Jag kan allt

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Isabella - 5 augusti 2010 19:52

Jo jag frågade hon samma sak. Vad tror du dom skulle förmeddla då...hahaha Hon skrattadelika gott som jag. Undra om hon har börjat täka på sex och snoppar eller...hahaha när ller så kanske hon helt nkelt bara är hemskt lika mamma, och har svårt för att läsa rätt.  

Av Isabella - 5 augusti 2010 18:48

Idag har jag sovit fram till kl 12. Vaknade och kännde mig fruktansvärt kreaktiv. Det liksom bara pirrade i kroppen på mig. Åt en minder romantisk lunch i soffam med Becca. Vi diskuterade fram och tillbaka vad som denna dag skulle ge oss......inte ett skit kom vi fram till om vi inte tar tag i det själva. Så vi satte oss upp på cyklarna och for mot coop. Kännde att jag ville prova på någor jag aldrig har provat på.    Det jag skulle prova på vart himmla lyckat. Och så vill jag överaska min lilla Micke nu idag när han kommer hem. Så så här vart det min nya prova på grej......    

Muummsss tror jag då. Jag har inte själv smakat men Rebbe har fått en. Har aldrig gjort cup cakes med frosting. Men dom ser då fruktansvärt goda ut...eller som jag skulle säga själv . Helvets goda!!!!   Så vad tror ni dom här på bordet när han kommer hem och en lapp där det står att jag har saknat han väldigt mycke . Tror ni han blir glad då??? Det tror jag. Vill man komma åt mannens hjärta är det genom magen jag lovar.

   

Undertiden jag bakade så var min dotter så himmla gullig att hon målade en grej som jag har tänkt måla hela förbaskade sommaren, men det har inte blivit. Så hon slipade den och sedan målade hon den. Duktigt och verkligen snällt av henne att hjälpa till.

   

   

Den vart verkligen bra måste jag säga. Sen efter allt bakande och målade så gjorde vi mat. Rebbe fick en färdig pizza, och själv lagade jag något som jag har längtat efter i flera månader. LAMO heter det och är en star köttfärs rätt som man äter med ris. SÅ JÄVLA GOTT så jag blir som besatt av den. Var så himmla längensen sisst. Förr gjorde jag den ofta så Micke är skit less den, så nu passade jag på när han var borta.   

Nu kvällen som är kvar blir det ingenting mer. Bara denna vänta på Micke. Tyvärr så kanske jag inte hinner träffa han innan jag far till jobbet, för planet var försenat med en timme. Dessutom ska dom köpra skit bil från Umeå. Så troligheten att jag hinner träffaa han är hemskt hemskt liten    Nä nu kolla in resten av nätet och sedan duscha. Kram på er och så hörs vi en anna dag.

 

P.s föressten måste jag berätta vad Rebbe sa när vi satt och såg tv. Det var reklam just då.

- Men vad står det där??? Står det penis företaget????

-Nä förmodlign inte!!! Det står pensionföreftaget!!!!


    

Av Isabella - 5 augusti 2010 08:18

    

Hej detta var vad min lunch bestod av igår. Två minder limpsörgåsar, activia, vattenmelon och lite färsk annanas. Gott var det. Men gud var detta socker beronde är jobbigt. Fast jag har köpt god frukt och skurit upp i bitar och gjort klart i kylen( så när man är sugen på något så går man dit) så är det inte som om söt begäret mättas av detta.  Men i går fikade jag frukost med bara två sockerbitar i teét och sedan ja ni ser ju lunchen, till fika kring två frukt och mat kring halv fem. Har ju jobbat natt så dit hade jag med mig melon,annanas en popcornpåse. Nu kommer vi till min socker källa.......  Bjöd mamma på mat igår och sen regnade det ju hela skit dagen, så jag bakade en paj. åten n bit av den igår oxå....fy på mig.....smisk borde jag ha   . Men det positiva är att jag tog med mig resten och bjöd på jobbet. Det var väl duktigt av mig va???

Nä nu ska jag lägga mig och sova för jag jobbar i natt med. I natt kommer jag att vara själv för min andra kolga kommer att befinna sig i en annan stad. Men det kommer att gå bara fint. Micke kommer oxå hem idag. Jag hoppas hinna träffa honom innan jag far till jobbet idag. Nä sen fick jag veta en hemlighet oxå nu på morgonen, men ska vara tyst..men rolig var den och jag hoppas verkligen attd et kommer att gå bra....nä nu sova och sedan vara med lillan....  


Av Isabella - 5 augusti 2010 08:07

Hahahah till en början vill jag då bara skratta åt det hela ....  

Av 49 st som varit in på bloggen så har bara två frågat...hahahahah roligt, troddejag skulle få en massa konstiga frågor att svara på idag, men icket.....  Och därför vill jag framföra en STOR trummvirrvel till mina trognaste läsare

Stina och Maria......  ser ni hur stor den är.....den är verkligen stor...

Iallafall så ska jag nu svar på frågorna.

 

Stina pubrundan gar avstapeln den 28 aug, förfesten kommer att vara hos Anette och det är en tjejfest och du är SÅ VÄLKOMMEN att följa medefter förfesten går vi nog till matfesten allihop, din syster ska med.

 

Maria G jag har anmält mig till en kusr i grundspanska på medborgarskolan, dom kommer att sätta igång den nu efter sommaren när skolorna har kommit igång. Jag hade verkligen hoppas på att Micke oxå skulle vilja gå den men han vill inte. Han säger att han är för gammal och inte kan lära sig någor språk, men han ljuger....han är lat!!!   Men Rebecca börjar ju nu på Sörböleskolan och hon  kommer att välja spanska som språk och jag hoppas att hon hinner läsa något innan vi åker så hon har lite av språket iallfall.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards