Jag kan allt

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Isabella - 13 juni 2010 21:25

Ja då har vi kommit till söndag då! Vad tiden går fort när man har roligt.

Idag har vi åkt runt som vanligt på olika loppisar.   Allså loppisar äger, man känner liksom att det är sommar när dom börjar dra i gång på riktigt. Sen finns det ju så mycke skrot man behöver. När jag kom hem så la jag mig fram för tv och vilade tills det var dax attf fara. Vi for väl ut kring 10 och var hemma igen just efter 13. Dagens fynd vart en serie ramar som jag har redan flera av, men jag har ju en lite ide   Jag vill göra en foto vägg så småningom i sovrummet. Vi har inte satt upp någonting där än pgr av att jag inte riktigt vet hur jag vill ha där än. Men min foto vägg ska jag göra när jag har samlat på mig riktigt bra bilder. Ja nu vet ni det om ni var intresserade..hahah. Iallafall resten av dagen vart det inte mer gjort. Jag gick och la mig och sov och vart väckt kring halv sju nästan. Var jätte skönt. som vanligt så hade Micke gjort mat så det var bara att kliva upp och sätta sig vid mat bordet. Tur man har va.....Tack gubben för att du gör mat till lilla mig när jag sover.

Har ju blivt lite kort men i veckan har jag tagit lite bilder. så jag tänkt lägga ut några.....  

  

Vi börjar väl med Mimmi. Det är pappas hund som vi har haft i två veckor nu när pappa och Kerstin har varit i Turkiet. Hon är jätte snäll och gammal. Här ligger hon och surfar på nätet...hahah

  

I tisdags så var Rebecca och klippte sig in för avslutningen. Hon vart jätte fin och på kvällen färgade vi håret på henne. Hon vart skit nöjd. Hon gillar inte riktigt när jag tar farma kameran, men ska man fota så ska man i alla lägen.

  

I onsdag så tog jag och Mimmi en lång prommis och träffade på det här paret. Liter bråttom hade som när dom upptäckte att vi ville vara med dom, men jag han fånga dom på kort.

  

Även denna ful- snygga fontän kom med på bild. Visst är den ful men den ska som bara vara där mitt ute i älven. Sen är den ju ganska rolig om man åker gummitbåt och tävlar hur nära man kan komma den innan båten fylls med vatten. Fråga Micke han har nämligen provat.

  

Sedan kom jag på idag att vi har j inte tagi ett enda kort på Rebbe nu när hon har haft gips!!! VA vad är jag för mamma. Så jag var tvungen att ta ett men det var ju inte bra. Förmodligen kommer hon att bli arg på mig när hon upptäcker att jag har lagt ut denna bild. I morgon kl 13 får hon ta bort gipset.

Hon är jätte glad för det, MEN, nu kommer det STORA menét. Hon ska ha kvar spiken. Och det är hon inte så nöjd över. Hon är nämligen JÄTTE känslig mot sånna saker. Hon gillar inte blod och grejor och smärta är det värsta hon vet. Hon har sett spiken en gång när dom var tvungen att gipsa om armen och då vart hon vit i ansiktet och var tvungen att lägga sig ner för hon höll på att svimma. Men hon vänjer sig ju fattar jag oxå, men hon har redan börjat gruva sig över hur dom gör när dom tar bort spiken....och tyvärr kan inte mamma berätta ,för jag har aldrig brytigt något. Jag kan inte heller säga att det inte gör ont , för det tror jag det gör. Men jag försöker att övertyga henne att det gör säker ont , men inte lika ont som hon hade när hon bryt handleden. Vi får väl se i morgon. Nä nu ska jag jobba lite och se lite tv så vi får höras i morgon. Ska försöka ta med mig kameran på lassa så jag kan uppdatera er om hennes lilla spik...hahaha.God natt på er så syns vi en annan dag.

Av Isabella - 13 juni 2010 00:09

Ja dagen började med action när jag kom hem. Jo förstår ni då stog polisbilen utan för vårat hus??!!   Occh man kan ju inte säga att man inte är nyfiken. Till och med Micke var vaken och satt på balkongen och kollade vad som på gick. Bilen var tom och det tog en jävla tid innan dom kom ut från en lägehet....  Vet inte riktigt vad som har hänt men dom tog då med sig våran granne. Så när dramattiken var över (som igentligen inte var någon dramatik) så bestämde vi åker ner till stugan och klipper gräset. Så att så vart det. ÅÅÅÅ vad gräs det fanns och långt hade det hunnit bli oxå.Och en jävla massa mydd har då kommit fram. Tur Micke fick låna åkergräsklipparen av sin mor, så vi hjälptes åt. Han på den och jag gick med den vanliga och fin pussade det sissta.   Sammarbete kallas det mina vänner...hihihih Vi har ju pratat ett tag om att sälja stugan, men gud vad jag längtade dit nu när vi var där, så till helgen gör vi premiär och stannar hela helgen. Sköt ska det bli att komma ut på landet ett tag och andas. Innan vi gjort allt vi skulle och kommit oss hem så var kl 13 och jag var GANSKA trött kan jag lova er. Så jag kryp ner i sängen och Micke for på stan. gud vad skönt det var. Jag lyckades sova ända fram till halv sex. God vad skönt det var och middag på bordet när jag klev upp  Toppen toppen med en man som ser till att saker blir gjort. Sedan efter middagen vart det bara att ligga i sängen och mysa till jag for på jobbet. Så här är jag nu och filisoferar som bara den. Var nyss ut och skulle röka...och vad händer????  Jo jag håller på att falla ihjäl mig i trappen.... Som en otömlig kossa lyckas jag ta i mig och stoppa att jag faller i hela förbaska trappen,så jag rammlade bara i halva. Nu gick dettta ganska bra men jag ont i tån....

Man är ju inte så himmla smidig kan jag säga er.Kanske det var gud som ville straffa mig för att jag röker eller nått...??? Vad tror ni? Nä nu ska jag se lite tv  och bara ta det lungt. Kram på er alla goa läsare och hoppas ni har haft en  bra dag ni med.  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards