Jag kan allt

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Isabella - 14 juni 2010 00:10

Sitter nu på jobbet och funderar hur jag ska få ihop allt man vill göra, och helst vill jag göra det nu på en gång. Min lista på saker som jag vill göra...  

1. FÖRSÖKA att betala in resten av mitt lån detta år ca 90.000 kr kvar.

2. Spara ihop pengar så vi kan ta upp mamma och min bror nästa sommar

     ca 27.000 kostar det.

3. Vi måste ha en ny bil snart oxå, våran gammal bettan vill inte längre  

     snart.

4. Jag och Micke vill köpa en husvang kostar ungefär 150.000

 

Hur i böveln ska jag kunna spar så mycke pengar när jag är en slarva.

Jag och Micke har ju länge funderat på att sälja stugan. först pratade vi om en husbil, men enda fördelen med den är att man får köra lite fortare än med en husvagn. Men en husbilarna är ju så otroligt dyra, om man ska ha en lite nyare. Så jag tror vi har bestämt oss för en husvagn. Pluss att vi måste köpa en ny bil snart. så då tyckte vi att vi köper en nyare bil och en husvägn istället. Av denna lista så måste man ju göra olika prios. Och man kan väl säga det man måste prioritera det mest tråkiga först.

Prioritets listan...

1. Bil

2.Betala in så mycke som möjligt till lånet

3. Spara till mamma och min bror

4. Husvagnen.

  

Tänk om man kunde vinna pengar så man bara kunde köpa allt man ville på en gång. För att gemomföra detta så måste jag ju göra någon typ av budget. Och minnimera alla dåliga utgifter. Och hur tråkigt är inte det. Ska man ha tråkigt i typ 3 år fram då eller. Rökningen måste bort, inga onödiga klädes köp, inga mer luncher på stan ( dom är för många just nu), spara spara spara.....jag hatar att spara pengar...ganska omoget av mig men sån är jag.

samtidigt längtar jag jätte mycke efter min släkt just nu i Chile och det gör ont i mitt hjärta nu när man får brev från dom och dom säger att dom saknar mig och älskar mig. Det krävs så mycke planering och pengar för att träffas. Nä måste sätta mig ner i morgn när skallen är pigg och tänka igenom detta hur jag ska gå till väga med allt. Försöker i mitt lilla stilla sinne hitta en genväg, men jag vet att det inte finns någon. Jag måste nog gå den tråkig och hårda vägen för att uppnå mina mål......  SPARA SPARA SPARA.... Men det kommer ju att bli rolgit när jag uppnår dom det vet jag.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards