något...nej nej nej    

Efter detta gjorde vi oss i ordning och drag färden vidare mot  Burträsk till Kally.

Sörgåstårta, bullar och kakor severades och en massa tjatet. Trevligt och vi överlämnade pressenten till henne oxå. Vi ska fara och se på trolleri och äta en god middag med henne.  

Micke som var så himma hungrig står här just nu och pressar barnen på deras tårta....hahahah. Vi for hem vid tre och ringde Jonas. Det var ju en loppis i Stavaträsk. Så vi tog bilden vidare och åkte dit. Vart faktiskt tre fynd för mig. En skål, en elvisp och en bok spm jag ska läsa och sedan ska jag nog kriva ut lite roliga komentarer här på bloggen. Boken är en gammal bok som handlar om äktenskapet och det sexuella i det. Läste några roliga saker om mannen i den..hhahah . men jag ska läsa lite mer och sedan ska jag berätta för er om den. Nä nu har jag berättat om helgen i det stora hela så nu får ni ha det så bra tills ikväll. Ska jobba i veckan så nu kommer viatt ses.


   

Av Isabella - 28 juni 2010 08:10

Japp nu har vi kommit till lördagen. Ja vi vaknade i tid. Det gör vi ju oftast här i denna lilla familj. Klev upp och for och cyklade till Bonnstan för Micke sa att han hade sett att det var markand där. Men det var helt dött.   

Men det hade man kasne kunnat fatta själv oxå att det inte skulle vara något på lördagen. Iallfall för att inte dra ut på denna dag så hade vi blivit bjudna på mat hos mamma och Ove i Sjöbotten. Så vi begav oss dit lite tidigar och Micke for i väg en sväng och fiskade och jag var hemma med mamma. Hon bjöd på något JÄVLIGT gott. Allsa det var som en köttfärs rulle med saker innuti. Och till den severades det pasta med tomat sås. Allså jag har fått receptet så jag ska lägga ut det. Men det var super duper gott kan jag lova.

Efter maten vart det fika på alltan och Lena och Tony var med förståss oxå. Vi kom in i någon typ tävlin... Kan du det här då ??? tävlingen. Lena fick några himmla roliga bilder kan jag lova. 

Efter fika och god mat så hade ju kl sprungit iväg en massa och denna dag var nu 18.30 så vi begav oss hemåt. Jag och Micke pratade med Jonas och vi tog cyklarna allihop och for till midsommartravet i hopp om att bli miljonärer. Kan väl säga att jag inte kan säga upp mig just nu...hahahah 

  

     Vi drack till och med öl och cider men i måttlig mäng. Träffade mång bekanta och vi hade det jätte trevligt. Vi for väl hem kring tolv på natten. Lagomt vart det och vi var pigga och frächa på söndag. 

Av Isabella - 28 juni 2010 07:27

Hej hopp på er alla.

Nu har jag haft helg som alla andra. Vad ska vi säga om den då? Ja jag tror vi gö som vi har gjort förr , jag tar dag för dag det är väl säkrast.

Ja det var ju Midsommar på fredag. Jag kom ju hemma från jobbet då på morgonen och gick och la mig och sov väl inte alt för länge. Jag och Micke hade handlat saker som vi kunde ha med oss till Bonnstan. Vi hade bestämt att vi skulle äta lunch där. Så att vi gjorde i ordning mackor till Micke och Rebbe och jag själv gjorde en kyckling sallad. Muuss vad gott det var. Och förbaskat vad varm och skönt det var på fredagen.  Så vi tog våra cyklar och for till Bonnstan för att fira lite midsommar. När vi var därså hade vi bestämt träff med farmor och Sören och Stefan och Lollo oxå. Sen kom Jons och Whan oxå. Riktigt trevligt tycker jag.  

 

Efter vi gått där en stund var man ju less och barnen svettades så då begav vi oss mit Vitbergsbadet. Det var en jätte bra ide. Barnen älskade det och vi badade fram till kl 16.00 när dom stängde. Träffade och min gammle vapendragar Camilla där med barnen. Vi bestämde att dom skulle komma till oss senare på kvällen.

Så hemmår vi drog och grillade lite. För det är faktiskt så man gör på midsommar här i Sverige. Efter grillningen gick vi till stora lekparken med barnen. Och jag kan bara säga att jag tror två vuxna killar hade roligare än dom små. Men roligt var det.

   

   

Efter detta lekande var Micke och Stefan HELT slut och vi gick hem igen. Camilla kom med barnen och vi spelade spel med dom stora barnen. Sedan var kl vid 22 och alla for hem och vi la oss framför tv och kollade in filmen FARSAN....  

Visst den var rolig men inte lika rolig som jag trodde att den skulle vara. Mendet varnågra roliga scener. Så det var våran middsommarafton. Lungn men rolig en då....        

Av Isabella - 25 juni 2010 01:15

Jo förstår ni så är det. Hjärnan är alldels tom. Hhar nu surfat runt runt runt , vad ska man surfa på nu?    Kan ni ge mig några bra tips.....

Imorogn är det midsommar och vad ska man hitta på då? Midsommar när man är nykter.....??? Alla ska typ dricka, men inte vi. Känns lite tråkigt tanke på att alla andra gör det, MEN inte dumt val av oss endå. Nu är det 1 år sen vi drack och det har varit skönt. Att slippa ångest och att slippa skämmas. Ett bra val vi komme överänns om tycker jag. Visst har man varit sugen, det ska jag inte sticka under stolen med, men dagen efter har jag mått bra och vetat att jag inte behöver be någon om ursäkt.    Men nog kommer vi att dricka igen men inte som vi har gjort förr. Ta sig en drink någon gång kommer det säker att bli. Nä imorong blir det att fara till bonnstan mitt på dagen och avnjuta en lunch och se när dom reser midsommar stången. Sedan blir det att grilla hemma i det lugna. Kanske jag och Micke cyklar ut och leker poliser på kvällen, man vet aldrig vad vi hittar på.  

Men jag vill passa på att önska alla mina flitiga läsar en riktigt glad midsommar och hoppas ni inte blir upp ätna av alla dessa JÄVLA SKIT MYGG.

Kram på er och vi ses efter helgen med bilder och mycke snack...  

Av Isabella - 24 juni 2010 21:52

Min deppretion gick över snabbt, det kom ju sol   . gud vad himmla skönt med sol och värme. Skrev ju ingentin i går, men jag kan väl säga att det inte hända så himmla mycke. Följde mamma till solbacken en tvärris och på eftermiddagen slappade jag och bara var tråkig. Blod pudding till middag. Sedan kom Micke på att vi skulle cykla till Bergsby och prova den nya vägen. Så att så vart det och sedan jobb. Vi han en svän in på Rydlings trädgård och köpa lite jordgubbsplantor. Vi har fått lånat ett litet växthus av Jonas. Så nu har vi en lite trädgård på vår framsida. Ska ta kort någon dag får ni se. Ganska mysigt.  

Idag har jag sovit, Maria G har varit förbi och vi har snick snackat en stund, alltid trevligt att träffa kompisar man inte träffar så ofta. Sedan vart det att jag hämta Micke och hans arbetskamrat. Surströming till middag. Sedan satt jag i solen hela kvällen fram till jag skulle fara. Så här är jag nu. Jo föresten så har vi nu bestämt nu Lindgrens familjen att vi kommer att åka till Chile i jan-feb någon gång. Jag lägtar redan. Så nu är det att spara pengar igen. Av slutar jag men en nyfunnen artist...god vad bra han är ,några låtar........  


Av Isabella - 23 juni 2010 07:03

Ja kom ju på just nu så här jävla tidigt på morgonen att jaginte skrivit sen i måndags.Måste väl skriva ner några fantastist underhållande rader till er så ni får se vad som har hänt i mitt innehållsrika liv....hahaha  

Ja som kommer vi nu till det jag ska skriva..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _??????

Ja ungefär så mycke har hänt....jag är less på denna trisstes , detta att inte kunna göra något roligt......

Men det blir väl bättre hoppas jag.   

Igår var jag på förmiddagen förbi Linda och barnen i Kroksjön. Trevligt att komma sig ut och prata med någon. Men åkte hem till lunch, för ja ghade ju Rebbe hemma alldeles ensammen och övergiven. Och hon är då den mest tråkiga unge jag vet !!!! Jag erbjuder att vi ska gå på stan och handla kläder till henne!!!

Tror ni hon vill det???? NÄ för det är ju pinsamt att gå med mamma....???!!!  

Ja om jag hade varit något att skämas för hade jag fattat, men ungdomen nu förtiden. Dom är tråkiga och lata och tydligen skäms dom för ta med fan all dela.......

På efter middagen så hände det inte ett SKIT, jag spelade gitar hero en timme och sedan sat jag vi datorn typ och sedan lagade jag mat och sedan vart det inget mer, tv datorn och sova.....  

Tråkigar kan man ju ha....ikväll får jag då iallafall jobba. Känns då bra....

Idag vet jag då inte vad som ska hända. Förmodligen ingenting... Men vi får väl se.......

Denna låt kan man ju passa på att spela för dom här männen i västerbotten som just nu sitter häktade för grova sex brott och koppleri. Visserligen har dom inte blivit dömda, men min magkänsla säger att något har dom gjort. och hoppas rättvisan vinner denna gång.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards