Jag kan allt

Alla inlägg under augusti 2010

Av Isabella - 31 augusti 2010 07:02

Igår var det en bra och tvättande dag. Fasen jag tycker jag tvättar hela tiden. Sen kan man ju undra dom som har några till barn hur dom gör? Dom måste ju tycka att dom bor i tvättstugan???  

Iallfall så var tanken igår att jag skulle fara till Stina och fika, men vi sköt på det tills idag tror jag. Har i allafall klar min paj till henne som jag lovat.   

iställe följde jagmed Jessica till Myronas. Allså jag hittade en massa kläder jag ville köpa, MEN jag la band på mitt köp begär och tänkte att jag verkligen inte BEHÖVDE dom fast det var billigt. Men jag fick med mig en väska av TANT modell!   Men min som jag har haft har gått sönder och denna är perfekt för att den är lite större och man rymmer macka och saker när man ska och jobba. Ja ni kommer väl att semig med denna väska framöver här, ni kan väl avgöra själva om jag är tant eller mordern. Jag röstar på tant. Känner mig lite äldre och förståndigare men trivs med det. Känner absolut inte panik eller nojja över det. DAgen som denna kommer att bestå av att fixa matlista,kolla upp hur jag på billigaste sätt ska kunna ringa till Chile, till Stina kanske, bjuda pappa och Kerstin på mat. Så som ni ser så har jag fullt och nu.

Jo men det nu har jag ju glömmt och berättat att vi ska utöka vårna familj!!! Vi har tagit det STORA GEMENSAMMA beslutet att skaffa några till medlemar........   nej,    nej,   nej,   nej!

Perfekta!! Lever inte mer än tre veckor och man behöver endast titta på dom...hahahah.

Kram på er så hörs vi.   

Av Isabella - 31 augusti 2010 06:58

Nu kommer det ni alla har väntat på, bilderna från helgens roligaste fest.

 

                  

Av Isabella - 30 augusti 2010 07:37

Helgen har varit här och det har varit supertrevligt. Fredagen bestod av lite shopping, matlagningen och så åkte Cyklade jag och Micke in på . Rätt mysigt. Vi smakade på någon mat och drack en 3-4 cid och öl. Sedan parade jag med min arbetskamrat Maria, och hon och hennes kille satt te och grillade på gården så vi tog cyklarna och drog förbi där. På vägen hem stannde vi på puben Coster (tror jag det heter) och tog en öl och värmde oss och sean hem igen. Vi var väl hemma kring 1tiden på natten.   

 

Lördagen bestod oxå utav Mat festen på dagen. Vi cyklade in allihop för att äta lunch. Jag älskar ju när det händer något och man får se folk och mat och allt med det. Så vi stosade runt där ett bra tag och smakade på olika saker. Sedan hem handla lite in för kvällen. Fixa lite middag och sedan göra sig klaar för tjejfest......  

Men så otroligt trevligt vi hade. Vi var först hos Linda i Kroksjön. Allså vi tjejor vi är ju för underbara figurer. Alla som var där tror jag hade jätte roligt. Sedan var det dax att dra in till Matfesten i ösregnet!!!!!!  Men gud förbannat !!! Det finns ju som sakt bara ett öltält och alla skulle ju vara där förståss.......

Detta resulterade i all man fick ungefär just så pass en cm utrymme och om man råkade tappa balansen och vakla lite fick man en utskällning eller så en dödar blick!!! Nä så där vart vi inte länge. Vi drog vidare in till stan. Stannde till på Coster och drack lite där och sedan vidare till Carl-Viktor och där vart vi kvat tills det stängde. Det som var mest roligt var att vi höll ihop alla hela kvällen. Vi träffade även Micke, Nicke, kiss i snoppen Erik,Tomas och Joel när vi komme ut på puben. Men som sakt trevligt hade vi nog alla.   

 

Men baksidan på denna trevliga kväll är ju att man mår inte så himmla bra. Eller rättare sakt så mådde både jag och Micke JÄVLIGT dåligt. Låg i sängen fram till 11 sedan upp och la oss i soffan fram till 16. Då var vi ut och kollade in Rebbe spela match mot Clemesnäs. Den slutade ovagjord. Det var först efter kl 18 men började känna sig lite bättre, men fortfaande var man ju trött. Film stod på kvällen schema och jag tror ni kan räkna ut vad som hände när man lagt sig ner med filt och kudde i soffan!    Vaknade upp av att Micke var på väg i säng så jag tog min trötta kropp och drog mig oxå till sängen. Bilder kommer att komma när jag häntat kamerna från Kroksjön.

Av Isabella - 27 augusti 2010 08:43

Japp n kommer helgen    Som alla vet (ni från skelelfteå) så är det ju mat festen i helgen. Jag har tren att få fara på tjej fest ihelgen och sedan ska vi på matfesten. Kommer verkligen att bli skit roligt tycker jag. Natten har varit bra och jag har haft det rätt lungt. Idag blir det en sväng förbi systemet. Där har man j inte varit in på ett år, men men det blir inget mycke och deffenitivt ingen sprit. Några cider blir bra. Ska försöka lägga mig och sova en stund nu och sedan förbi stan. Detta är sissta helgen jag är ledig fram över här. Vi har fått vårat schema för sep och tydligen är det folk som ska bort så det innebär för mig och en till att man får jobba häcke av sig igen. Tur som tusan att man trivs på jobbet och att det inte gör mig något. Mer pengar i kassan och mer pengar att spara till Chile och annat. Hela resan är betalt nu och nu är det bara fick pengarna som ska sparas. Men sedan så har jag nog tänkt att spara ihop lite mer pengar och kassta in på mitt lån så man blir av med det fortare. Skulle j vara så himmla skönt    Visst är det lite vuxen poäng på att lägga in på lånet extra???? Känner mig dktig, men n ska ni j veta att jag HAR TÄNKT GÖRA DET, det är inte gjort än...hahahahah

Ja jajaj nä nu till säng och sedan stan. Ha det gott i helgen alla läsare få se om jag har någon kamera med mig i helgen och det kanske kommer en massa smaskiga bilder????? Kram kram på er

Av Isabella - 26 augusti 2010 18:08

Idag var jag sugen på något nytt. Kollade in kylen och fixade ihop en super god middag som vekligen vart omtyckt.    


1 kg kycklingfiler

1 färsk annanas

1 nektarin

1 kruka basilika

1-2 st färska peppar

riven mozarella ost

salt ,peppar

2 burkar krossade tomater

Pasta


Gör så här:

1. Börja med att stta ungen på 200 grader.

2. Dela kyclingenfilen längst efter så dom blir tunna och går att rulla ihop senare.

  

En file kommer att bli två tunna filer..fattar ni   

3. Sedan hackar  man ca 3 tjocka skivor annanas,nektarinen,halva krukan basilika och pepparn frukten och blanda ihop i en skål. Har man barn som ska äta kan man ju ta bort pepparfrukten.

  

  

När allt är blandat så häll ner en burk krossade tomater och salta och peppra.

4. Sedan tar man och lägger en stor sked av salsan och en klick riven mozarella ost i varje file och ruller/viker ihop och i en form.

  

5.Sedan kan man stö lite salt och peppar över dom färdiga rullarna och häll över lite mer ost. In i ungen på ca 30-40 min.

5. Under tiden tar du och kokar pastan.

 6. Vi ska smaksätta pastan lite så ta den andra burken krossade tomater och häll ut i en skål, resten av basilikan, salt peppar och om man vill kan man ta två vitlöksklyfter och pressa ner.

När pastan är klar häll ner dettta i pastan och servera allt sedan..... super gott vart det och det är nyttigt. Går ganska fort att göra oxå.

     

Av Isabella - 25 augusti 2010 07:50

Men  gud vad hösten kom fort i år!! Det var då ingen övergång percis. Förra veckan badade vi och satt ute och grillade, och nu smattrar det regna och rusk mot rutan. Hur kan det vara möjligt????  

  


    

Igår var det en helt ok dag. Låg faktiskt i sängen länge. Var vaken från sex men satt bara här och plinkade på datorn. Det är så HIMMLA skönt nu när Rebbe har börjat skolan och Micke har återgått till jobbet. Att få vara själv på morgonen är det bästa jag vet. Vid lunch for jag till Mia med lite mat. Satt där och surrade en stund, sedan vart det stan och träffa Sara. Hittade en skjorta och ett par jeans leggings på rean till mig. Förmodligen hade jag inte behövt dom där kläderna....  

Sedan hem göra mat och sedan var det en mycket speciel kväll...

Jo det var lilla Billys 1 års dag. Allså vad tiden går fort. Linda som jag enlikt mina ögon och min egen uppfattning är en OTROLIGT DUKTIG mamma. Hon är påhittig, rättvis och fram för allt hon får nog sina barn att känna sig älskade hemst mycke. Iallfall igår så hade hon gjort  såklart tårta, men till Billy hade hon gjort en muffins med grädde på som han fick själv. Han var så himmla nöjd och den fick han sätta i sig hur han ville...hahah. Tror jag inte själv skulle komma på den iden när Rebbe var lite. Jag är ju så himmla fjantig och dum. Jag skulle ju tänka på kläderna och dukar och allt möjligt. Men egentligen, vad spelar det för roll!!! Låt barnen få ha roligt och kladda!!!!    Så här sågan han ut iallfall, hur söt som hellst.......Grattis Billy till din dag.....

  

    

Efter kalaset vart det hem ta en dusch och sedan se Fångarna på fortet. Otroligt roligt att dom gjort några nya avsnitt. Det känns som det aldrig har slutat...hahahahha fast dom säger att der var 13 år sen det sissta sändes???? VA kan det vara möjligt, håller man på att bli gammal???? Och svaret är JA det håller man på att bli.

Av Isabella - 24 augusti 2010 06:56

Tja ......

Nu har jag tagit mig i kragen och fixat bilderna till datorn. Så nu kommer torsdagen.

Vi klev upp rätt tidigt och gjorde oss klara för en full späckad dag. Vi hade ridning på schemat, stug överlämning en massa skit hemma att ta reda på. Iallafall så for vi mot Ljusvattnet först för ridning. Rebecca hade ju fått av Micke i julklapp att rida islandshästar i 1,5 timmar.   

Ja jag vet inte om ni kommer ihåg att vi red förr året oxå i Boden (vestenridning) och hade FRUKTANSVÄRT ont efter den dagen. Då red vi två timmar, så det var ju något kortare denna gång.

  

Det var jätte roligt och vilken frihet man känner när man rider ut i skogen. Dom här isalandshästarna har ju en speciel stil man kan rida dom i ( töllt) ,om man får dom i det. Det var lite trixit att få dom att göra det med med en bra instruktör så fick jag min häst att gå springa i töllt. Om man kan få hästen att göra det så känns det som man flyger fram och det skummpar inte allt för mycke, men man måste jobba JÄVLIGT mycke med magmusklerna.....  

Ja detta var min häst. Han var fulas men roligast att rida. Han var kvick och pigg på mina komandon.

   

Detta var Rebbes häst

     

Jag bad Micke ta ett kort på oss i dom snygga hjälmarna. När jag tar kort tar jag några st för att någora blir alltid DÅLIGA, men inte min man. Så det ända kortet på mig och dotra var väl inte helt bra...hahahahah    ser väl ut som jag har rökt på eller något.....

   

Ja detta var otroligt roligt men ack vad ont jag hade i magen, bena och ryggen 4 dagar efter !!!!Allså jävligt ont!!! Kunde knappt sitta och att vända sig i sängen var ju en plåga. Magmuskler har man ju tydligen men dom är inte använda så hemskt mycke.Efter ridningen vart det till stugan göra klar det sissta, och sedan hem och ta reda på en MASSA grejor, upp på hockyn och se Aik besegra Modo. Hem sedan och bara krypa ner i sängen.

Nu ska ni få se småbarnsföräldrar, att även om barna har blivit stora somnar dom i bilen av utmattning...hahahahha   

  

Men dom ser betydligt roligare ut.....

Av Isabella - 24 augusti 2010 06:48

Här kommer dom sissta bilderna från stugan. Den är inte vakcer men med nya ägare kommer den nog att få en ny kostym och kanske till och med en ny plats. Tack lilla stugan för alla roliga timmar och minuter vi har haft med varanndra.......  

  

En sissta kolla runt den

  

Ett sissta hopp på studsmattan

  

En sissa grässklippning av gräsmattan

  

En sissta väntning på pappa

  

En sissta trapp sittning, på denna trappa har man suttit många gånger och snackat en massa skit...hahahah

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards