Jag kan allt

Alla inlägg under april 2012

Av Isabella - 19 april 2012 04:10

God morgon bloggen. Förstår att mina läsara ligger och sover mest troligen just nu.

Igår kväll skrev jag om hur himlla sugen jag var på godis ,socker osv. Det var nästan så hemskt att jag ville köpa cigg isället. Nu fattar jag varför.

Jag har fått mens  

Allså denna kvinnliga grejen........(små skrattar) !

Allså hade verkligen ingen aning om att jag skulle ha mens just nu. Jag brukar alltid veta för min dotter har just före mig. Vet inte om det är jag som är tidig idag eller vad det är men den har kommit och jag fattar nu varför suget har varit typ MEGA stort.

Och klarar jag detta, då kommer jag att fixa allt galant. Ett STORT  PLUS med detta är att veckan när jag ska ha mens så brukar jag sväla lite och gå upp i vikt typ 1 kg extra....

Mooohhhaaaa allså kanske jag har ett litet försprång där då nästa vecka när vi ska väga oss  

Kommer oxå idag (tror jag) att ta en vilo dag på grund av att jag har varit lite förkyl, har ont i halsen och har en frutansvärd träningsvärk.

    

Jag har surfat runt lite på bröd. Jag skulle vilja ha ett nyttigt och gott recept på något typ av mat /fika bröd. Är det någon av mina läsare som sitter och trycker på ett får ni gärna höra av er med tips.

Hoj så länge

Av Isabella - 18 april 2012 21:04

Tjena mitt bena läsarna.

Onsadag idag och min mager,hjärna och kropp SKRIKER efter socker......!!!!!  

Allså detta är fan mycke svårare än att sluta röka. Jag har i veckan SUPER TRÄNAT, och som vanligt har man gått ut för hårt.

Mitt nya namn är "hej jag har skitit på mig" typ för det ser ut så när jag rör mig.

Sakta som bara den och stel som ett järnspett är jag just nu. Var enda muskel i kroppen gör ont!

Är det synd om mig.....jo jag tycker det men egentligen NEJ FÖR FAN!!! Jag har orsakat allt detta själv.

Om man inte är så förbaskat dum så man sitter i ett års tid och proppar munen full med skit, då skulle man slippa göra detta.

Iallfall så tänker jag dela med mig av en erfarenhet från mitt nya hem GYMET.

Jag har ju fattat att det finns ett visst "mode" när man är på gym. Man kan ju typ inte ta på sig den älsta t-shirten och gammal jogging brallor och fara dit. Man måste typ se lite snygg ut oxå. Iallafall så i går när jag harde först pallrat mig igenom 30 min kondistion träning och det blev dax för lite muskel bygg. Jag vet inte men ni som varit på 360 vet att uppe har dom maskiner som styrs av gummiband och är lite enklare och man har en sådan fiffig lampa i taket. När den lyser grönt så köra man som bara den, och när det slår över till röd så vilar man och byter maskin. Tanken är ATT MAN SKA gå runt alla 15 maskiner och få en helt kropps trimmning.

Igår var det två yngre tjejor som var där och tränande eller en av dom iallfall. Den ena tjejen hade så himmla fullt upp med att sitta med sin mobil att hon hade ränt ut av inte tid att träna  

Och jag ljuger inte eller överdriver inte. Det ända hon gjorde var att sitta och förstöra för oss som ville träna pgr av att hon uppehöll maskiner fast hon bara använde dom som någon typ av telefonkiosk!!

Sedan som alla som varit på gym vet ni att det finns speglar ÖVERALLT och lilla gumman där hon gick fram och tillbaka och speglade sig, knappade på telefonen, spegladesig, hängde på någon maskin, speglade sig osv...................................

FÖR FAN OM DU NU INTE VILL TRÄNA GÖR INTE DET DÅ! sätt dig ner på golvet eller nått INTE på maskiner som andra vill använda.

Irriterande.......  



Av Isabella - 16 april 2012 19:02

Tjo ho på er era gammla storkar  

Första dagen av min tävöling och jag har lyckats PERFEKT!

Har ätit alla mina mål och mellanmål i form av frukt. Mitt dagliga intag på kalorier ska vaa 1200 kcl.

Frukost: 204kcl

Lunch: 419 kcl

Middag: 407 kcl

Mellanmål: 397 kcl

Summa: 1427 kcl idag, ser att jag har överstigit med 227 kcl Men det finulliga med detta är att jag  har tränat idag så då får man ju dra bort kcl.

Träning: 665 kcl  

Så dagen summa i hel het är 762 kcl.

I morgon ska jg inte överstiga mitt kcl intag som bör vara 1200.

Känns braen då idag men kommer förmodligen ha en JÄVLA träningsvärk i morgon. Nu lite kvälls fika och sedan sängen.

Sedan har jag en lite fundering. Idag innan jag började träna så gjorde jag en kropps mätning. Man kollar hur mycke fett, muskler,vätska,bmi, vikt...ja typ allt. Iallfall så när vi gjort mätningen så säer hon.Du har ju för mycke fett i kroppen MEN det som är bra är att du ahr det inte runt buken???

VA VA VA VA VA!!!!!   

Det sitter runt låren och rumpan!

Helt otroligt konstigt.Under alla år jag har haft övervikt så har jag allt haft allt runt magen, jag har ALLTID haft smal rumpa och lår......

Inte för att jag klagar över det men kan detta ha med Ålder att göra var man lagar det onyttiga?



Av Isabella - 16 april 2012 07:07

God morgon på er.

Vilken dag det verkar bli idag. Solen lyser ju som aldrig förr. Morgonen har varit bra här på jobbet och jag har åstakommit allt jag ska.   

Har börjat tävlingen nu, har suttit och bokfört allt jag ska äta idag....... träningen kommer att ske i eftermiddag och den består av gym.

Till det negativa (för något att gnälla på måste man ju ha)  

Jag är förkyld    det rinner ur näsan och det rinner från ögonen MEN jag har INTE ont i halsen, så det blir inte att hålla igen.

Idag ska jag oxå göra en god gärning. Vi ska äta fisk hos Ove idag. Jag har lovat att vi ska laga till sik i ung med potatis och sås. Det är nämligen hans favo mat och sik är något han har fiskat tusentals gånger förr. Så ikväll blir det middag i hans lägenhet med mamma och min lilla familj.



Av Isabella - 15 april 2012 23:17

Allså mina läsare, vad är det som händer?  

Jag brukar typ aldrig vara sjuk förutom lite hypokondriskt sjuk. Men nästan aldrig på rikt. Och redan i går natt kännde jag att det känndes konstigt i näsan och halsen och att bihållorna började värka. Det var ine så hemskt farligt, men att det höll på att hända något kan jag lova.

För idag har bihållorna värk mer och mer och nu har jag ont och är tätt i näsan och ont i huvudet??


VARFÖR  JUST NU? 

Jag ska ju för böveln börja min tävling i morgon och jag behöver VERKLIGEN inte bli sjuk just nu

Nu är det väl så att jag inte är döds sjuk, men jag vet ju att man kan inte ta i 100% om man ska vara förkyld och snorig........

Och 150 % måste jag gå in med om jag ska kunna vinna över Micke. Har tagit en alvedon nu och hoppas på att detta bara är på natten och försvinner till i morgon.

   

 

Av Isabella - 15 april 2012 20:39

God kväll mina vänner. Söndag och hela helgen har passerat. Alla vet vid detta lag att jag har jobbat och det innebär ju att det INTE har hänt så himmla mycke.

Iallafall så nu kommer första inlägget på min nya kategori

Biggerst loser"hemman version".

Idag har jag och Micke gjort upp Regelerna och hur vi ska gå till väga.

Detta gäller.

Invägning idag, mott av buk och bröst. Sedan vägning och mätning varannan vecka.

Vi håller på i tvåmander och två dagar. Hur vi ska gå ner i viket finns det inga regler runt.

Den som vinner efter tidens slut, som har gått er mest procent messigt vinner 2000:-


Mina mott och vikt idag.


VIKT: 68kg

BUK: 102

BRÖST: 111

Jag laddar med en godis hejdå påse just nu och ska försöka tala i mantra hela natten.

Jag kommer att byta ut "jag ska aldrig mer röka i hela mitt liv" till "jag ska inte köpa godis eller chips"  

Jag kommer även inatt att sätta upp ett tränings schema SOM ska följas.

Så kom igen nu och heja på mig för nu åker jag..........


Av Isabella - 15 april 2012 02:26

Idag har det blivit den 15 april och min älskade mor fyller år idag.

Denna vecka har bestått av en ända lång ringsingnal. Allt beror då på denna förbaskade sjukdom.Den gör sig mer och mer till känna och jag står här bara och ser hur min mamma försvinner bit för bit från oss.Jag blir så himmla arg ,ledsen och fustrerad över detta ibland att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv?

För er som inte ser henne varje dag märker nog INGETING på henne skulle jag tro.

Men som idag. Jag skulle bara ringa och kolla hur det var med henne. Dirket när hon svarade hörde jag hon var ledsen. Frågade vad det var och hon berättade att hon ringt färdtjänst för att få hem henns Ove i morgon. Dom skulle kuna komma med han men inte ta tillbaka, pgr av att det skulle vara någt i Boliden och alla bilar skulle vara där? Hon var riktigt ledsen och började snacka om att han kanske kunde stanna till på måndag, men det går inte sa jag, det blir för tungt. Lovad att ordna detta . Ringer Oves dotter och hipps vipps så är det fixat, hon kommer och tar tillbaka Ove. Tack så himmla mycke du är en räddande ängel. Du gjorde nog mammas dag nu, att få hem sin man var viktigt för henne. En annan sak som jag fick höra i veckan var.....

Hon har pratat om att beställa smörgåstårta, hon har ringt och frågat en massa saker, jag har berättar vart och hur man gör. Hon sa hon skulle göra det men det gjorde hon inte. VARFÖR? Jo för hon har aldrig gjort det förr (för hon har nästan alltid gjort dom själv) och allt som INTE är en rutin blir skit koplicerade för henne. Iallfall så säger hon til mig i går. Jag frågade om hon beställt, men då säger hon...

Nä men jag ska göra en själv, det borde jag väl klara???'

Älskade mamma......jag skulle gärna ha hjälpt , men i helgen jobbar jag och idag hade gumman en match. Sedan har jag prioriterat min söm för att orka med själv.

Iallfall så vilja jag med detta inlägg såga


GRATTIS ÄLSKADE MAMMA VI ÄLSKAR DIG   

Av Isabella - 14 april 2012 20:41

God afton bloggen.

Lördagen har passerat och jag har frusit kroppen av mig. Japp så nu har jag endast ett huvud och fingrar  

Iallafall så kommer detta inlägga att innehålla lycka,sorg och spänning.

Jag tänkte börja med LYCKA OCH SORG.

En vän till mig har fått barn. Inte något konstigt med det kanske. Men det är det, för att hon har verkligen inte viljat ha barn. Och under hela graviditeten har hon inte kännt något specielt för den växade magen. Men hon har med stort mod berättat det och verkligen jobbat med sig själv. Omgivning har säkert tyckt att det är konstigt (så även jag) att en mamma kan inte känna något. Men nu har hon fått och jag har fått ett meddelande idag av henne där det stod.

Mamma känslorna har sköljt över mig som en tsunaminvåg och jag gör allt jag kan för att hon ska må bra, och hon slutade med att "ÄNTLIGEN har jag mött mitt livs kärlek!  Allså jag nästan grät när jag läste detta. Så otroligt konstigt allt kan vara och hur allt ordnar sig till slut. All lycka till henne. Tyvärr har det inte börjat så himmla bra för tydligen har bebisen lite problem så dom är i Uppsala, men jag håller då alla mina tummar och tår på att allt ordnar sig och att dom får komma hem och bara mysa av varandra mor och dotter och fader såklert.   

Spänning..........

Ja idag har jag fått ett meddelande från min "plast" men helt riktiga syrra att hon kanske oxå vill delta i hemma versionen av "biggerst loser"

Nu känns det nästan som jag har gett mig in i en stormvind och allt känns super spännande. Idag har jag funderat mycke på hur jag ska lägga upp detta och hur jag ska få STÖRSTA möjliga FÖRBRÄNINGEN. Vi kommer att lägga 1000 kr var i en pott så det handlar ju om 3000:- om syrrn är med.

Fan jag måste vinna!!!    

Späningen börjar i morgon med en invägning.....låt bäste kön vinna !


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards