Jag kan allt

Alla inlägg den 27 februari 2014

Av Isabella - 27 februari 2014 13:08

Vardagen är ett måste man måste leva i. Kan verkligan bli himmelens tråkigt många gånger, men tänk er om man hade roligt HELA tiden! Då akulle man ju efter ett tag inte ha roligt när man har roligt, för då skulle ju det roliga vara vardag. så man MÅSTE ha en vardag för att kunna ha roligt.   

Och idag är en sådan dag för mig. Jag vaknade till en skit vardag i mina ögon. Jag var tvunger gå ut och jobba extra 6.45- 10 för det fattades folk. Jag hoppade upp på min "moppis" och brummade iväg. Vägen såg ut som den var bar av asfalt och blöt, men ack vad jag bedrog mig. I natt har det nog varit någon minus grad, för den var inte blöt vägen, den var glas hal. Men tur man är en PERFEKT förare så jag hann parrera med fötterna innan jag gick omkull   

Väl på jobbet kunde jag skämabort mina vårdtagar. Var idag till en dam som jag verkligen ville ge en mys frukost. Detta serverade jag henne idag

 

Så roligt att kunna glädja  dom gammla ibland lite extra.   

Innan jag skulle sluta ringe min fina vän Helen. Vi bestämde träff på stan och hon bjöd mig på lunch. Tack gulliga Helen för det och så roligt att prata med dig en stund.

Efter lunchen fixa vi lite grejor och sedan hoppade jag på "moppis och brummade hem. Denna gången passade jag mig för den blanka gatan och det gick PERFEKT !

Jag längtar verkligen till sommaren fördå är det barmark och man behöver inte vara rädd att åka omkull.

Lönen har kommit och jag har redan betalat in räkningar och räknat ut att denna månad blir lite återhållsam. Jag är verkligen inte fattig men jag bör tänka till två eller tre gånger inna jag gör onödiga inköp. Om jag ska lyckas spara ihop till allt vi ska göra detta år så blir det lite mindre fest och roligheter. Men vad gör det. När man ska få fara jorden runt och se allt vi ska få se så är det värt det.

nästa helg börjar vi det detta Isbrytande äventyr. En båt tur på det kalla havet och i slutet har man chansen att hoppa i vattenet med ÖVERLEVNADSDRÄKTER   

 

I april kommer vi FÖRHOPPNINGSVIS att komma oss till Costa brava och hoppas på att solen vill skina på oss lite iallfall:

   

I maj kommer jag oatt kunna få se denna otroliga teater "trollkaren från OZ 2 som utspelas av Glada hudiks teatern i Umeå. Det ska bli såååååå spännande !

 

Sedan blir det lungna gatan fram till efter sommaren. Då jag och Micke åker på en buss chater med våra älskade kompisar Stina och Nicke. kosan styr mot Prag och vi kommer att besöka konsentrationläger och pubar. En resa jag verkligen ser fram i mot. kommer att träna upp rövmusklerna ordentligt , och inhandla en sitt kudde!

   

Sedan blir det ytterliga några månade och förhoppnings vis kommer vi att kunna spendera jul och nyår i Chile. Planen är sådan och det ska bli SÅÅÅ roligt att komma hem och se mina två nya syskon barn.

Så detta år kan inte annat än bli BRA ! Och jobba bör ja annar dör jag   

Låt rese karusellen börja    

Nu laga mat och se till att denna katt/säl inte äter ihjäl sig !

Ha en underbar kväll!

 





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards