Jag kan allt

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Isabella - 21 juni 2010 14:29

Ja hej på er. Nu var det längen sen jag skrev som vanligt. Men på helgerna blir det som inte att jag skriver om jag inte jobbar. Men helgen har varit bra, förutom detta skit väder vi har haft.

Vi börjar med fredagen....

FREDAG:

SKOLAVSLUTNING..med stora bokstäver.... vad med kan man säga. Rebbe hel nöjd över att nu få sommar lov. Hon var så fin.

  

Micke hade tagit ledigt oxå så han var med i år. dom sjöng och spelade alla klasser. Trevligt och vilken sommar känsla man får. Tyvärr försvann ju den när man gick ut. Kallt och blåssigt.... men dom var duktiga.

Efter fika och allt vad det innebar så for vi till stan för vi har som gjort till tadition att Rebbbe väljer ställe hon vill äta lunch på. Ja så hon valde Subway. Kanske inte det jag önskat men hon väljer så det var bara att hänga på. Efter mat så for vi hem och packade för at åka till stugan. Vi hade ju bestämt att cykla Allemanstrampet runt Göksjön. så vi packade mat och cyklar och for till stugan. När vi kom oss dit så bestämde vi att vi skulle äta med Lollo och Stefan. Sp vi lagade Tacos och killarna for och fiskade sen på kvällen så det var tjej kväll i huset....Ganska trevligt ibland att bara sitta och snacka med tjejorna här. Dom har ju så otroligt roliga uttryck på olika saker ibland.

Men det dröjde inte länge förr än killarna komme tillbaka. DEt började ju spö regna. Steffe var den enda som tog hem en fisk. Micke hade fått men dom var så små att han kasta tillbaka dom i vattnet. Litte irri var han när han kom tillbaka...hahaha

Sedan vart det att sova och ladda för trempet vi skulle göra på lördagen....


LÖRDAG:

Vaknade i stugan med hoppet på att det inte skulle regna....ja ni vet ju själv vad det blev. Regna regna regna och åter regna... så vi tog och följde med farmor och Sören i deras bil och ÅKTE bil runt Göksjön. Det är tillåtet men man är ju lat. Men inte så himmla roligt att cykla 2 mil i regna. Men jag ger en stor handapplåd till dom som faktiskt cyklade, det var ganska många som gjorde det en då.   

  

Det fanns ju stationer under vägen där man fick fika och grilla korv på. Vi stannde vi två stycken. fört en där man fick en bakelse och sedan vi våfflorna...

Trevligt var det och skojigt. Sedan bar det i väg mot Boliden. Bolidenmarknade nästa i regnet. Men jag hade ju hört att det kanske var den sissta så vad fan man måste ju dit och kolla in läget. Ja när man var lite själv var ju Boliden marknade jätte stor. Nu är den lite och ynklig. Men vi gick igenom den och med oss fick vi rökt fläskfile, så det var klart värt det. Hem igen till stan och packa upp lite grejor och sedan IVÄG mot Joypeak. Rebbe ville dit och titta i REGNET. Så vad gör inte snäll dumma föräldrar...jo man far. Vi gick och tittade ca en timme men sedna var vi så kalla och frusna så då åkte vi hem....och nu minna vänner så for vi inte ut något mer. På kvällen grillade vi och såg tre filmer och sedan kom lilla Johanblund till mina ögon.

Glömde berätta att på Fredags kvällen var jag och Micke ute och körde och såg tre stora älgar oxå.


SÖNDAG:

Ja inte så himmla roligt. REbbe skulle stå med sitt fotbollslag på loppis på parken I REGNET så det var det vi gjorde var ute hela förbaskade dagen i regnet. loppisen slutade vi två. for hem och fixade lite mat och sedan hade dom match halv fem. Rebbe får ju inte spela men hon ville ju se så var hände då... Jo mamma följde med I REGNET och vi var där hela matchen....hahahaha så jag har varit i Regnet percis hela helgen. Men vi har då uttnyttjat hela helgen så man ska j inte klaga. Och jag är ju faktiskt inte så socker söt. Men man blev frusen in till ben och märj...

så nu har ni min helg.     

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards