Jag kan allt

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Isabella - 30 augusti 2010 07:37

Helgen har varit här och det har varit supertrevligt. Fredagen bestod av lite shopping, matlagningen och så åkte Cyklade jag och Micke in på . Rätt mysigt. Vi smakade på någon mat och drack en 3-4 cid och öl. Sedan parade jag med min arbetskamrat Maria, och hon och hennes kille satt te och grillade på gården så vi tog cyklarna och drog förbi där. På vägen hem stannde vi på puben Coster (tror jag det heter) och tog en öl och värmde oss och sean hem igen. Vi var väl hemma kring 1tiden på natten.   

 

Lördagen bestod oxå utav Mat festen på dagen. Vi cyklade in allihop för att äta lunch. Jag älskar ju när det händer något och man får se folk och mat och allt med det. Så vi stosade runt där ett bra tag och smakade på olika saker. Sedan hem handla lite in för kvällen. Fixa lite middag och sedan göra sig klaar för tjejfest......  

Men så otroligt trevligt vi hade. Vi var först hos Linda i Kroksjön. Allså vi tjejor vi är ju för underbara figurer. Alla som var där tror jag hade jätte roligt. Sedan var det dax att dra in till Matfesten i ösregnet!!!!!!  Men gud förbannat !!! Det finns ju som sakt bara ett öltält och alla skulle ju vara där förståss.......

Detta resulterade i all man fick ungefär just så pass en cm utrymme och om man råkade tappa balansen och vakla lite fick man en utskällning eller så en dödar blick!!! Nä så där vart vi inte länge. Vi drog vidare in till stan. Stannde till på Coster och drack lite där och sedan vidare till Carl-Viktor och där vart vi kvat tills det stängde. Det som var mest roligt var att vi höll ihop alla hela kvällen. Vi träffade även Micke, Nicke, kiss i snoppen Erik,Tomas och Joel när vi komme ut på puben. Men som sakt trevligt hade vi nog alla.   

 

Men baksidan på denna trevliga kväll är ju att man mår inte så himmla bra. Eller rättare sakt så mådde både jag och Micke JÄVLIGT dåligt. Låg i sängen fram till 11 sedan upp och la oss i soffan fram till 16. Då var vi ut och kollade in Rebbe spela match mot Clemesnäs. Den slutade ovagjord. Det var först efter kl 18 men började känna sig lite bättre, men fortfaande var man ju trött. Film stod på kvällen schema och jag tror ni kan räkna ut vad som hände när man lagt sig ner med filt och kudde i soffan!    Vaknade upp av att Micke var på väg i säng så jag tog min trötta kropp och drog mig oxå till sängen. Bilder kommer att komma när jag häntat kamerna från Kroksjön.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards