Jag kan allt

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Isabella - 3 juni 2010 22:37

Ja nu äntligen händer det grejor för min vän. min ena vänn som oxå är adopterad från Chile. När jag var ner till Chile skickade hon med mig hennes papper. Jag lämnade dom till föreningen där nere. Och nu har dom tydligen hört av sig till henne på henns mail. Roligt för henne tycker jag. Jag förstår precis vilken känsla hon känner nu. Om jag ska gå händelserna i förväg så vet jag redan att dom hittat hennes mamma och pappa, så just nu väntar hon på att få något besked om dom har varit dit och sakt att Min vän söker efter dom. Jätte spännande tycker jag. Hoppas dom hör av sig snart till min vän.....  

Dagen som sådan har varit mycket bra. sov fram till halv tre, duschade, gick till Whan, lagade falukorv och makaroner (korvarna hade jag stansat ut till hjärtan) , sedan till Loke som fyllde fem år, hem igen och nu på jobbet.  Kanske inte det mest roliga inlägget men så såg min dag ut.

Kram på er så hörs vi sen

Av Isabella - 3 juni 2010 01:33

Ja nu sitter jag på jobbet och har väl inte så hemskt mycke att göra. Så jag tänkte att jag skulle fräscha upp bloggen lite, från falukorv till en vanlig svensson kossa. Vad är inte mer sommrigt än den svenska kossan.... så vad tycker ni visst vart det sommrigt.  

Ikväll innan jag for på jobbet så var min förredetta arbetskamrat förbi och vissade upp hennes nya jobb, som försäljare av en otroligt bra maskin. Visst säger ingeting om det... Den sög ju upp hur mycke skit som helst och miljövänlig var den oxå, men för dom pengarna den kostade så var vi tvungna att tacka nej. När man redan har utgifter så man håller på att bli tokigt ibland så vill man ju inte ha fler. Men tack för visningen Ingalill, och fram för allt det var ju trevligt att träffa DIG....hahahah  

Imorgon ska jg försöka sova så mycke som möjligt. För i morgon kväll ska vi till Loke som fyller fem år och blir ju stor kille nu, hela handen fyller ju han.   

Har oxå fått brev från min sysster idag. Börjar faktiskt längta efter dom nu. Så jag tror jag ska försöka knåpa ihop ett brev tillbaka nu så får vi se hur det går.

Nä sov gott nu alla nattsuddare så syns vi senare idag.....  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards